Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Alchemist

In jos 
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Alchemist Empty
MesajSubiect: Alchemist   Alchemist EmptyLun Oct 15, 2007 7:39 pm

Cu siguranta o titulatura remarcabila ce tine de prog-ul extrem, Alchemist poarta un nume sugestiv:muzica lor este cea mai ciudata alchemie de genuri care sa fi rasunat in timpanurile mele:electronica, rock alternativ (inspre psihedelic), hardcore, death metal, etc totul foarte bine slefuit intr-un sound complex, bine gandit, care nu poate lasa decat impresii bune, zic eu, indiferent de gusturi, unei persoane cu o experienta muzicala decenta.
Capodopera o consider "Austral Alien", album recunoscut mai de toata scena metalistica drept fiind punctul culminant al carierei australienilor.
In 2007 Alchemist lanseaza "Tripsis", o perpetuare a ideilor de pe precentul disc.
Pentru cei interesati, am scris o cronica pe PA la acest ultim disc ce poate fi regasita la acest link: http://www.progarchives.com/Review.asp?id=140012
Opinii? bounce
Sus In jos

Alchemist
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: TRUPE-
Mergi direct la: