Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Coltu bucatrilor Mar Dec 04, 2007 8:32 pm | |
| Care imi da si mie o reteta "crestina" pentru ciorba de burta il imbrac in aur ! si inca una pentru cozonac.... | |
|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Coltu bucatrilor Mar Dec 04, 2007 8:52 pm | |
| | |
|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Coltu bucatrilor Mar Dec 04, 2007 8:56 pm | |
| pai si eu stiu sa dau search pe gugal, dar faza e ca pe net nu tot ce zboara se mananca si asa vreau sa incerc retete experimentate... nu de alta dar vreau si eu sa ma invat sa gatesc. desigur, pot sa o rog pe mama sa imi arate, dar asta ar insemna sa ajung sa gatesc ca ea.. NU VREAU.....
si cu litera aia, m-a furat gandu la ciorba de burta si gustul de usturoi pe care si asa il avea in gura;piotr, da un rename | |
|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Coltu bucatrilor Mar Dec 04, 2007 9:11 pm | |
| Rețeta de cozonac: Se ia 500gr de faina obtinuta din macinarea celor mai bune albume Pink Floyd,se adauga 300gr de apa(fara "Smoke" deasupra ei).Totul se "Toccata" aproximativ cat dureaza "Firth Of Fifth".Se adauga EGG,condimente sub forma de PORCUPINE TREE,OPETH si altele dupa gustul fiecaruia si se lasa la dospit pana la "July Morning" Pofta buna ! | |
|
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: Coltu bucatrilor Mier Dec 05, 2007 1:28 am | |
| - Zarec a scris:
- Care imi da si mie o reteta "crestina" pentru ciorba de burta il imbrac in aur !
si inca una pentru cozonac.... nu uita de aur!!!!..fierbi o burta ,..fro 6 ore, cu 2 cepe si un strop de otet.....dup care pui legumele la fiert.....ceapa, morcovi pastarnac,telina,...,...cand se ia burta si se taie felii ,....se face o pasta la robot din legume!..luesteanul trebue pus neaparat la sfarsit ...si la sfarsit amesteci oouale cu smantana, si cu compozitia fierbinte,...;sdi le adaugi peste ciorba , cand ai oprit focul!!!! | |
|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Coltu bucatrilor Mier Dec 05, 2007 1:53 am | |
| buey, schimbati subiectul! unii dintre noi n-au avut timp ultimele zile decat de cartofi prajiti si ochiuri! | |
|
P.Matei Devin Townsend
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 32 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: Coltu bucatrilor Lun Dec 31, 2007 2:46 pm | |
| O reteta "satanista" nu te intereseaza? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Coltu bucatrilor | |
| |
|