| Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Khron Virgil Donati
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 37 Localisation : Baia Mare / Cluj-Napoca Data de inscriere : 19/10/2007
| Subiect: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 Joi Noi 01, 2007 4:30 pm | |
| Unde sa incep oare? Cred ca prin a-i multumi lui amadeus si astfel lui andu pentru ocazia de a apleca urechea la aceasta proaspata trupa poloneza. Coincidenta sau nu, chiar cu exceptia contributiei vocale ale lui Mariusz Duda, chiar si pe piesele strict instrumentale se simte totusi pe undeva o usoara asemanare cu Riverside. O muzica inspirata, imbinand riff-urile destul de "metalice" cu o mica varietate de instrumentale mai rar intalnite in domeniu (vioara, ceva asemanator cu didgeridoo-ul australian, cat si ceva asemanator cu harpa... desi n-ar fi exclus sa fie "doar" clape ) Cu regretele de rigoare pentru calitatile mediocre de "recenzionist", ma semnez.. Cristi | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 Sam Noi 03, 2007 1:50 am | |
| ANDU este amfitrionul acestei mici epi-demii INDUKTI, careia ii sint tributar!! eu nu am facut decat sa infectez mai departe !!! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 Sam Noi 03, 2007 6:24 pm | |
| Ma bucur sa pot raspandi cuvatul Trupa e excelenta si albumul e unul din preferatele mele din deceniul 00. Ce e interesant e ca cineva (o cunostinta pe un alt forum) asculta albumul si era nemultumit ca auziea imprumuturi clare de la Tool, pe cand mie cele cateva piese de la Tool pe care le-am auzit mi se par la ani lumina de inspiratia polonezilor | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
| Subiect: Re: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 Dum Noi 04, 2007 1:49 am | |
| si eu cred ca exista o diferenta de abordare intre Tool si Indukti!!!...tool sint mai lucrati ,...adica pun creierul sub presiune , in timp ce Indukti au un feel,..o chestie care te cucereste la modul profund!!!! | |
|
| |
Khron Virgil Donati
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 37 Localisation : Baia Mare / Cluj-Napoca Data de inscriere : 19/10/2007
| Subiect: Re: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 Vin Noi 16, 2007 3:12 pm | |
| Oare sa fie mai aproape de preferintele noastre muzicale subconstiente, fiind tot (est) europeni? | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
| |
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 Dum Dec 23, 2007 2:39 pm | |
| Zarec, impresii? | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 Dum Dec 23, 2007 8:57 pm | |
| ce pot spune: cam cea mai cacofonica estetica posibila. ce-i drept, baietii chiar iau in serios muzica si au principii interesante; post-modernisti inraiti as zice; o sa scriu ceva si pentru prog archives; acu lucrez la un riverside | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 Dum Dec 23, 2007 9:38 pm | |
| mult spus post-modernisti. muzical vorbind, as baga perioada experimentala Pink Floyd, Godspeed You! Black Emperor, Radiohead si specialitatile lui Ricco (Tangerine Dream, Schulze...). vorbind dpdv al prog-ului, | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 Dum Dec 23, 2007 9:45 pm | |
| zarec, daca indukti ti se par cacofonici, inseamna ca trebuie sa te pui pe ascultat avant-prog... | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 Dum Dec 23, 2007 9:52 pm | |
| - Piotr Buendia a scris:
- mult spus post-modernisti. muzical vorbind, as baga perioada experimentala Pink Floyd, Godspeed You! Black Emperor, Radiohead si specialitatile lui Ricco (Tangerine Dream, Schulze...). vorbind dpdv al prog-ului,
eu vorbeam din punctul de vedere al muzicii in general. anti-conventionalismul lor este evident, dupa cum ei canta metal fara a avea ca element principal chitara; apoi se ghideaza dupa principii valabile exclusiv prin prisma subiectivismului lor artistic, mai pe romaneste, muzica lor se afla atat de bine axat la limita avangardismului incat este printre cele mai "li se rupe" formatii pe care le-am ascultat | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 | |
| |
|
| |
| Indukti - S.U.S.A.R. - 2004 | |
|