Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Spock´s Beard

In jos 
AutorMesaj
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

Spock´s Beard Empty
MesajSubiect: Spock´s Beard   Spock´s Beard EmptyVin Mai 18, 2007 12:55 pm

Salutam !!

Am fost ieri la un gig Spock´s Beard in Germania.O locatie extrem de originala.Intr-o fosta statie de metrou transformata in sala de concerte.Desi erau betoane peste tot nu stiu ce si cum au facut cei ce au transformat lucrarea dar s-a auzit bestial,o calitate excelenta a sunetului.

Trupa in mare forma - desi nu stiu daca au fost mai mult de 100 de oameni ( a fost ceva de genul private gig-atmosfera de familie); au cintat cu o verva de parca s-ar fi aflat intr-un stadion cu zeci de mii de spectatori.

In mare parte gig-ul a cuprins material de pe noul album respectiv SB-2006.(On a Perfect day live....mmmmm....) Nick de Virgilio cu toate ca a avut destul de des nevoie de astm-spray s-a intrecut pe sine insusi.Insa cel mai tare membru al trupei a fost organistul Ryo Okumoto.Un profesionist de exceptie.Cinta la 3-4 keyboards simultan,cind cu dreapta cind cu stanga cind cu amandoua ,nici nu stiai care din keyboards produce sunetul.Asa ceva nu am vazut in viata mea.

Pacat ca o astfel de trupa nu cred ca va veni vreodata in RO,dar poate va veni la Budapesta.NU pierdeti ocazia !!!

Bafta !!
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro

Spock´s Beard
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Spock's Beard
» Albume 2010

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: CONCERTE & STIRI-