Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Promovarea muzicii romanesti afara

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Promovarea muzicii romanesti afara Empty
MesajSubiect: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 5:37 pm

In continuarea unei discutii cu Virgil (GentleG):

(cat costa un import prin Musea, 20 sau 11 euro?)

Moonsweat March si Confuzz de Kumm ar costa amandoua prin Musea 18 de euro (asta daca ar fi in stoc). Si daca cineva s-ar lasa convins de promovarea ce le-o fac, le-ar cumpara la preturile astea (platind probabil si alte taxe postale in plus), le-ar primi si ar descoperi ce naspa e "album-art"-ul, n-as fi dezamagit? Daramite sa mai scrie si o recenzie entuziasmata.

In schimb, daca si-ar vinde pe Napster, ITunes, etc piesele la 65 de centi bucata, aia ar fi 6-7 parai seriosi (in primul rand chiar ar fi, ceea ce ar fi important pt ca sunt sigur ca nu vinde nimeni din romania muzica in afara prin metodele traditionale), si ar fi si un client multumit la capat, disponibil sa dea mai departe pontul.

Sunt mai multe trupe romanesti care s-ar putea ajuta singure in felul asta: Kumm, Yesterdays, Kogaion, Urma, Byron, Celelalte Cuvinte, Accent si Experimental Q daca tot ies iarasi la suprafata, Survolaj, acid-jazzistii, tot jazz-ul nostru contemporan, etc...

Am sa incerc sa conving cateva trupe ale noastre sa procedeze in felul asta, cine stie. Altfel, simt ca promovez in gol Suspect

Edit: acum ca verific, se pare ca Moonsweat March e iar disponibil la Musea (18 euro).
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 5:44 pm

Pai cam ar mai trebui sa aiba in stoc Kumm,ultima data am pus in depozitul lor 10bucati si probabil o sa le mai aduc in martie anul viitor.
Poate pina atunci apare si Exp.Q

Ultima editare efectuata de catre in Sam Noi 03, 2007 5:53 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 5:47 pm

Si despre postare pe Napster ,ITunes sunt total de acord,si asa nu avem
promovare internationala
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 5:55 pm

GentleG a scris:
Pai cam ar mai trebui sa aiba in stoc Kumm,ultima data am pus in depozitul lor 10bucati si probabil o sa le mai aduc in martie anul viitor.

Pe de-o parte, super! Pe de alta, stiind cum arata CD-ul, si ca va costa 18 euro (plus taxe postale?), ma intreb daca merita sa-l promovez celor cativa care ar putea fi interesati)...
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 6:03 pm

Imi aduc aminte ca acum vreo 5-6 ani am trimis un 'Moonsweat" la
dutch progressive page (www.dprp.net) si discul a luat nota 7
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 6:03 pm

Cum poate fi atat de scump?
Saptamana asta am fost in Bucuresti si l-am gasit la Carturesti cu aprox 20-26 lei (am luat mai multe CD-uri, si nu am memorat preturile).
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 6:09 pm

Aldi a scris:
Cum poate fi atat de scump?
Saptamana asta am fost in Bucuresti si l-am gasit la Carturesti cu aprox 20-26 lei (am luat mai multe CD-uri, si nu am memorat preturile).
Deh!,comisioane multe si politica de mentinere in UE a pretului pt 1 cd
18-20euro.De aceea sunt in buda majoritatea vanzatorilor din Europa fata
de USA unde acelasi disc il iei cu 12-18$
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 6:13 pm

Pai eu tocmai am primit "In A Silent Way" al lui Miles Davis, intr-o editie superba, cu 33 lei. Si pot da multe alte exemple de capodopere la preturi rezonabile. Ala e pret de SACD.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 6:14 pm

@GG: Apropo de DPRP, sigur, primit gratis e altceva... Dar as vrea ca toata promovarea asta underground pe care o facem sa aiba si niste canale normale de defulare (nu sa trimit eu CD pe banii mei si cutare sa faca o recenzie, ci eu sa fac o recomandare cuiva care sa aiba incredere si sa downloadeze albumul la un pret suficient de rezonabil incat sa i se para ca a facut o afacere buna, iar trupa sa castige si ea).

@ Aldi: da, e "import" ceea ce schimba datele normale (desi m-as fi asteptat ca integrarea in UE sa imbunatateasca situatia). Apropo, ce discuri ti-ai luat?
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 6:24 pm

andu a scris:
si sa downloadeze albumul la un pret suficient de rezonabil incat sa i se para ca a facut o afacere buna, iar trupa sa castige si ea).
La chestia cu downloadul s-ar putea sa strambe din nas casa de discuri cu care eventual trupa are deja un contract sau sa ceara si ea cota parte
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 6:32 pm

@andu
De la Carturesti (carte, ceai, muzica, dichis Wink ) am luat
Kumm - Moonsweat March
Survolaj - Survolaj
Talitha Qumi - Despre Cuvinte
Urma - Nomad Rhymes
Harry Tavitian - Old Balkan Rhapsody
Harry Tavitian/Hans Kumpf - Open End
Harry Tavitian & Orient Express - Axis Mundi
iar de la Muzica
Celelalte Cuvinte - II si Vinil Collection
Club A - The Best Of
si inca vreo cateva de clasica.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 6:34 pm

Buna selectie! Best of Club A l-am luat si eu, dar mai mult din obligatie, sau din "completionism" Laughing
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara EmptySam Noi 03, 2007 7:13 pm

Acum vreo 3 luni ,Greg Walker m-a rugat daca nu stiu un dealer de unde sa cumpere cd-uri cu trupe romanesti ca sa le puna in magazinul sau virtual.Nestiind decit de Softrec i-am pus in legatura.Pana acum partea romana s-a conformat cu sfintenie proverbului "muieti is pozmagii" ,poate
pana la urma reusim sa vedem pe siteul lui Greg trupe romanesti de vanzare(cduri legale).Asta ar fi o mare promovare ,tinind seama de renumele lui Greg,pt. clienti din USA si America de Sud.
Pentru cei ce nu stiu cine e Greg:Owner label Synphonic,parintele festivalului Progfest,printre primii promotori ai prog revival dupa '90
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Promovarea muzicii romanesti afara   Promovarea muzicii romanesti afara Empty

Sus In jos

Promovarea muzicii romanesti afara
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: