Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Mnemic

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/10/2007

Mnemic Empty
MesajSubiect: Mnemic   Mnemic EmptyMar Oct 23, 2007 2:08 pm

MNEMIC is a Danish/French metal band, formed in Aalborg, Denmark in 1998. Their music can be described as a fusion between melodic industrial metal and progressive metal, although their latest album, Passenger, has seen a significant metalcore and alternative metal influence. The band's name is an acronym for "Mainly Neurotic Energy Modifying Instant Creation".

Wikipedia

Personal, imi suna ca o ingemanare a unei multitudini de influente. "Aud" sonoritati de "new-metal", Slipknot, Mudvayne, dar totusi si lucruri mai.. clasice, ca sa le zic asa (si totusi, sarite de pe fix Very Happy ) care le-am auzit pe albumul solo al lui Fredrik Thordendal (Meshuggah), din 1997.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Mnemic Empty
MesajSubiect: Re: Mnemic   Mnemic EmptyMar Oct 23, 2007 3:51 pm

trupa a fost de fapt formata de un roman..
anyway, exceptand piesa Death Box nimic nu imi suna omeneste pe la ei.. de fapt nici nu ii consider prog..
stilul lor implica o cobinatie de nu-metal cu industrial care in 2006 a dat-o, cum era si de asteptat, pe metalcore.
muzica lor e abraziva si de mulet ori agasanta (nu spun asta ca ar fi rau, asta a fost si ideea la Mnemic).
astept sa mai vina si cu lucruri noi fiindca desi sunt originali mai au mult de lucru.
o trupa cat de cat asemanatoare si cu un stil electro mai de mainstream e Mercenary, pe care chiar ii apreciez mai mult.
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/10/2007

Mnemic Empty
MesajSubiect: Re: Mnemic   Mnemic EmptyMar Oct 23, 2007 5:04 pm

Recunosc, sunetul per total e oarecum "simplist" in sensul de metalcore, dar, fiind tobar, am fost (mai) atent la sectia ritmica, si tre' sa recunosc ca m-a lasat un picutz masca... Poliritmuri intretesute cu ritmuri de thrash etc, nu-i chiar la indemana oricui Smile
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Mnemic Empty
MesajSubiect: Re: Mnemic   Mnemic EmptyMier Oct 24, 2007 3:05 pm

e un ritm bun, oarecum peste media trupelor de industrial dar daca te referi la metal in ansamblu, nu mi se pare prea stralucit. desigur, opinia mea e de amator, tu ca baterist de meserie esti mai in masura sa te exprimi.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Mnemic Empty
MesajSubiect: Re: Mnemic   Mnemic Empty

Sus In jos

Mnemic
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: TRUPE-
Mergi direct la: