P.Matei Devin Townsend
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 32 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Watchtower Lun Dec 18, 2006 11:38 am | |
| Una dintre primele trupe de metal progresiv, si una dintre cele mai subapreciate grupuri ale acestui gen, Watchtower, a fost infiintata in 1982, si se spune despre aceasta ca a influentat trupe de la Fates Warning la Dream Theater si Cynic. Au scos doar doua discuri, "Energetic Disassembly" in 1985 (tobosarul este de nota 20) si "Control and Resistance" in 1989. Au filmat si un videoclip, la piesa The Eldritch, pe care il puteti viziona pe YouTube.com. | |
|
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: Watchtower Vin Feb 09, 2007 5:19 pm | |
| - P.Matei a scris:
- Una dintre primele trupe de metal progresiv, si una dintre cele mai subapreciate grupuri ale acestui gen, Watchtower, a fost infiintata in 1982, si se spune despre aceasta ca a influentat trupe de la Fates Warning la Dream Theater si Cynic. Au scos doar doua discuri, "Energetic Disassembly" in 1985 (tobosarul este de nota 20) si "Control and Resistance" in 1989. Au filmat si un videoclip, la piesa The Eldritch, pe care il puteti viziona pe YouTube.com.
si numai tobaru', ci toti instrumentistii sunt de nota 20!!!as adauga faptul ca mai exista un album compilatie in 2002 [i]demonstrations in chaos!!! | |
|
okt31 nota
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 17/08/2007
| Subiect: Re: Watchtower Vin Aug 17, 2007 8:21 pm | |
| Mare trupa. Cea mai tare pe felia thrashului tehnic. Prog/thrash daca vreti asa.. Insa prog/thrash ar fi mai degraba Voivod IMO. Desi si 'tower au ceva prog, nu neg (ruperile de ritm) Nu cred inca ca i-au influentat pe Fates Warning care au scos primul album de prog (nu prog curat asa cum nici Watchtower nu-s prog curat) tot in 1985. Si am vazut site-uri unde Energetic scrie c-ar fi aparut in 1986. In fine, mare trupa.. Clipul Eldritch merita vazut. Cum canta chestiile alea supercomplicate si dau din cap ca descreieratii... E o lectie de-a dreptul.. | |
|
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: Watchtower Mar Aug 21, 2007 6:41 pm | |
| oct31, watchtower se inscriu mai degraba in zona jazz-metalului american sau a jazz-fusionului,..cam cum sunt astazi gordian knot. cat despre voivod si aici ar trebui facuta o rectificare...putem caracteriza muzica lor ca progresiva din -perspectiva noului pe care il aduc in muzica, insa voivod sunt foarte greu de incadrat..de la thrash-punk,.fussion-metal, si pana alternative metal, toti si-au spart capul sa-i bage undeva!!...si nu prea au reusit!!..ma refer in special Nothingface sau Angel Rat.... | |
|
EvolutionarySleeper nota
Numarul mesajelor : 31 Data de inscriere : 28/08/2007
| Subiect: Re: Watchtower Mar Aug 28, 2007 11:23 am | |
| Geaz-Thresh Va place? Idiferent unde ii clasiificati, sunt tatici in multe chestii care au aparut dupa aia. Aproape tot ce inseamna technical extreme metal are pe undeva cate ceva din Watchtower. | |
|