Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Trupe care va dau dureri de cap efectiv

In jos 
+7
Piotr Buendia
Velkan
Ricochet
Cristi
andu
GentleG
Zarec
11 participan?i
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Trupe care va dau dureri de cap efectiv Empty
MesajSubiect: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyVin Ian 25, 2008 8:31 pm

Poate cel mai aiurea topic al anului 2008, insa ascultatul in exces al unor formatii acum imi da dureri de cap serioase.
pe primul loc in topul patologicilor se situeaza Marilyn Manson a carui muzica dizarmonica, dezacordata si sincopata mi-a sapat santuri pe creier, mi l-a umplut cu smoala, mi l-a folosit pe post de burete si substanta cenusie pe post de lubrefiant.

Pe locul doi se afla Tool, formatie ale carui avangardism, ritm sucit si rasucit, atmosfera experimentalo-industrialo-zgomotoasa mi-au scurt-circuitat mintea, mi-au aspirat sufletul si mi-au batut cuie in cap, unul in fiecare lob la fiecare minut 6 cu secunda 6 din a 6-a piesa a fiecarui album.

Si podiumul e completat de The Mars Volta care printre altele si-au propus sa faca din albumele lor sedinte de fitness pentru inima mea care la ritmurile nebune acompaniate de emfaza sud-americana a ramas deloused in the comatorium.

Astept sa imi prezentati sindromurile voastre muzicale !!!
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyVin Ian 25, 2008 8:48 pm

De acord cu post-ul de mai sus,numai ca eu m-am ferit de ele Laughing
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyVin Ian 25, 2008 10:18 pm

Nici macar The Mars Volta??? Shocked
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyVin Ian 25, 2008 10:19 pm

are un Deloused pe lista de cumparaturi... zic bine?

Wink
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyVin Ian 25, 2008 10:26 pm

si mie mi-au dat "dureri de cap" Mars Volta la primele auditii, ii gaseam ciudati, dar totusi le-am mai dat o sansa fiindca gaseam muzica lor totusi interesanta si chiar originala.
King Crimson mi-a dat "dureri de cap", mi-a luat mult pana sa-i diger, desi debutul lor discografic mi- placut de la bun inceput; nu mai stiu ce am ascultat cu ei prin studentie ca i-am gasit prea greoi (asta acu mai bine de 10 ani) si i-am abandonat; acu cativa ani (prin 2003 cred) mi-a dat cineva Red spre ascultare si asa a inceput totul; acum singurele albume cu batai de cap sunt Three of a Perfect pair si Lark's tongues in Aspic dar o scot eu la capat cumva Smile - (adica le-oi aprofunda)

Ultima editare efectuata de catre in Sam Ian 26, 2008 12:04 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyVin Ian 25, 2008 10:56 pm

nu-mi da mai nimic dureri de cap, mai ales o trupa intreaga...

asa ca n-am ce zice...toate durerile de cap privind Mars Volta au fost de ordinul Headbangs, Ecstasy, Guilty Pleasure etc.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyVin Ian 25, 2008 11:08 pm

andu a scris:
are un Deloused pe lista de cumparaturi... zic bine?

Wink
o sa-mi vina doua Mars Volta in curind (Deloused si Frances)de aceea inca
nu am dureri de cap lol! s-a cam speriat putin Zarec ca va ramane singurul cu dureri de cap Laughing
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyVin Ian 25, 2008 11:09 pm

mie trupele nu mi-au dat batai de cap, ci atat de mult le-am aprofundat ca ma doare capul din cauza lor. Azi dupa Mars Volta si Manson simteam ca imi bubuie creierii. Nu mai puteam asculta nimic. Ca intre noi fie vorba, Manson imi place de la 13 ani, dar de pe la 14 nu ii mai ascult. Iarna trecuta le-am redescoperit muzica.Very Happy
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyVin Ian 25, 2008 11:12 pm

cred ca expresia "dureri de cap" e sinonim cu sindromul "intoxicatie acuta" Very Happy
tratament:pauza
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyVin Ian 25, 2008 11:56 pm

avem dureri de cap in tineretile mele de la trupele prog, anume King Crimson si ELP, dar m-am vindecat la o vreme
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptySam Ian 26, 2008 9:47 am

GentleG a scris:
cred ca expresia "dureri de cap" e sinonim cu sindromul "intoxicatie acuta" Very Happy
tratament:pauza

corect. Cu toate acestea o sa ascult si restul discurilor Mars Volta dupa care schimbam felia nitel
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptySam Ian 26, 2008 10:30 am

asa e ,diversitate e cuvantul magic Razz
Sus In jos
Velkan
acord

Numarul mesajelor : 52
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyDum Feb 10, 2008 11:16 pm

Definitely The Mars Volta. Credeam că e de la mine, dar văd că e generală problema.

Acuma, sincer, Amputechture îmi place, cu toată durerea de cap. Very Happy
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyDum Feb 10, 2008 11:18 pm

eu ma relaxez ascultand Frances The Mute scratch
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyDum Feb 10, 2008 11:19 pm

si mie imi place Frances dar The Mars Volta epuizeaza, exceptand cel din 2006 care nu ma fascineaza
Sus In jos
blackest_eyes
Steven Wilson
blackest_eyes

Numarul mesajelor : 122
Varsta : 39
Data de inscriere : 12/04/2007

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyDum Feb 10, 2008 11:23 pm

Zarec a scris:
si mie imi place Frances dar The Mars Volta epuizeaza, exceptand cel din 2006 care nu ma fascineaza

de acord... eu nu pot sa-i ascult decat cand sunt in anumite stari...foarte calma, fara griji si foarte, foarte toleranta... si atunci chiar imi plac Smile sunt buni tipii
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyDum Feb 10, 2008 11:29 pm

am facut topic despre mars volta la trupe. dati acolo cu ochii Very Happy
Sus In jos
Machauer
nota
Machauer

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyJoi Sept 25, 2008 10:58 pm

Trace imi place dar ma oboseste. Foarte incarcat si multe frecvente inalte. Se poate sa fie de vina si calitatea slaba a inregistrarilor.

Desi imi plac mult spre foarte mult Avant-prog-ul si RIO-ul am dificultati cu trupe ca 5uu's si Birdsongs of the Mesozoic.

Cu post-rock-ul ma chinui de ceva ani. Noroc cu Sludge-ul c-am mai inceput sa inghit franturi de post-rock. Astfel, imi cam provoaca greatza chestii ca Godspeed You! Black Emperor si Mogwai.

In cazul Krautrock-ului ma doare mintea numai cand vad folderul cu trupe de gen.

L.E. - Desi ne aflam pe NON-PROG vad ca tot de prog se vorbeste. Forumul pare doar o forma de organizare a discutiilor exclusive despre progressive cyclops.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyDum Ian 18, 2009 7:11 pm

ce spuneti de Sunn O)) ? sau Earth?
Sunn O)) merge de minune cand vrei sa-ti gonesti musafiri, orice album.
genul cred ca se intitulaza doom drone metal
Sus In jos
blackest_eyes
Steven Wilson
blackest_eyes

Numarul mesajelor : 122
Data de inscriere : 12/04/2007

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyJoi Mai 28, 2009 12:22 am

Sunn O))) nu-mi dau deloc dureri de cap. Din contra: ma calmeaza. In vremea studentiei era trupa mea de sesiune. Drept e... ii bun de speriat lumea Twisted Evil
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyJoi Mai 28, 2009 8:21 am

cele pe care nu le ascult ci doar le vad pomenite prin diferite "arhive" lol!
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyJoi Mai 28, 2009 9:35 am

orice combinatie de saxofonisti de free jazz... de la 6-7 in sus, pot ajunge pana pe la 25-30. fiecare canta ce vrea.
cam la asta ma gandesc https://www.youtube.com/watch?v=sEN5nQfZSKQ
sau John Zorn cu grindcore-ul free jazz Naked City.
a, sa nu uit, manelele care se aud de la terasa de peste drum.

blackest_eyes a scris:
Sunn O))) nu-mi dau deloc dureri de cap. Din contra: ma calmeaza. In vremea studentiei era trupa mea de sesiune. Drept e... ii bun de speriat lumea Twisted Evil
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyMar Iul 07, 2009 8:53 pm

Mie imi dau dureri de cap pianistii de jazz care mormaie si se screm in timp ce canta, facand ascultarea inregistrarii mult mai putin agreabila decat ar fi putut fi. Nu pot sa-i inteleg. De curand m-am chinuit cu "Standards Live" al lui Keith Jarrett. Si Johnny Raducanu face la fel de cand s-a dat pe pian. WTF?
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv EmptyMar Iul 07, 2009 9:09 pm

Laughing Naked City e OK

și Peter Brotzmann, că tot ați adus vorba despre el ...
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trupe care va dau dureri de cap efectiv   Trupe care va dau dureri de cap efectiv Empty

Sus In jos

Trupe care va dau dureri de cap efectiv
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Alte trupe romanesti...
» Trupe preferate de non-prog
» Trupe de doom progresive!!!
» 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze
» Piesa finlandeza care merge la Eurovision

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum