Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

La Radio Romania Muzical

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

La Radio Romania Muzical Empty
MesajSubiect: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptyLun Ian 21, 2008 7:49 pm

Radio Romania Muzical
Program 21 - 27 ianuarie 2008
Joi, 24 ianuarie
19.00 Jazz cool. Realizator Daniela Nicolae • Integrala “Modern Jazz Quartet” (1960 - “The European Concert”)
pana la ora 20.00
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptyMar Ian 22, 2008 12:50 am

Super, poate imi inregistrez.

Ca jazz, poate sa va placa emisiunea Ancai Romati (sau cum o cheama, intotdeauna inteleg Ronat) cat si orele de music by choice ale lui Berti Barbera, in weekend (uneori, alege din jazz si rock mai mult decat te poti astepta, adica mai mult de doua-trei samples).
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptyMar Ian 22, 2008 8:13 am

Pe aceasta doamna o cheama Anca Romeci este o persoana deosebita , culta , cu simt al umorului , deosebit de inteligenta si cu idei , care printre altele i-au adus niscaiva premii internationale din jurnalism radio.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptyMar Ian 22, 2008 9:09 am

romanbun a scris:
Pe aceasta doamna o cheama Anca Romeci este o persoana deosebita , culta , cu simt al umorului , deosebit de inteligenta si cu idei , care printre altele i-au adus niscaiva premii internationale din jurnalism radio.

Romeci, asa, scuze...

da, ii recunosc vocea dezinhibata, cultivata si umoristica, mai ales in contrast cu alte personalitati ce numai intr-o limba, usor sau nu, de lemn stiu sa-si faca programul. emisiunile sunt nice, in vara la munte am prins o intreaga saptamana de blues, in special John Lee Hooker.
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptyMar Ian 22, 2008 10:34 am

Spune-mi te rog programul ei de aparitie saptamanal, ca nu am ami auzit-o de mult , practic am pierdut-o
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptyVin Apr 04, 2008 11:01 pm

Jesus, iti datorez un raspuns de doua luni! Shocked

scuze...

"Profesiunea jazz-man" cu Anca Romeci, de luni pana vineri (inclusiv) la 12.30 (fix!).

(Vei intelege cuvintele din paranteze odata ce-i auzi genericul...) Wink
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptySam Apr 05, 2008 9:38 pm

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sunt la scarbiciu la aceasta ora.
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptyDum Apr 06, 2008 11:58 pm

R.R.Muzical nu emit si pe net?
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptyLun Apr 07, 2008 8:10 am

RoMarillos a scris:
R.R.Muzical nu emit si pe net?

ba chiar pe net e cel mai indicat sa asculti, daca nu esti intr-unul din judetele acoperite (Timisoara nu e!).
intri pe site, e in dreapta un buton "muzical" cu un icon Windows Media Player, deschizi stream-ul...si voila!
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptyVin Apr 18, 2008 10:29 am

Ricochet a scris:

ba chiar pe net e cel mai indicat sa asculti, daca nu esti intr-unul din judetele acoperite (Timisoara nu e!).
intri pe site, e in dreapta un buton "muzical" cu un icon Windows Media Player, deschizi stream-ul...si voila!

Am gasit linkul la ei pe site,am urmat pasii indicati insa fara nici un rezultat.Nu se conecteaza.Ba mai mult : ma deconecteaza de la net.la voi merge? puteti asculta streamul?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptyVin Apr 18, 2008 3:23 pm

RoMarillos a scris:
Ricochet a scris:

Am gasit linkul la ei pe site,am urmat pasii indicati insa fara nici un rezultat.Nu se conecteaza.Ba mai mult : ma deconecteaza de la net.la voi merge? puteti asculta streamul?

pai da, de regula merge?
nu-ti deschide cu Windows Media Player?
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical EmptySam Apr 19, 2008 12:39 am

Da,WMPlayer se deschide si incearca sa se conecteze,doar ca chiar daca il las 2 ore tot nu reuseste sa se conecteze.O fi de la mine desi toate streamurile ce emit in mms se deschid numai asta nu.Naiba mai stie...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: La Radio Romania Muzical   La Radio Romania Muzical Empty

Sus In jos

La Radio Romania Muzical
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» La Radio Romania Cultural