Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Anathema

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

Anathema Empty
MesajSubiect: Anathema   Anathema EmptyMier Sept 05, 2007 5:28 pm

in acest moment ascult A Natural disaster si-mi veni ideea sa va intreb si pe voi ce parere aveti despre aceasta trupa? Perioada lor death/doom nu prea ma mai incanta. Dupa 1996 muzica lor a devenit mult mai complexa si interesanta, experimentala cateodata. Tot ce a aparut dupa Eternity (inclus) mi se pare extraordinar.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Anathema Empty
MesajSubiect: Re: Anathema   Anathema EmptyMier Sept 05, 2007 6:43 pm

Anathema este o trupa care dovedeste o viziune aparte despre muzica pe durata carierei acaparand o sumedenie de genuri precum blackened death metal, doom death metal, progressive rock/metal, gothic rock, alternative rock si psychedelic. Albumele mele preferate sunt Alternative IV (cu Martin Powell, fostul violonist de la My Dying Birde s-a ocupat si de clape si instrumentatia simfonica pe Damnation and a Day si excelentul Nymphetamine de la Cradle of Filth).
Anathema este puternic influentata pe plan psihedelic de Pink Floyd, un clar exemplu fiind, in opinia mea, piesa Alternative IV de pe albumul cu acelasi nume. Acelasi album este o subtial combinatie intre doom metal si rock alternative in stilul pe care Katatonia il vor duce la perfectiune pe Viva Empiness si mai ales pe The Great Cold Distance.
Un alt material care imi starneste infinte placeri acustice este albumul din 2001, intitulat A Fine Day to Exit. Este punctul de renuntare la metal trupa adoptand parca o atitudine recalcitranta faat de gen:tobe minimale, riff-uri foarte usoare.. chiar si in momente in care poate nu isi au rostul.

Daca incep sa le prezint si prestatiile live, deja ajung sa scriu un eseu asa ca ma opresc aci.
I LOVE ANATHEMA !!!
Razz
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Anathema Empty
MesajSubiect: Re: Anathema   Anathema EmptyMier Sept 05, 2007 6:51 pm

Am vazut o jumatate de ora din concertul acustic de la Cisnadioara (fest. Artmania) postat pe net, suna excelent. I'll check 'em out.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Anathema Empty
MesajSubiect: Re: Anathema   Anathema Empty

Sus In jos

Anathema
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Anathema pregatesc doua discuri noi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum