| La Radio Romania Muzical | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: La Radio Romania Muzical Lun Ian 21, 2008 7:49 pm | |
| Radio Romania Muzical Program 21 - 27 ianuarie 2008 Joi, 24 ianuarie 19.00 Jazz cool. Realizator Daniela Nicolae • Integrala “Modern Jazz Quartet” (1960 - “The European Concert”) pana la ora 20.00 | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Mar Ian 22, 2008 12:50 am | |
| Super, poate imi inregistrez.
Ca jazz, poate sa va placa emisiunea Ancai Romati (sau cum o cheama, intotdeauna inteleg Ronat) cat si orele de music by choice ale lui Berti Barbera, in weekend (uneori, alege din jazz si rock mai mult decat te poti astepta, adica mai mult de doua-trei samples). | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Mar Ian 22, 2008 8:13 am | |
| Pe aceasta doamna o cheama Anca Romeci este o persoana deosebita , culta , cu simt al umorului , deosebit de inteligenta si cu idei , care printre altele i-au adus niscaiva premii internationale din jurnalism radio. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Mar Ian 22, 2008 9:09 am | |
| - romanbun a scris:
- Pe aceasta doamna o cheama Anca Romeci este o persoana deosebita , culta , cu simt al umorului , deosebit de inteligenta si cu idei , care printre altele i-au adus niscaiva premii internationale din jurnalism radio.
Romeci, asa, scuze... da, ii recunosc vocea dezinhibata, cultivata si umoristica, mai ales in contrast cu alte personalitati ce numai intr-o limba, usor sau nu, de lemn stiu sa-si faca programul. emisiunile sunt nice, in vara la munte am prins o intreaga saptamana de blues, in special John Lee Hooker. | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Mar Ian 22, 2008 10:34 am | |
| Spune-mi te rog programul ei de aparitie saptamanal, ca nu am ami auzit-o de mult , practic am pierdut-o | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Vin Apr 04, 2008 11:01 pm | |
| Jesus, iti datorez un raspuns de doua luni! scuze... "Profesiunea jazz-man" cu Anca Romeci, de luni pana vineri (inclusiv) la 12.30 (fix!). (Vei intelege cuvintele din paranteze odata ce-i auzi genericul...) | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Sam Apr 05, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
| |
RoMarillos ritm
Numarul mesajelor : 194 Localisation : Romania Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Dum Apr 06, 2008 11:58 pm | |
| R.R.Muzical nu emit si pe net? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Lun Apr 07, 2008 8:10 am | |
| - RoMarillos a scris:
- R.R.Muzical nu emit si pe net?
ba chiar pe net e cel mai indicat sa asculti, daca nu esti intr-unul din judetele acoperite (Timisoara nu e!). intri pe site, e in dreapta un buton "muzical" cu un icon Windows Media Player, deschizi stream-ul...si voila! | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Vin Apr 18, 2008 10:29 am | |
| - Ricochet a scris:
ba chiar pe net e cel mai indicat sa asculti, daca nu esti intr-unul din judetele acoperite (Timisoara nu e!). intri pe site, e in dreapta un buton "muzical" cu un icon Windows Media Player, deschizi stream-ul...si voila! Am gasit linkul la ei pe site,am urmat pasii indicati insa fara nici un rezultat.Nu se conecteaza.Ba mai mult : ma deconecteaza de la net.la voi merge? puteti asculta streamul? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Vin Apr 18, 2008 3:23 pm | |
| - RoMarillos a scris:
- Ricochet a scris:
ba chiar pe net e cel mai indicat sa asculti, daca nu esti intr-unul din judetele acoperite (Timisoara nu e!). intri pe site, e in dreapta un buton "muzical" cu un icon Windows Media Player, deschizi stream-ul...si voila!
Am gasit linkul la ei pe site,am urmat pasii indicati insa fara nici un rezultat.Nu se conecteaza.Ba mai mult : ma deconecteaza de la net.la voi merge? puteti asculta streamul? pai da, de regula merge? nu-ti deschide cu Windows Media Player? | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical Sam Apr 19, 2008 12:39 am | |
| Da,WMPlayer se deschide si incearca sa se conecteze,doar ca chiar daca il las 2 ore tot nu reuseste sa se conecteze.O fi de la mine desi toate streamurile ce emit in mms se deschid numai asta nu.Naiba mai stie... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La Radio Romania Muzical | |
| |
|
| |
| La Radio Romania Muzical | |
|