Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

De ce pleaca liderii de trupa

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

De ce pleaca liderii de trupa Empty
MesajSubiect: De ce pleaca liderii de trupa   De ce pleaca liderii de trupa EmptyVin Ian 18, 2008 1:01 pm

M-am intrebat mereu : Oare de ce pleaca la un moment dat liderii de trupa?

Asa s-a intamplat la mai toate trupele mari,asa au patit cei de la Floyd,Marillion,SpockŽs,Yes..si mai vre-o cativa.Au lasat trupele de izbeliste sa faca ei nush ce solo cariera ,cariera care bineinteles ca nu a mai fost la nivelul atins in trupa si nici trupa ramasa fara lider nu a mai fost ce era.

Ce a facut Fish ca artist solo ? Ce a facut Waters? Ce a facut Morse?
Unii mai isteti si-au dat seama ca e o greseala (ex.Nicholls sau Latimer) care s-au intors in trupe si si-au vazut de treaba lor ,au mers cu trupa mai departe.Dar restul? Zau de ii inteleg….

Altii si mai isteti au facut doar tatonari vezi L.T.Experiment,TransAtlantic,Kino si si-au vazut de treaba totusi la trupelor lor de bastina si bine au facut .(L.T.Experiment nu prea a iesit treaba si nici la Kino)

Urmaresc ca ultim exemplu pe Morse.Momentan e in top cu Sola Scriptura (desi pe mine nu m-a dat pe spate) dar peste 10 ani? Va mai auzi cineva de el? Sau numai un grup restrans?

Voi ce explicatii ati avea vis-a-vis de acest fenomen?
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: De ce pleaca liderii de trupa   De ce pleaca liderii de trupa EmptyVin Ian 18, 2008 2:03 pm

- syd barrett - saracul n-a plecat din trupa, ci pur si simplu la un moment dat trupa, fara sa-i zica si lui, a decis ca nu mai face parte din trupa Laughing

- roger waters - golanu' n-a parasit trupa, ci a inceput treptat s-o dea afara, in ideea ca pink floyd sa ramana/devina roger waters Laughing

deci pink floyd nu se pune

- YES - nu cred ca la ei se poate vorbi de lideri de trupa, ceea ce se poate vedea si din calitatea albumelor scoase dupa plecari (relayer, drama) (perioada nonprog nu le-o cunosc insa)

un raspuns general nu cred ca se poate da... e ca in casatorie, zic eu. de ce la un moment dat te saturi si divortezi?
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: De ce pleaca liderii de trupa   De ce pleaca liderii de trupa EmptyVin Ian 18, 2008 2:06 pm

e o problema de convietuire intre membrii. la un moment dat te plictisesti de aceiasi colegi, simti ca nu iti mai regasesti inspiratia printre ei. cred ca e o problema sociologica/psihologica nu conceptual muzicala. iti dau un exemplu - caz cunoscut pentru mine.
Head (korn) a parasit trupa nu de dragu proiectului solo ci pentru ca convertindu-se la crestinism nu s-a mai simtit in comuniune cu trupa si muzica lor. cum el de meserie e muzician ce te asteptai sa faca for a livin'. s-a apucat de un proiect solo. Cam asa vad si problema cu Neal Morse, Roger Waters, etc, nu religioasa dar in orice caz o problema sociologica (sper ca asta e stiinta care studiaza si convietuirea intre oameni)
Sus In jos
auslander
Fish
auslander

Numarul mesajelor : 147
Varsta : 40
Data de inscriere : 17/01/2008

MesajSubiect: Re: De ce pleaca liderii de trupa   De ce pleaca liderii de trupa EmptyVin Ian 18, 2008 9:49 pm

Tema pentru acasa: Fish, Mac [Threshold], cantaretii de la Arena [desi in trupa asta vocalist<>leader], Damian Wilson [Landmarq, Threshold], etc.

Motive pentru care pleaca oamenii din trupe? Se mai satura si ei...
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: De ce pleaca liderii de trupa   De ce pleaca liderii de trupa EmptyVin Ian 18, 2008 11:49 pm

Cam asa cred si eu...ori li se urca la cap ori pur si simplu se satura .
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De ce pleaca liderii de trupa   De ce pleaca liderii de trupa Empty

Sus In jos

De ce pleaca liderii de trupa
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Trupa ideala
» Trupa cunoscuta cauta INSTRUMENTISTI
» TRUPA CAUTA SOLIST
» Trupa TTO cauta tobar
» VIOLONCELIST, caut trupa in Bucuresti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum