Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

White Willow

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

White Willow Empty
MesajSubiect: White Willow   White Willow EmptyMier Sept 12, 2007 10:20 am

pt cei ce nu au asculta, voi face o scurta incursiune de-a lungul discografiei lor:

Ignis Fatuus (1995) - un debut bun, destul de variat. nu e cine stie ce prog, dar e o introducere interesanta a trupei, inca nepunandu-se accent pe vocea feminina. pe alocuri se simt si influentele Genesis si influentele medievale. piese de rezistenta: The Withering of the Boughts, Cryptomenysis
Ex Tenebris (1998) - este tot o cautare a identitatii, cu ceva mai putine faze folk, dar dpdv vocal devenit mai interesanta combinatia (masc-fem). Leaving The House Of Thanatos este un must listen!
Sacrament (2000) - apogeul. un disc matur, prferatul meu. 100% prog, de data aceasta cu destul de mult space rock, emanand stari abstracte. il recomand oricui, nu are limite. piese: Paper Moon, Gnostalgia.
Storm Season (2004) - o incercare de schimbare. se adauga ceva metal, cu riffuri care contrasteaza cu lumea White Willow. sunetul tinde oarecum spre comercial, sting putin din flacara prog. ca piesa, care nu se incadreaza in ce am spus mai sus, este Chemical Sunset.
Signal To Noise (2006) - se revine la melodia de pe Sacrament, dar s-au retinut si partile asa-zise "spre comercial", dar nu ma deranjeaza deloc. Chrome Dawn este o piesa monument. intr-un mod cat se poate de armonios totul se leaga, existand un echilibru intre instrumente.
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
nasti
Roger Waters
nasti

Numarul mesajelor : 159
Varsta : 63
Data de inscriere : 17/12/2006

White Willow Empty
MesajSubiect: Re: White Willow   White Willow EmptyLun Oct 15, 2007 6:55 pm

O excelenta trupa, pe care o ascult chiar acum, e drept ca nu am decit cinci piese de ale lor, dar sper sa gasesc intreaga discografie pe undeva. Cu Paper Moon mi-au atras atentia, dupa care au venit Soteriology, TheCrucible, Chemical Sunset si Snowfall.
Sus In jos

White Willow
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Asiluum Night#1: Lansare de disc White Walls

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: TRUPE-
Mergi direct la: