| Spock´s la festival | |
|
+3blackest_eyes nasti RoMarillos 7 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
RoMarillos ritm
Numarul mesajelor : 194 Localisation : Romania Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Spock´s la festival Joi Ian 17, 2008 6:03 pm | |
| Daca aveti drum anul asta in Iunie pe 27 si 28 in Germania ,veti putea avea ocazia sa participati la un festival de prog . Pina acum s-au anuntat trupele : Omega, Spock´s Beard,Mostly Autumn,Sid, After si cei de la IQ. Vor fi sigur 2 seri excelente de prog,foarte foarte aproape de protagonisti.Pretul unui bilet pentru amadoua seri este de 55 Euro. Informatii puteti gasi la " Bergkeller Reichenbach" Poze cu trupele care au sustinut deja gig-uri la acest festival puteti gasi aici
Ultima editare efectuata de catre in Dum Ian 20, 2008 12:49 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
nasti Roger Waters
Numarul mesajelor : 159 Varsta : 63 Localisation : Romania Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: Spock´s la festival Joi Ian 17, 2008 6:14 pm | |
| | |
|
| |
blackest_eyes Steven Wilson
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 39 Localisation : Timisoara Data de inscriere : 12/04/2007
| Subiect: Re: Spock´s la festival Joi Ian 17, 2008 10:03 pm | |
| unde in germania? pura curiozitate, ca in vara asta am licenta, din pacate... | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Spock´s la festival Joi Ian 17, 2008 10:32 pm | |
| - blackest_eyes a scris:
- unde in germania? pura curiozitate, ca in vara asta am licenta, din pacate...
In orasul Reichenbach,in fosta DDR ,aproape de granita cu Cehia,mai la sud de Dresda. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 39 Localisation : Timisoara Data de inscriere : 12/04/2007
| Subiect: Re: Spock´s la festival Joi Ian 17, 2008 10:44 pm | |
| asa, sa ma zgarii pe ochi ca e relativ aproape | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Spock´s la festival Joi Ian 17, 2008 11:51 pm | |
| Pai sa incerci sa tragi o fuga pina acolo daca tot esti in zona.Din experienta anterioara iti pot spune ca e o chestie foarte faina si foarte intima.Pe linga faptul ca se canta la un metru de tine ,se sta la masa la comun ,poti comunica cu ei ca si cu un vechi prieten la un pahar de vorba (doar sa stii engleza desigur). | |
|
| |
| Subiect: Re: Spock´s la festival Joi Ian 17, 2008 11:55 pm | |
| a... nu sunt in zona (stau tot in eterna si fascinanta romanie) , dar mi-ar fi fost destul de accesibil sa merg pana acolo, mai ales ca aveam de gand sa fug din tara in vara asta in cautare de ceva concerte ca lumea... dar iunie e din pacate un pic cam prea devreme pentru mine. anyway... cred ca ar fi super sa ai ocazia sa-i vezi pe spock's live... desi sunt o neal morse junkie, cred ca m-as multumi si cu lineup-u' acutal | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: Spock´s la festival Joi Ian 17, 2008 11:59 pm | |
| traiesc cu speranta ca va veni ziua in care Germania nu va fi o piedica sa vad monemente gen Spock's Beard sau IQ. | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: Spock´s la festival Vin Ian 18, 2008 8:29 am | |
| dar nu inteleg de ce piedica e Germania... | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Spock´s la festival Vin Ian 18, 2008 12:46 pm | |
| - Piotr Buendia a scris:
- traiesc cu speranta ca va veni ziua in care Germania nu va fi o piedica sa vad monemente gen Spock's Beard sau IQ.
Spock´s au fost la Budapesta..o aruncatura de batz .... | |
|
| |
auslander Fish
Numarul mesajelor : 147 Varsta : 40 Data de inscriere : 17/01/2008
| Subiect: Re: Spock´s la festival Vin Ian 18, 2008 9:41 pm | |
| Insa pe domnii de la IQ nu ii vad sa calce prea curand nici macar pamantul vecinilor nostri. | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Spock´s la festival Vin Ian 18, 2008 11:51 pm | |
| Cu IQ este asa o chestie....nu stiu daca au fost vre-o data macar undeva in estul europei si vorba ta ...nici nu pare a veni curand. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Spock´s la festival Dum Ian 20, 2008 12:08 am | |
| apropo de IQ: IQ at the Artrock Festival 2008IQ will play the Art-Rock-Festival Part III (27.6. & 28.6.2008) at the Göltzschtalbridge-Arena Netzschkau, near Reichenbach (Germany, Saxonia)on Friday 27th June 2008 !!! More infos and tickets: www.myspace.com/bergkellerhttp:// www.bergkeller-reichenbach.deWhere to sleep: There is a very cheap hostel directly next to the venue. Quite basic hostel, but I was told that it's clean and nice breakfast. And it is really a 1 minute walk from the venue. http://www.brueckengaststaette-zur-alten-bbs.deThe closest "town" is Reichenbach. Here are some links to hotels (German only, but I guess you can figure out the most important information) (Sorry, for some reason html has problems with www-info website addresses. That’s why I have to give it to you like that.): www.goeltzschtalbruecke. info/index.shtml?L0216 And here is a link to some information in English from the tourist office on the "venue" (Sorry, for some reason html has problems with www-info website addresses. That’s why I have to give it to you like that.): www.goeltzschtalbruecke. info/index.shtml?L0204 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spock´s la festival | |
| |
|
| |
| Spock´s la festival | |
|