| Trupe care va dau dureri de cap efectiv | |
|
+7Piotr Buendia Velkan Ricochet Cristi andu GentleG Zarec 11 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Vin Ian 25, 2008 8:31 pm | |
| Poate cel mai aiurea topic al anului 2008, insa ascultatul in exces al unor formatii acum imi da dureri de cap serioase. pe primul loc in topul patologicilor se situeaza Marilyn Manson a carui muzica dizarmonica, dezacordata si sincopata mi-a sapat santuri pe creier, mi l-a umplut cu smoala, mi l-a folosit pe post de burete si substanta cenusie pe post de lubrefiant.
Pe locul doi se afla Tool, formatie ale carui avangardism, ritm sucit si rasucit, atmosfera experimentalo-industrialo-zgomotoasa mi-au scurt-circuitat mintea, mi-au aspirat sufletul si mi-au batut cuie in cap, unul in fiecare lob la fiecare minut 6 cu secunda 6 din a 6-a piesa a fiecarui album.
Si podiumul e completat de The Mars Volta care printre altele si-au propus sa faca din albumele lor sedinte de fitness pentru inima mea care la ritmurile nebune acompaniate de emfaza sud-americana a ramas deloused in the comatorium.
Astept sa imi prezentati sindromurile voastre muzicale !!! | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Vin Ian 25, 2008 8:48 pm | |
| De acord cu post-ul de mai sus,numai ca eu m-am ferit de ele | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Vin Ian 25, 2008 10:18 pm | |
| Nici macar The Mars Volta??? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Vin Ian 25, 2008 10:19 pm | |
| are un Deloused pe lista de cumparaturi... zic bine? | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Vin Ian 25, 2008 10:26 pm | |
| si mie mi-au dat "dureri de cap" Mars Volta la primele auditii, ii gaseam ciudati, dar totusi le-am mai dat o sansa fiindca gaseam muzica lor totusi interesanta si chiar originala. King Crimson mi-a dat "dureri de cap", mi-a luat mult pana sa-i diger, desi debutul lor discografic mi- placut de la bun inceput; nu mai stiu ce am ascultat cu ei prin studentie ca i-am gasit prea greoi (asta acu mai bine de 10 ani) si i-am abandonat; acu cativa ani (prin 2003 cred) mi-a dat cineva Red spre ascultare si asa a inceput totul; acum singurele albume cu batai de cap sunt Three of a Perfect pair si Lark's tongues in Aspic dar o scot eu la capat cumva - (adica le-oi aprofunda)
Ultima editare efectuata de catre in Sam Ian 26, 2008 12:04 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Vin Ian 25, 2008 10:56 pm | |
| nu-mi da mai nimic dureri de cap, mai ales o trupa intreaga...
asa ca n-am ce zice...toate durerile de cap privind Mars Volta au fost de ordinul Headbangs, Ecstasy, Guilty Pleasure etc. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Vin Ian 25, 2008 11:08 pm | |
| - andu a scris:
- are un Deloused pe lista de cumparaturi... zic bine?
o sa-mi vina doua Mars Volta in curind (Deloused si Frances)de aceea inca nu am dureri de cap s-a cam speriat putin Zarec ca va ramane singurul cu dureri de cap | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Vin Ian 25, 2008 11:09 pm | |
| mie trupele nu mi-au dat batai de cap, ci atat de mult le-am aprofundat ca ma doare capul din cauza lor. Azi dupa Mars Volta si Manson simteam ca imi bubuie creierii. Nu mai puteam asculta nimic. Ca intre noi fie vorba, Manson imi place de la 13 ani, dar de pe la 14 nu ii mai ascult. Iarna trecuta le-am redescoperit muzica. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Vin Ian 25, 2008 11:12 pm | |
| cred ca expresia "dureri de cap" e sinonim cu sindromul "intoxicatie acuta" tratament:pauza | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Vin Ian 25, 2008 11:56 pm | |
| avem dureri de cap in tineretile mele de la trupele prog, anume King Crimson si ELP, dar m-am vindecat la o vreme | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Sam Ian 26, 2008 9:47 am | |
| - GentleG a scris:
- cred ca expresia "dureri de cap" e sinonim cu sindromul "intoxicatie acuta"
tratament:pauza corect. Cu toate acestea o sa ascult si restul discurilor Mars Volta dupa care schimbam felia nitel | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Sam Ian 26, 2008 10:30 am | |
| asa e ,diversitate e cuvantul magic | |
|
| |
Velkan acord
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 38 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Dum Feb 10, 2008 11:16 pm | |
| Definitely The Mars Volta. Credeam că e de la mine, dar văd că e generală problema. Acuma, sincer, Amputechture îmi place, cu toată durerea de cap. | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Dum Feb 10, 2008 11:18 pm | |
| eu ma relaxez ascultand Frances The Mute | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Dum Feb 10, 2008 11:19 pm | |
| si mie imi place Frances dar The Mars Volta epuizeaza, exceptand cel din 2006 care nu ma fascineaza | |
|
| |
blackest_eyes Steven Wilson
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 39 Localisation : Timisoara Data de inscriere : 12/04/2007
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Dum Feb 10, 2008 11:23 pm | |
| - Zarec a scris:
- si mie imi place Frances dar The Mars Volta epuizeaza, exceptand cel din 2006 care nu ma fascineaza
de acord... eu nu pot sa-i ascult decat cand sunt in anumite stari...foarte calma, fara griji si foarte, foarte toleranta... si atunci chiar imi plac sunt buni tipii | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Dum Feb 10, 2008 11:29 pm | |
| am facut topic despre mars volta la trupe. dati acolo cu ochii | |
|
| |
Machauer nota
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 39 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Joi Sept 25, 2008 10:58 pm | |
| Trace imi place dar ma oboseste. Foarte incarcat si multe frecvente inalte. Se poate sa fie de vina si calitatea slaba a inregistrarilor. Desi imi plac mult spre foarte mult Avant-prog-ul si RIO-ul am dificultati cu trupe ca 5uu's si Birdsongs of the Mesozoic. Cu post-rock-ul ma chinui de ceva ani. Noroc cu Sludge-ul c-am mai inceput sa inghit franturi de post-rock. Astfel, imi cam provoaca greatza chestii ca Godspeed You! Black Emperor si Mogwai. In cazul Krautrock-ului ma doare mintea numai cand vad folderul cu trupe de gen. L.E. - Desi ne aflam pe NON-PROG vad ca tot de prog se vorbeste. Forumul pare doar o forma de organizare a discutiilor exclusive despre progressive . | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Dum Ian 18, 2009 7:11 pm | |
| ce spuneti de Sunn O)) ? sau Earth? Sunn O)) merge de minune cand vrei sa-ti gonesti musafiri, orice album. genul cred ca se intitulaza doom drone metal | |
|
| |
blackest_eyes Steven Wilson
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 39 Localisation : Timisoara Data de inscriere : 12/04/2007
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Joi Mai 28, 2009 12:22 am | |
| Sunn O))) nu-mi dau deloc dureri de cap. Din contra: ma calmeaza. In vremea studentiei era trupa mea de sesiune. Drept e... ii bun de speriat lumea | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Joi Mai 28, 2009 8:21 am | |
| cele pe care nu le ascult ci doar le vad pomenite prin diferite "arhive" | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Joi Mai 28, 2009 9:35 am | |
| orice combinatie de saxofonisti de free jazz... de la 6-7 in sus, pot ajunge pana pe la 25-30. fiecare canta ce vrea. cam la asta ma gandesc https://www.youtube.com/watch?v=sEN5nQfZSKQsau John Zorn cu grindcore-ul free jazz Naked City. a, sa nu uit, manelele care se aud de la terasa de peste drum. - blackest_eyes a scris:
- Sunn O))) nu-mi dau deloc dureri de cap. Din contra: ma calmeaza. In vremea studentiei era trupa mea de sesiune. Drept e... ii bun de speriat lumea
| |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Mar Iul 07, 2009 8:53 pm | |
| Mie imi dau dureri de cap pianistii de jazz care mormaie si se screm in timp ce canta, facand ascultarea inregistrarii mult mai putin agreabila decat ar fi putut fi. Nu pot sa-i inteleg. De curand m-am chinuit cu "Standards Live" al lui Keith Jarrett. Si Johnny Raducanu face la fel de cand s-a dat pe pian. WTF? | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv Mar Iul 07, 2009 9:09 pm | |
| Naked City e OK și Peter Brotzmann, că tot ați adus vorba despre el ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv | |
| |
|
| |
| Trupe care va dau dureri de cap efectiv | |
|