| Tool | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Tool Dum Aug 26, 2007 12:02 pm | |
| Tool au fost o gura de aer curat atat in 93 pe cand grunge-ul depasise popul in popularitate si in 96 cand rock-ul nu prea mai aparea pe la tembelizor. Alternative progressive rock, sau poate cu totul altceva, nu merita si nu prea are importanta genul cand muzica suna atat de bine. In ultima vreme am developat o oarecare fascinatie pentru trupa aceasta si pentru sound-ul lor unicat si pentru ciudata maniera de a pune bass-ul inaintea chitarii dar fara ca riffurile sa isi piarda autoritatea "metalifera". Ce sa mai:destepti, frumosi, si cate si mai cate. ps: e o trupa aparent destul de plagiata. Un exemplu ar fi Dead Soul Tribe si mai e una dar nu imi vine acu in minte | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Tool Joi Oct 25, 2007 5:38 pm | |
| imi place ca userii istui forum asculta Tool | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Tool Joi Oct 25, 2007 5:52 pm | |
| io, ca user de exceptie, fac exceptie. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Tool Joi Oct 25, 2007 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Tool Joi Oct 25, 2007 6:37 pm | |
| | |
|
| |
Khron Virgil Donati
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 37 Localisation : Baia Mare / Cluj-Napoca Data de inscriere : 19/10/2007
| Subiect: Re: Tool Joi Oct 25, 2007 6:41 pm | |
| Secondez cu draga inima (si ureche ) opiniile tizului meu de mai sus | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Tool Joi Oct 25, 2007 7:19 pm | |
| Da, Tool sunt prea buni pentru vremurile noastre. Muzica lor imi pare cu un pas inaintea scenei rock mondiale, imbinand multe principii din industrial secundate de psihedelisme si viceversa totul intr-un rock modern destul de agresiv. Keenan are o voce si o tehnica de invidiat, nu stiu cum canta pe 10 000 days cu avea voce striagata-soptita.. superb | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Tool Joi Oct 25, 2007 8:15 pm | |
| - andu a scris:
- io, ca user de exceptie, fac exceptie.
zau, locul de onoare imi revine mie. | |
|
| |
badmech nota
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 38 Data de inscriere : 19/10/2007
| Subiect: Re: Tool Sam Oct 27, 2007 2:59 pm | |
| Heh, chiar vroiam sa deschid acest topic. TooL au fost cei care mi-au facut cunostiinta cu progul.
Aenema si apoi Lateralus ( probl. no1 pe lista mea de albume preferate ) mi-au deschis complet ochii asupra muziciii. Tot cu ei am descoperit si King Crimson.
Albumele sunt superbe, in special Lateralus, de fiecare cand ascult ceva dp el nu rezist sa revin la primul track si sa-l ascult pe tot cap coada. Este superb, toate track-urile curg perfect, nimic nu este in plus.
Combustiile de riff-uri si vocalele care parca se topesc in ritm si stilul care intotdeaunua duce spre un climax metalic...pur si simplu incomparabil. | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: Tool Sam Noi 03, 2007 1:54 am | |
| spre rusinea mea am descoperit de curand Tool,.in sa fascinatia ramane straina de "acelasi timp si sub acelasi raport".in alt timp si sub alt raport,...Tool este un soi de revelatie,..nu uriasa ,..insa foarte consistenta!!..suna bine,...foarte bine!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tool | |
| |
|
| |
| Tool | |
|