Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Pain Of Salvation -Scarsick (2007)

In jos 
+6
Stingray5
Z
Zarec
yuli_capone
P.Matei
Piotr Buendia
10 participan?i
AutorMesaj
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

Pain Of Salvation -Scarsick (2007) Empty
MesajSubiect: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptySam Dec 16, 2006 10:50 am

Desi albumul va fi lansat oficial pe 22 ianuarie 2007, el a aparut pe internet de pe la inceputul lunii...
Pain Of Salvation -Scarsick (2007) F_picturei_c6c6m_23a28795

1. Scarsick – 7:08
2. Spitfall – 7:17
3. Cribcaged – 5:56
4. America – 5:05
5. Disco Queen – 8:22
6. Kingdom of Loss – 6:41
7. Mrs. Modern Mother Mary – 4:14
8. Idiocracy – 7:04
9. Flame to the Moth – 5:58
10. Enter Rain – 10:03

mie imi place, chiar foarte mult. Spitfall si Cribcaged ies in evidenta, amintind de ere trecute, dar Kingdom of Loss e favorita mea. Enter Rain e si ea o noua capodopera din partea lui Gildenlow.

Ultima editare efectuata de catre Piotr Buendia in Dum Dec 24, 2006 9:25 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
P.Matei
Devin Townsend
P.Matei

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 32
Data de inscriere : 17/12/2006

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyDum Dec 17, 2006 6:12 pm

da bre bun album rabbit
Sus In jos
yuli_capone
nota
yuli_capone

Numarul mesajelor : 40
Data de inscriere : 16/12/2006

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyMar Dec 26, 2006 5:41 pm

si mie mi-a placut. mai ales prima parte, cu scarsick si spitfall.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyDum Ian 14, 2007 3:42 pm

de acord-scarsick e smecher foc mai ales ca partea vocala e cu totul speciala avand in vedere fazele de rap-metal.sunt chiar creativi si regret ca n-am ascultat albumul cu versuri pana acum.in rest cuvinte de lauda si s-o tina tot asa.piese favotite:spitfall si dance queen
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyDum Feb 04, 2007 11:30 am

dom'le, pain of salvation ma cam intriga cu vocile lor de rap metal.sunt despti si am auzit in hmm ca au cam cele mai complexe versuri dar cum e dom'le cu vocea aia
va place ori ba
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyDum Feb 04, 2007 11:36 am

mie imi place, nu ma deranjeaza, dimpotriva. mai ales ca nu e pt prima oara cand foloseste vocea asta. e divers, aminte de anii '70, in care maestrii prog-ului nu tineau cont de genuri si se aventurau pe orizonturi foarte indepartate de realitatea ascultatorului. probabil ca PoS face acest lucru la alta scara, dar o face!

pana la urma adevarul a iesit la lumina. Scarsick e partea a2a a lui Perfect Element. personajul principal ''descopere'' societatea si statul.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyDum Feb 04, 2007 11:39 am

dom'le dar de ce traiesc cu impresia ca spre deosebire de the perfect element, ista e mai degraba rock decat metal.e mult mai acustic si cum ai zis si mata zboara nitel in afara spatiului aviatic progresiv
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyDum Feb 04, 2007 11:45 am

progresivul nu tine cont de genuri. ca e metal, rock etc. si nu am zis deloc cum ca ar iesi din spatiu prog. cel mai bun ex de diversitate il au Pink Floyd (The Piper At The Gates Of Dawn, Ummagumma, The Dark Side Of The Moon) si King Crimson (In The Court Of The Crimson King, Lark's Tongues In Aspic, The Power To Believe). albume care nu prea au nicio legatura ca stil intre ele.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyDum Feb 04, 2007 11:50 am

da am prins .oricum the perfect element era mai metal decat astalaltul nu de alta,dar scarsick mi se pare mai mult rock progresiv exceptand niscaiva riffuri care daca stau sa ma gandesc bine le-am auzit la yes destul de mult in anii '80
Sus In jos
Z
nota

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 05/02/2007

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyLun Feb 05, 2007 4:54 pm

Scarsick preia elemente din muzicile de azi ale americanilor,d-aia suna diferit...muzica se muleaza pe concept.

PoS intotdeauna au venit cu ceva nou si asta nu-i exceptie.Ca unora nu le place e part II a povestii,nu multi ascultatori sunt atat de open minded incat sa tolereze schimbari de stil.Ca sa fii prietenu roakerilor tre sa scoti un album care le place,apoi inca 10 la fel.Cine pana mea mai asculta si mai lauda pe Gildenlow daca scotea 3 Entropia si 5 Perfect Element I?
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyMar Feb 06, 2007 1:02 pm

De acord la faza cu albumele care se repeta;din acest motiv nu imi plac AC/DC, Amon Amarth , Six Feet Under, etc;
Dar trebuie ca rock-ul sa fie rock.Pain of Salvation tot au ramas rock cu Scarsick, dar le prevad soarta celor de la The Gathering care pe Home nu stiu daca ei canta dark rock, progressive rock, sau un fel de soft rock, sau poate chiar ceva de genul "dark pop rock"
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyMier Feb 07, 2007 8:33 pm

si nu vad ce e rau in asta... Rolling Eyes
Sus In jos
Stingray5
nota

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 06/03/2007

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyMar Mar 06, 2007 4:33 pm

Foarte misto, discul!
Am auzit si piese in varianta live si suna incredibil de bine.
Sus In jos
http://www.trooper.ro
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyMier Mar 07, 2007 8:58 pm

unde ai ascultat live?
Sus In jos
echoes
nota

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 25/09/2006

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyJoi Mar 29, 2007 7:06 pm

mie nu-mi place albumu asta. chiar eram oarecum dezamagita de directia pe care au luat-o baetzii astia. don't care ce influente noi si groovi au introdus, pur si simplu nu ma atinge conceptu si nici realizarea.
in schimb, dupa ce am asc amputechture - mars volta (ultima mea obsesie in materie de prog) parca mi-au inviat sperantele in acest gen muzical care ameninta a se transforma intr-un fel de techno nu metal cu solouri de chitara.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyVin Mar 30, 2007 9:57 pm

echoes a scris:
mie nu-mi place albumu asta. chiar eram oarecum dezamagita de directia pe care au luat-o baetzii astia. don't care ce influente noi si groovi au introdus, pur si simplu nu ma atinge conceptu si nici realizarea.
in schimb, dupa ce am asc amputechture - mars volta (ultima mea obsesie in materie de prog) parca mi-au inviat sperantele in acest gen muzical care ameninta a se transforma intr-un fel de techno nu metal cu solouri de chitara.
sa inteleg ca nu esti de acord cu solourile in prog?
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptySam Mar 31, 2007 10:41 am

nu cred ca s-a referit la asta.
cred ca se referea la atmosfera emanata de album. cum ar fi disco queen de ex. dar acesta este conceptul, sa sune american. cateodata chiar comercial.
Sus In jos
echoes
nota

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 25/09/2006

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptySam Mar 31, 2007 4:07 pm

what piotr said Smile
piese ca disco queen si scarsick trag albumul in jos (foarte mult), din pctul meu de vedere, iar restul mi se par o reciclare de perfect element I + remedy lane. asa ca prefer sa le ascult pe alea.
cat despre concept - nu am aprofundat, din moment ce nu m-a prins muzica si am impresia ca nu am pierdut nimic. (daca vreau manifeste anti-americane & such, eu, personal, nu le caut la pos)
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyJoi Sept 06, 2007 1:03 am

Piotr Buendia a scris:
nu cred ca s-a referit la asta.
cred ca se referea la atmosfera emanata de album. cum ar fi disco queen de ex. dar acesta este conceptul, sa sune american. cateodata chiar comercial.

exact,..este de fapt un experiment,..mai mult un manifest!!!...negativ prin muzica si pozitiv prin conceptie!!!imi place Pain of Salvation, insa nu intr-atat incat sa fac un topic comparativ cu Dream Theater!!!!!

nu cred ca exista comparatie!!!!
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyJoi Sept 06, 2007 1:15 am

alo, tovarasi.
Ce e mai sus sunt posturi de acu un an aproape. Nici eu nu mai sunt de acord cu ce scrisesem pe vremea aceea.
Sus In jos
EvolutionarySleeper
nota
EvolutionarySleeper

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 28/08/2007

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyVin Sept 21, 2007 9:29 am

echoes a scris:
what piotr said Smile
piese ca disco queen si scarsick trag albumul in jos (foarte mult), din pctul meu de vedere, iar restul mi se par o reciclare de perfect element I + remedy lane. asa ca prefer sa le ascult pe alea.
cat despre concept - nu am aprofundat, din moment ce nu m-a prins muzica si am impresia ca nu am pierdut nimic. (daca vreau manifeste anti-americane & such, eu, personal, nu le caut la pos)

nu-nteleg chestia asta si am vazut-o de destul de multe ori; disco queen e un mare plus al albumului [da, stiu, acu o sa sara toata lumea cu replici gen "daca asta-i plus nu vreau sa stiu care-s minusurile"].

adevarul e ca nimeni n-a comentat cand lumea a-nceput sa bage jazz in metal, iar atunci cand arcturus a bagat trip-hop pe disguised masters lumea cunoscatoare a zis "aaa... ce chestie misto, cat curaj". dar stai un pic, nu ne place disco, disco e caca, nu iese nimic bun daca experimentam in felul asta. ma lesi?...

io zic sa mai asteptam cativa ani sa vedem roadele. nu ii transform pe PoS in marii profeti ai neamului, dar am senzatia ca lucrurile or sa fie privite altfel, peste cativa ani, daca si alte trupe o sa amestece genuri dubioase in metal.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyVin Sept 21, 2007 1:36 pm

Total de acord aici. Disco Queen e chiar printre piesele preferate de la Pain of Salvation tocmai pentru tentativa sa experimentala.
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/10/2007

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptyVin Oct 19, 2007 11:28 pm

Trebuie sa recunosc ca, cu toate ca albumul are un anumit iz eterogen, e totusi o chestie ca o mana de suedezi s-au aventurat sa faca o "sinteza" a "americanismului" din ultimele cateva decenii. Per total e destul de ok albumul (chiar daca inca tot nu pot sa sufar sound-ul tobelor de la PoS), mai ales tinand cont de varstele destul de fragede (relativ) ale componentilor.
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) EmptySam Noi 03, 2007 3:28 am

cam imaturi acesti salvatori!!!..nu ma impresioneaza foarte tare!!!..ii cam bag in aceeasi oala cu Aeyron!!!!...daca ma raportez la Gordian Knot,....hmmm,...le-as da nota 5 cu indulgentza, pe o scara de la unu' la zece!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pain Of Salvation -Scarsick (2007)   Pain Of Salvation -Scarsick (2007) Empty

Sus In jos

Pain Of Salvation -Scarsick (2007)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pain Of Salvation la Budapesta pe 22 feb
» Air - Pocket Symphony (2007)
» Albume 2007
» Marillion - Somewhere Else (2007)
» Overkill - 2007 - Immortalis

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum