Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Ian Wallace Vin Feb 23, 2007 10:10 pm | |
| Ieri, pe 22 feb 2007 a incetat din viata bateristul Ian Wallace. el este cunoscut pentru aparitiile din grupul King Crimson. este prezent la tobe pe Islands si pe Earthbound. a facut parte din trupa lui Jon Anderson (The Warriors), dinaintea Yes-ului. a avut si o scurta colaborare cu Yes, in 1968. face parte din trupele artistilor ca Keith Emerson, George Harrison, Roy Orbison, dar cea mai importanta este inregistrarea lui Street-Legal al lui Bob Dylan. dupa parasirea King Crimson, Wallace a ramas strans legat de acest nume inegalabil in lumea prog. astfel face parte din proiectele 21st Century Schizoid Band si The Crimson Jazz Trio. cu toate acestea, Wallace ramane un muzician de studio destul de apreciat. in august a fost diagnosticat cu cancer la esofag... RIP un interviu realizat in 2003 | |
|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Ian Wallace Vin Feb 23, 2007 10:24 pm | |
| dom'le hai sa inventam un antidot contra cancerului | |
|
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Ian Wallace Mar Iun 19, 2007 10:35 pm | |
| | |
|
yuli_capone nota
Numarul mesajelor : 40 Data de inscriere : 16/12/2006
| Subiect: Re: Ian Wallace Dum Iul 22, 2007 10:31 am | |
| Crimson Jazz Trio am gasit pe un blog. E foarte diferit de ce inseamna King Crimson, in sensul ca probabil nici nu imi dadeam seama ca sunt piese de la Crimson daca nu vedeam scris. | |
|
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Ian Wallace Mier Aug 08, 2007 6:00 pm | |
| - yuli_capone a scris:
- Crimson Jazz Trio am gasit pe un blog. E foarte diferit de ce inseamna King Crimson, in sensul ca probabil nici nu imi dadeam seama ca sunt piese de la Crimson daca nu vedeam scris.
Ei, acum chiar sunt curios. Intre timp eu am reusit sa ascult celalalt album. Contine 15 piese dintre care doar 3 sunt noi compozitii, restul reinterpretari ale vechilor lor melodii. Este un album superb, piesele se recunosc usor dar, un bun cunoscator al repertoriului KC, va vedea si diferentele. Parca au slefuit si rafinat muzica aceea veche si buna, facand-o si mai buna. Mi-e greu sa descriu bucuria pe care am avut-o la ascultarea acestui concert. Indraznesc sa spun ca doar cei trecuti de multe ori prin muzica lor vor aprecia albumul la adevarata lui valoare. Celorlalti le recomand intai King Crimson. | |
|