Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ati fost la Cynic?

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
EvolutionarySleeper
nota
EvolutionarySleeper

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 28/08/2007

Ati fost la Cynic? Empty
MesajSubiect: Ati fost la Cynic?   Ati fost la Cynic? EmptyMar Aug 28, 2007 11:50 am

Io da. De fapt, am fost la Cluj expre pentru Cynic. Si vreau sa zic ca a fost mega-experienta verii. Se prea poate sa fi contribuit la treaba asta anticiparea si gandul in sine de a vedea o formatie de poveste. Dar cu siguranta nu a fost numai atat. Ca au lipsit the growls, nu m-a deranjat foarte tare, la ce au prestat baietii si la ce atmosfera au fost in stare sa faca. Senescu a contribuit perfect, Kringel a rupt stilu, Masvidal a dat clasa, iar Reinert... man, you had to be there bounce .

O chestie de vis, nu stiu daca vreun concert de metal ar putea egala experienta (e drept, n-am fost la Atheist, care cu tot cu Taine si PS in deschidere... suna bine).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Ati fost la Cynic? Empty
MesajSubiect: Re: Ati fost la Cynic?   Ati fost la Cynic? EmptyJoi Aug 30, 2007 4:22 pm

Offtopic:

Liviu, tu esti? Very Happy
Sus In jos
EvolutionarySleeper
nota
EvolutionarySleeper

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 28/08/2007

Ati fost la Cynic? Empty
MesajSubiect: Re: Ati fost la Cynic?   Ati fost la Cynic? EmptyJoi Aug 30, 2007 10:34 pm

lol! chiar acela
Sus In jos
Continut sponsorizat

Ati fost la Cynic? Empty
MesajSubiect: Re: Ati fost la Cynic?   Ati fost la Cynic? Empty

Sus In jos

Ati fost la Cynic?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Lansare nou album Accent - Coincidente Premeditate