Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Lista de cumparaturi

In jos 
+11
auslander
romanbun
Velkan
Piotr Buendia
oaspetele
Zarec
QueenOfProg
Ricochet
Aldi
GentleG
andu
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Lista de cumparaturi - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 18, 2008 8:49 pm

sunt nervos

*** We're sorry, but this item can't be delivered to the country you selected. You can enter a different delivery address above, or you can remove the item from your order by changing its quantity to 0, then clicking the Update button. ***

f***-i in *** pe aia de la amazon.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 18, 2008 9:26 pm

andu a scris:
sunt nervos

*** We're sorry, but this item can't be delivered to the country you selected. You can enter a different delivery address above, or you can remove the item from your order by changing its quantity to 0, then clicking the Update button. ***

f***-i in *** pe aia de la amazon.
Andu: de pe Amazon.com cand vrei sa cumperi ceva sa te uiti sub titlu albumului sa scrie: In Stock "Ships from and sold by Amazon.com." -numai aceste produse pot fi trimise in Romania(din propria experientza)
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 18, 2008 10:49 pm

in stock erau, insa vandute de diversi. n-am vazut niciodata chestia asta cu "sold by amazon", am sa ma uit cu atentie dupa ea.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 18, 2008 10:55 pm

andu a scris:
in stock erau, insa vandute de diversi. n-am vazut niciodata chestia asta cu "sold by amazon", am sa ma uit cu atentie dupa ea.
de la diversi sunt accesibile numai pentru (in general) cei 15 de pe steagul UE (vezi shipping policy).Si eu am patit erau preturi mai mici (sunt second-hand)si apropo la selectia metodei de shipping:
Standard International Shipping(cea mai ieftina) -vine discul intr-o luna sau "never!"
Expedited International Shipping (mai scumpa)-vine sigur in 6-10 zile

Ultima editare efectuata de catre GentleG in Joi Sept 18, 2008 11:05 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 18, 2008 11:04 pm

Intrebarea este atunci de unde pot cumpara eu un Led Zeppelin - The Song Remains The Same (dublu DVD, editie 2007, Region 2 sau All Regions), la un pret acceptabil (15-20 dolari maximum)?

Lista de cumparaturi - Pagina 8 517n7mEwn9L._SL500_AA240_

mai voisem sa comand si Live at Pompeii - Director's Cut si SBB - Follow My Dream DVd, dar ele pot ramane pe altadata.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 18, 2008 11:06 pm

@ o sa studiez si iti dau PM
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 18, 2008 11:12 pm

LZ la 15-20$ ! hmmm.Pai numai shippigul e 12$
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 18, 2008 11:14 pm

tot e rezonabil. ce gasisem eu pe amazon era pe la 7-8 dolari.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 18, 2008 11:17 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 18, 2008 11:27 pm

^ ala e, doar ca e codat Region 1, deci poate fi vazut doar pe DVD-urile vandute in SUA si Canada. Ce ne intereseaza pe noi romanii e sa scrie Region 2 sau All Regions. de asta eu am incercat sa le iau de pe amazon.co.uk
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyVin Sept 19, 2008 9:47 am

pai de pe amazon.co.uk(bulangii) am incercat si eu odata si nu e de romani,de aceea iau numai de la amazon.com.(un prieten a luat de pe amazon.fr si a mers)-poti sa incerci si acolo ,poate chiar la nemti
iar legat de "region" dvd ,cam toate dvd player de la noi acum sunt "free region" sau "multizone" asa ca pot fi citite orice dvd
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyVin Sept 19, 2008 9:57 am

^ nu stiu la altii cum e, la mine DVD player-ul e Region 2 (adica Europa), n-ar putea citi un DVD Region 1. am mai gasit albumul pe E-Bay, sa vedem aia ce imi zic.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyVin Sept 19, 2008 10:13 am

acolo e cu licitatie (adica pretul poate sa urce) ,si ochii 'n patru sa nu cumperi de la "romanii din Ramnicu Valcea"
Oricum sfatul meu ,daca ai de gand in viitor sa-ti faci o colectie de dvd-uri
sa-ti iei un dvd player multizone(este intre 100-200lei) din primul supermarket intalnit ,iti vei recupera banii mai tarziu cumparand dvd-uri din USA la jumatate de pret fata de Europa(si vei putea sa redai si divX-uri)
ex. (www.musicstack.com -un altfel de www.gemm.com ,www.amazon.com ,sau alti dealeri)

Ultima editare efectuata de catre GentleG in Vin Sept 19, 2008 10:34 am, editata de 1 ori
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyVin Sept 19, 2008 10:34 am

mersi Smile
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyMier Sept 24, 2008 11:37 am

am tot luat de pe amazon.com, dar în ultima vreme iau la greu de aici :

http://www.cdandlp.com/home2/

Am deja cinci tranzacții încheiate cu succes, oamenii sînt foarte serioși și se plătește cu card.

O grămadă de secondhanduri și lucruri noi, la prețuri OK.

ultimele comenzi :

- king crimson - absent lovers - live in montreal 1984 (japanese papersleeve) - cd x 2 - s/s - 29.9 EUR (1 ex) [Available]
- king crimson - beat (japanese papersleeve) - cd - s/s - 22.9 EUR (1 ex) [Available]
- king crimson - discipline (japanese papersleeve) - cd - s/s - 22.9 EUR (1 ex) [Available]
- king crimson - three of a perfect pair (japanese papersleeve) - cd - s/s - 22.9 EUR (1 ex) [Available]
- king crimson - the night watch - live at the amsterdam concertgebouw november 23rd 1973 (japanese pa - 29.9 EUR (1 ex) [Available]

- towner, ralph & john abercrombie - five years later - lp - nm/vg++ - 8.15 EUR (1 ex) [Available]
- coryell, larry - european impressions - lp - nm/nm - 8.15 EUR (1 ex) [Available]
- coryell, larry - offering - lp - nm/vg+ - 10.19 EUR (1 ex) [Available]
- coryell, larry & philip catherine - splendid - lp - nm/nm - 6.79 EUR (1 ex) [Available]
- coryell, larry - fairyland - lp - nm/vg - 13.58 EUR (1 ex) [Available]
- de grassi, alex - southern exposure - lp - nm/nm - 5.43 EUR (1 ex) [Available]
- de grassi, alex - altiplano - lp - nm/nm - 10.19 EUR (1 ex) [Available]
- degrassi, alex - turning: turning back - lp - nm/vg++ - 8.15 EUR (1 ex) [Available]
- rypdal, terje & david darling - selftitled - lp - nm/nm - 5.43 EUR (1 ex) [Available]
- tibbetts, steve - yr - lp - s/s - 8.15 EUR (1 ex) [Available]
- test dept - terra firma - lp - na/na - 10.19 EUR (1 ex) [Available]
- fripp, robert - exposure - lp - nm/nm - 10.19 EUR (1 ex) [Available]
- coryell, larry - at the village gate - lp - na/na - 13.58 EUR (1 ex) [Available]

- lester bowie's brass fantasy - my way - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available]
- lester bowie's new york organ ensemble - funky t. cool t. - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available]
- lester bowie's new york organ ensemble - the organizer - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available]
- david murray & milford graves - real deal - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available]
- david murray - body and soul - cd - m/m - 10.0 EUR (1 ex) [Available]
- david murray - death of a sideman - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available]
- david murray - children - cd - m/m - 10.0 EUR (1 ex) [Available]
- david murray - shakill's warrior - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available]
- david murray - shakill's 2 - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available]
- david murray & randy weston - the healers - cd - vg++/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available]
- david murray - live '93 acoustic octfunk - cd - m/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available]
- joey baron - raised pleasure dot - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available]
- joseph jarman - don moye - black paladins - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available]
- joseph jarman - don moye - earth passage - density - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available]
- music revelation ensemble - elec. jazz - cd - ex/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available]
- marc ribot - rootless cosmopolitans - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available]
- phalanx (james blood ulmer & g. adams) - original phalanx - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available]

majoritatea au fost relativ scumpe, dar erau ediții made in Japan, care pe amazon se dau la 35 - 40 de euro, așa că a fost chilipir

Very Happy

totul a sosit prompt și bine ambalat, inclusiv vinilurile din State, cu care am avut ceva emoții (Era Abercrombie - Towner , albumul ăla de la ECM, care n-a apărut niciodată pe CD)
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyMier Sept 24, 2008 11:56 am

Site-uri cu prog din Europa ,preturi bune serviciu rapid
www.hurricanerecords.de
www.lpcdreissues.com (Grecia)
www.btf.it (prog italian)
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyMier Sept 24, 2008 12:29 pm

rezervate;
MONOPODE-...La Légende -jazzprogfusion din zona Quebec
AVIVA-Nutcracker In Fury -nou abum de inspiratie elp
NOSTRADAMUS-Testament -ex.- Solaris -heavyprog
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyMier Sept 24, 2008 12:31 pm

Aviva care-a scos Rokus Tonalis?!
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyMier Sept 24, 2008 12:37 pm

exact
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyMier Sept 24, 2008 12:41 pm

Oh, interesant, muzica noua!
RT imi place din ce in ce mai putin.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyMier Sept 24, 2008 7:40 pm

taman rezervat
Keith EMERSON BAND & Marc BONILLA-Same(2008)-Japanese Edition Very Happy
http://www.musearecords.com/boutique/anglais/index.php
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 25, 2008 7:27 pm

Ricochet a scris:
eroare ,defapt trupa se numeste Aviva Omnibus si se ocupa de progmetal ,
deci =deleted
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyJoi Sept 25, 2008 7:55 pm

GentleG a scris:
Ricochet a scris:
eroare ,defapt trupa se numeste Aviva Omnibus si se ocupa de progmetal ,
deci =deleted

mwahahaha! Evil or Very Mad
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyDum Sept 28, 2008 9:16 pm

Oliver - 2008 - Poetry Pop
Harry Tavitian & Anatoly Vapirov - Dancin' round the Black Sea

25 lei bucata de la Libraria Carturesti
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 EmptyLun Sept 29, 2008 7:39 pm

Al di Meola - "Di Meola plays Piazzolla"

Billy Cobham's Glassmenagerie - "Stratus"

Jimi Hendrix - "Electric Ladyland" (editia japoneza, vinyl replica - si cd-ul e intr-o tzipla identica cu cele ale vinilurilor)

Emerson, Lake & Palmer - "Pictures at an Exhibition" (DVD, 35th anniversary edition, contine ca supliment suita in varianta orchestrata de Ravel, in intrepretarea National Symphony Orchestra of Ukraine - conducted by Theodore Kuchar)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Lista de cumparaturi
Sus 
Pagina 8 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: