andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Muse - Bucuresti 6 oct Sam Sept 22, 2007 2:21 pm | |
| Vine cineva la Muse? Eu voi fi acolo, pare-se (face cineva cinste).
Nu stiu ce sa astept - Origin of Symmetry imi place mult, dar e de presuspus ca vor canda mai degraba din Absolution si Black Holes, care ma lasa ambele (destul de) rece... | |
|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Muse - Bucuresti 6 oct Sam Sept 22, 2007 3:56 pm | |
| Mi s-a propus dar prefer sa merg la Moonspell.. insa tocmai mi s-a stricat frigiderul deci si aceasta iesire s-ar putea sa fie anulata. Anyway, iti garantez ca vei da numai de pokemoni si emo kids pe acolo ca tot e trendu asta acu in voga, asadar atmosfera va fi semilamentabila.... curios daca se va face pogo !?!? | |
|
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: Muse - Bucuresti 6 oct Mar Oct 09, 2007 11:03 pm | |
| zarec, eu nu am fost la concert(prieteni de-ai mei da)!!!!insa nu as spune asa ceva dspre Muse!!!...o trupa de o forta si un dramatism devastator!!! | |
|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Muse - Bucuresti 6 oct Joi Oct 11, 2007 8:22 am | |
| te cred pe cuvant. dar spune-le asta (pseudo)fanilor. | |
|
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: Muse - Bucuresti 6 oct Vin Oct 12, 2007 1:42 am | |
| pai le spun!!!...Muse este o trupa de tara,...care si-a facut intrarea in muzica undeva pe la bucuresti!!!!!.,...hai sa fim seriosi!!!....cine spunea ca Muse este o trupa de pogo>???,.....alternative-prog rog,...?????incep sa rezonez pe Muse!!!@!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muse - Bucuresti 6 oct | |
| |
|