Salutam !!
Am fost ieri la un gig Spock´s Beard in Germania.O locatie extrem de originala.Intr-o fosta statie de metrou transformata in sala de concerte.Desi erau betoane peste tot nu stiu ce si cum au facut cei ce au transformat lucrarea dar s-a auzit bestial,o calitate excelenta a sunetului.
Trupa in mare forma - desi nu stiu daca au fost mai mult de 100 de oameni ( a fost ceva de genul private gig-atmosfera de familie); au cintat cu o verva de parca s-ar fi aflat intr-un stadion cu zeci de mii de spectatori.
In mare parte gig-ul a cuprins material de pe noul album respectiv SB-2006.(On a Perfect day live....mmmmm....) Nick de Virgilio cu toate ca a avut destul de des nevoie de astm-spray s-a intrecut pe sine insusi.Insa cel mai tare membru al trupei a fost organistul Ryo Okumoto.Un profesionist de exceptie.Cinta la 3-4 keyboards simultan,cind cu dreapta cind cu stanga cind cu amandoua ,nici nu stiai care din keyboards produce sunetul.Asa ceva nu am vazut in viata mea.
Pacat ca o astfel de trupa nu cred ca va veni vreodata in RO,dar poate va veni la Budapesta.NU pierdeti ocazia !!!
Bafta !!