Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

LADA DE GUNOI A FORUMULUI

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

LADA DE GUNOI A FORUMULUI Empty
MesajSubiect: LADA DE GUNOI A FORUMULUI   LADA DE GUNOI A FORUMULUI EmptyLun Sept 10, 2007 12:08 am

aici se pot transfera toate post-urile de rahat care n-au legatura cu ....NIMIC!!!!!!Buendia ...preia initiativa....
Sus In jos
P.Matei
Devin Townsend
P.Matei

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 32
Data de inscriere : 17/12/2006

MesajSubiect: Re: LADA DE GUNOI A FORUMULUI   LADA DE GUNOI A FORUMULUI EmptyMier Sept 12, 2007 10:47 pm

Presimt ca 50% din post-urile mele pe ziua de azi isi vor gasi locul aici Basketball
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

MesajSubiect: Re: LADA DE GUNOI A FORUMULUI   LADA DE GUNOI A FORUMULUI EmptyDum Sept 23, 2007 3:52 am

P.Matei a scris:
Presimt ca 50% din post-urile mele pe ziua de azi isi vor gasi locul aici Basketball

pai trebuie sa le arunci, daca vrei sa urmezi modelul nemtesc al sticlelor si borcanelor romanesti!!!! sau,..ne este rusine sa facem ce trebuie sa facem!!!.....domnul Matei am glumit!!!...sa vedem daca se prinde gluma... tongue
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LADA DE GUNOI A FORUMULUI   LADA DE GUNOI A FORUMULUI Empty

Sus In jos

LADA DE GUNOI A FORUMULUI
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: Administratia :: Reguli/Arhiva-
Mergi direct la: