Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Daca si Negura gandeau la fel se alegea praful de ei

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Daca si Negura gandeau la fel se alegea praful de ei Empty
MesajSubiect: Daca si Negura gandeau la fel se alegea praful de ei   Daca si Negura gandeau la fel se alegea praful de ei EmptyMar Aug 21, 2007 5:25 pm

Interviu cu Andy Ionescu, liderul trupei Taine:
http://www.metalhead.ro/Interviuri-Interviu_Video_Taine-177.html

Impresiile mele sunt urmatoarele:
1. se plange ca nu are legaturi in afara.. pai legaturile nu ii pica din cer, si le fac ei avand o activitate discografica constanta si nu cu 1000 de proiecte neterminate din sila
2. cu prezenta la concerte, sunt de acord...
3. avem multe trupe , nu asta e problema, numai ca nu fac nimic
4. pai daca nu se zbate sa iasa in afara cu muzica normla ca in Ro vinde 100 de exemplare (desi eu zic ca ar vinde mai multe, ca doar e trupa nr.1 in materie de death in romania)
Sus In jos
EvolutionarySleeper
nota
EvolutionarySleeper

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 28/08/2007

Daca si Negura gandeau la fel se alegea praful de ei Empty
MesajSubiect: Re: Daca si Negura gandeau la fel se alegea praful de ei   Daca si Negura gandeau la fel se alegea praful de ei EmptyMar Aug 28, 2007 12:10 pm

Interpretare usor diferita

1. nu se plange ca nu are in general, ci ca nu are in contextul respectev, poate chiar ca inca nu a incercat sa vorbeasca. nu vreau sa intru acuma intr-o discutie foarte lunga si care risca sa o ia pe miriste, dar stiu un exemplu al cuiva care incearca de 2-3 sa scoata ceva in afara (recent a si reusit) si care confirma ca e foarte greu sa stabilesti legaturi cu o casa straina si sa-ti si scoata

3. cred ca e strans legat de punctul 2. o trupa nu poate sa faca ceva din senin, trebuie sa aiba o forma de confirmare prin care sa garanteze unei case de discuri; forma asta de confirmare este succesul in concerte, dar la concerte nu vine multa lume... si uite-asa o luam de la capat Arrow

4. asta e intr-adevar un punct interesant: cum se face ca Taine nu au reusit pana acum sa iasa in afara cu albumul de studio?... Rolling Eyes
Sus In jos

Daca si Negura gandeau la fel se alegea praful de ei
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Negura Bunget
» Diverse Concerte
» Concert Negura Bunget, 19 ianuarie, Romexpo
» Negura Bunget la Summer Breeze 2008

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-