| Queensryche | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
okt31 nota
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 17/08/2007
| Subiect: Queensryche Vin Aug 17, 2007 8:24 pm | |
| Trupa care a scos cel mai bun album de metal din toate timpurile: Queensryche. OPeration: Mindcrime e un album superb, nota 11 din 10. Fiecare piesa e superb compusa, si interludiile sunt memorabile toate. Un album pionier al tendintei conceptuale (nu chiar primul din istorie in metal dar printre, oricum).. Si nu e de neglijat nici EPul de debut, The Warning si Rage for Order. Albume excelente dar care palesc in comparatie cu cea mai mare capodopera a tot metalului. Pacat ca s-au dus la vale, dar au mai produs piese si albume bune, vezi Empire. SI nici astea noi nu-s rele (in sens de St Anger) dar nu se ridica la nivelul celor vechi.. Pt mine tot raman printre cei mai mari..
Alte pareri? | |
|
| |
yuli_capone nota
Numarul mesajelor : 40 Data de inscriere : 16/12/2006
| Subiect: Re: Queensryche Sam Aug 18, 2007 4:33 pm | |
| Pai cred ca oricine a ascultat Queensryche e de parere ca Operation Mindcrime a fost maximul. Adica acum sincer, dupa ce lansezi asa ceva nu prea te mai poti autodepasi. Mie mi-a placut si partea 2, desi nu prea a fost acceptat de fani... | |
|
| |
okt31 nota
| Subiect: Re: Queensryche Dum Aug 19, 2007 11:05 pm | |
| - yuli_capone a scris:
- Pai cred ca oricine a ascultat Queensryche e de parere ca Operation Mindcrime a fost maximul. Adica acum sincer, dupa ce lansezi asa ceva nu prea te mai poti autodepasi. Mie mi-a placut si partea 2, desi nu prea a fost acceptat de fani...
Da, si mie-mi place II-ul dar nu e nici asa de catchy nici asa de inspirat ca prima parte. Oricum era greu, dar e departe de capodopera. Desi e o ascultare placuta.. Nu-l traiesc ca pe un esec, sau nu stiu ce dezastru, asta e. Oricum 'ryche pana in '88 erau tatici. Pe Empire deja se clatina imperiul (daca-mi permiteti, dragi conforumisti, un joc de cuvinte).. Iar Pamantul promis deja e numai bun spre ok. Iar acolo am pierdut firul, nici nu le stiu bine, dar nu ma atrag albumele. Cu toate ce live-ul dublu e fain de tot. Evolutionul ala.. | |
|
| |
yuli_capone nota
| Subiect: Re: Queensryche Mar Aug 21, 2007 12:53 pm | |
| Tribe in schimb mi se pare slab. | |
|
| |
okt31 nota
| Subiect: Re: Queensryche Joi Aug 23, 2007 12:13 am | |
| - yuli_capone a scris:
- Tribe in schimb mi se pare slab.
Ala e singurul pe care nu l-am ascultat defel. Tre sa-i dau o sansa, dar nu vreau dezamagiri crunte... | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Queensryche Joi Sept 06, 2007 12:41 pm | |
| - okt31 a scris:
- Trupa care a scos cel mai bun album de metal din toate timpurile: Queensryche. OPeration: Mindcrime e un album superb, nota 11 din 10. Fiecare piesa e superb compusa, si interludiile sunt memorabile toate. Un album pionier al tendintei conceptuale (nu chiar primul din istorie in metal dar printre, oricum)..
Si nu e de neglijat nici EPul de debut, The Warning si Rage for Order. Albume excelente dar care palesc in comparatie cu cea mai mare capodopera a tot metalului. Pacat ca s-au dus la vale, dar au mai produs piese si albume bune, vezi Empire. SI nici astea noi nu-s rele (in sens de St Anger) dar nu se ridica la nivelul celor vechi.. Pt mine tot raman printre cei mai mari..
Alte pareri? Ce vrei sa spui cu "in sens de St. Anger"? Queensryche e una din trupele mele favorite; am ascultat cu atentie fiecare realizare (album) al lor. Poate eu sunt mai putin pretentios dar pe mine unul nu m-au dezamagit niciodata. Intr-adevar apogeul lor creativ a fost Operation Mindcrime; imi place foarte mult si Rage for Order. Totusi eu n-as zice ca albumele post 1988 sunt slabe sau neinspirate, fiecare album are ceva de oferit chiar si celui mai exigent ascultator. Eu unul iau fiecare album pt ceea ce ofera si poate de aceea nu ma deranjeaza nicicum chiar si asa zisele albume "neinspirate" - Hear in the New frontier, Q2K sau Tribe. | |
|
| |
yuli_capone nota
| Subiect: Re: Queensryche Lun Sept 10, 2007 1:55 pm | |
| Cred ca a vrut sa zica in sens St.Anger adica e un album bun, dar Queensryche poate mai mult. Plus ca se adreseaza si la alta categorie de fani. | |
|
| |
okt31 nota
| Subiect: Re: Queensryche Sam Oct 13, 2007 11:45 pm | |
| - yuli_capone a scris:
- Cred ca a vrut sa zica in sens St.Anger adica e un album bun, dar Queensryche poate mai mult. Plus ca se adreseaza si la alta categorie de fani.
Nu chiar. La mine St. Anger inseamna lipsa acuta de coerenta muzicala, un nadir de nedepasit (adica nu cred ca se poate mai rau). Queensryche nu mai au sclipirea aia din anii de glorie. Desi albumul de coveruri se anunta f interesant. Sper sa-mi placa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Queensryche | |
| |
|
| |
| Queensryche | |
|