Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Coltu bucatrilor

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Coltu bucatrilor Empty
MesajSubiect: Coltu bucatrilor   Coltu bucatrilor EmptyMar Dec 04, 2007 8:32 pm

Care imi da si mie o reteta "crestina" pentru ciorba de burta il imbrac in aur !
si inca una pentru cozonac....
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Coltu bucatrilor Empty
MesajSubiect: Re: Coltu bucatrilor   Coltu bucatrilor EmptyMar Dec 04, 2007 8:52 pm

Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Coltu bucatrilor Empty
MesajSubiect: Re: Coltu bucatrilor   Coltu bucatrilor EmptyMar Dec 04, 2007 8:56 pm

pai si eu stiu sa dau search pe gugal, dar faza e ca pe net nu tot ce zboara se mananca si asa vreau sa incerc retete experimentate...
nu de alta dar vreau si eu sa ma invat sa gatesc. desigur, pot sa o rog pe mama sa imi arate, dar asta ar insemna sa ajung sa gatesc ca ea.. NU VREAU.....

si cu litera aia, m-a furat gandu la ciorba de burta si gustul de usturoi pe care si asa il avea in gura;piotr, da un rename
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Coltu bucatrilor Empty
MesajSubiect: Re: Coltu bucatrilor   Coltu bucatrilor EmptyMar Dec 04, 2007 9:11 pm

Rețeta de cozonac:
Se ia 500gr de faina obtinuta din macinarea celor mai bune albume Pink Floyd,se adauga
300gr de apa(fara "Smoke" deasupra ei).Totul se "Toccata" aproximativ cat dureaza
"Firth Of Fifth".Se adauga EGG,condimente sub forma de PORCUPINE TREE,OPETH si altele
dupa gustul fiecaruia si se lasa la dospit pana la "July Morning"
Pofta buna ! Very Happy
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

Coltu bucatrilor Empty
MesajSubiect: Re: Coltu bucatrilor   Coltu bucatrilor EmptyMier Dec 05, 2007 1:28 am

Zarec a scris:
Care imi da si mie o reteta "crestina" pentru ciorba de burta il imbrac in aur !
si inca una pentru cozonac....

nu uita de aur!!!!..fierbi o burta ,..fro 6 ore, cu 2 cepe si un strop de otet.....dup care pui legumele la fiert.....ceapa, morcovi pastarnac,telina,...,...cand se ia burta si se taie felii ,....se face o pasta la robot din legume!..luesteanul trebue pus neaparat la sfarsit tongue ...si la sfarsit amesteci oouale cu smantana, si cu compozitia fierbinte,...;sdi le adaugi peste ciorba , cand ai oprit focul!!!!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Coltu bucatrilor Empty
MesajSubiect: Re: Coltu bucatrilor   Coltu bucatrilor EmptyMier Dec 05, 2007 1:53 am

buey, schimbati subiectul! unii dintre noi n-au avut timp ultimele zile decat de cartofi prajiti si ochiuri! Laughing
Sus In jos
P.Matei
Devin Townsend
P.Matei

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 32
Data de inscriere : 17/12/2006

Coltu bucatrilor Empty
MesajSubiect: Re: Coltu bucatrilor   Coltu bucatrilor EmptyLun Dec 31, 2007 2:46 pm

O reteta "satanista" nu te intereseaza? Twisted Evil
Sus In jos
Continut sponsorizat

Coltu bucatrilor Empty
MesajSubiect: Re: Coltu bucatrilor   Coltu bucatrilor Empty

Sus In jos

Coltu bucatrilor
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: