| The Mars Volta | |
|
+5auslander blackest_eyes Piotr Buendia Ricochet Zarec 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: The Mars Volta Dum Feb 10, 2008 11:26 pm | |
| O gasca de mexicani nebuni au format un grup cel putin original, cu o muzica cel putin fascinanta si cu un nume nu tocmai comun:THE MARS VOLTA. Trupa debuteaza in 2003 cu De-loused in the Comatorium, un rock alternativ combinat cu niste lationa si inc ao caruta jumate de experimental, un album care m-a psu pe jar si mi-ar cam parlit lobii temporali.
Frances the Mute merge mai departe cu influente jazz mai evidente, si niste momente experimental/psychedelic whatever de natura electronica, in orice caz mult mai expansiv decta precedentul.
Amputechture nu mi-a placut, anemic si parca neatragator. However, de la o posta se putea recunoaste stilul inconfundabil al mexicanilor.
Cat despre albumul din 2008, nu a intrat inca dar am auzit ca rupe.
what do ya' say? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: The Mars Volta Dum Feb 10, 2008 11:31 pm | |
| De-Loused In The Comatorium e cel mai bun album pentru mine. Trasnet, cum l-am si numit, conserva sound-ul hard si revoltator de bun, in rest ce hard rock-ul e senzational la gust, headbang si general mood.
Frances The Mute este albumul complex, super-conceptual si eclectic. In mod normal este master-piece-ul, dar dupa preferinta mea raman la primul album.
Amputechture deja pierde din valoare arta, si se mixeaza pe hard-rock/metal/alternative nu-music. Pe mine ma dezamageste, fiindca imi pierd mintile in cateva mari galme si stresante impunsaturi ce sunt cantate. Este total diferit de ecstasy-ul din De-Loused si hard-mash-ul din Frances. | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: The Mars Volta Dum Feb 10, 2008 11:34 pm | |
| sunt americani. si De-Loused in the Comatorium album alternativ nu prea as fii de acord. elementele jazz se ivesc inca dinainte de debut, de pe EPul Tremulant | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: The Mars Volta Dum Feb 10, 2008 11:38 pm | |
| dupa mine orica catalogare the mars volta e aporximativa. pentru mine ei tin tot de zona post-hardcore si se asemana mult cu Subscribe. anyway, din considerente pur subiective, post-hardcore-ul mi se par tot un rock alternativ. desigur cei mai documentati vor arunca cu c!@#$ in mine fiindca post-hardcore-ul a dat nastere emo rock-ului dar post-hardcore-ul de la mama lui va garantez ca nu se saruta cu emo-ul crap. | |
|
| |
blackest_eyes Steven Wilson
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 39 Localisation : Timisoara Data de inscriere : 12/04/2007
| Subiect: Re: The Mars Volta Dum Feb 10, 2008 11:49 pm | |
| ei, lasa ca emo-ul ala original de la mama lui n-are nicio legatura cu Fall Out Boy, Tokyo Hotel sau ma stiu eu ce mizerii se asculta azi pe emtivi... off topic insa... | |
|
| |
auslander Fish
Numarul mesajelor : 147 Varsta : 40 Data de inscriere : 17/01/2008
| Subiect: Re: The Mars Volta Mar Feb 12, 2008 8:00 pm | |
| Or fi elementele de jazz mai multe decat pot suporta eu. Pe mine nu ma prea atrag zdranganelile lor. in rest... vad ca toata lumea ii apreciaza. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: The Mars Volta Mar Feb 12, 2008 8:23 pm | |
| eu chiar i-as numi o trupa de succes | |
|
| |
RoMarillos ritm
Numarul mesajelor : 194 Localisation : Romania Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: The Mars Volta Mier Feb 13, 2008 11:22 am | |
| Da,vad si eu ca e destul de placuta trupa la lume (cel putin cea de pe aici);mie unu insa...nimic nimic... | |
|
| |
epikal nota
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 38 Localisation : Timisoara Data de inscriere : 18/06/2008
| Subiect: TMV Mier Iun 18, 2008 8:43 pm | |
| Salut! The Mars Volta sustin concert in data de 23.Iulie 2008 in Viena, Austria cel putin anul asta nu vor veni mai aproape de Romania; Eu imi doresc f.mult sa merg.. dar e cam departe si cam scump transportul.. daca exista pasionati & doritori cu 2 locuri libere in masina, impartim costurile transportului si mergem sa ne simtim bine.. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: The Mars Volta Sam Iul 19, 2008 6:02 pm | |
| - Zarec a scris:
Cat despre albumul din 2008, nu a intrat inca dar am auzit ca rupe.
l-ai auzit pana la urma? cum ti se pare? pe mine ma cam lasa rece, atunci cand nu ma deranjeaza... | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: The Mars Volta Sam Iul 19, 2008 8:05 pm | |
| o singură ascultare până acum, irelevantă | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: The Mars Volta Lun Feb 09, 2009 9:09 pm | |
| au luat un Grammy pentru best hard-rock performance cu piesa Wax Simulacra. am ramas si eu surprins, dar cu siguranta merita | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: The Mars Volta Lun Feb 09, 2009 10:32 pm | |
| Cool.
Au luat Grammy pe EP, piesa de doua minute jumate de pe Bedlam e un simplu halucinogen pe langa celelalte piese.
Mi-a venit chef sa ascult albumul. | |
|
| |
| Subiect: Re: The Mars Volta Mier Iul 08, 2009 12:09 am | |
| avand in vedere ca trupa a mai dat o lovitura sub centura pe care se cearta fanii (fie si aia aparuti dupa Goliath) si cei care pur si simplu se baga in seama, The Mars Volta merita un up! fiind 100 % subiectiv afirm ca e albumul anului si ca nu va mai vedea nimeni niciodata asa ceva. eh, nici chiar asa, dar numai un album slab nu e. Octahedron e o doza de rock modern menita sa fie ascultata si apreciata. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: The Mars Volta Mier Iul 08, 2009 12:26 am | |
| Iar live piesele noi suna absolut incredibil. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: The Mars Volta Mier Iul 08, 2009 12:34 am | |
| Un album bun, au facut o treaba buna. Decafeinizat, dar nu chiar dezosat complet de vechiul spirit MV. Nu mi se pare ca momente linistite, "acustice", le-au fost chiar asa de straine, doar ca n-au fost niciodata in rolul principal. Iar "Teflon" sau "Cotopaxi" intruchipeaza binecunoscuta vitalitate MV. Singura problema care am semnalat-o este ca finalul albumului e mai bleg. Vorba aceea, si cu ochii inchisi, sau fara sa am cunostiinta de muzica MV ante-Octahedron, si tot as crede ca piese precum "Copernicus" sau "Luciforms" sunt nereusite.
Eu, de felul meu, ma voi intoarce la Bedlam si celelalte (exceptand oribila amputectura), sunt pana la urma un drog mai puternic pentru mine. Iar pariul meu e ca Octahedron nu doar ca e ceva special, dar va ramane asa, adica nu se va continua in linia asta. | |
|
| |
| Subiect: Re: The Mars Volta Mier Iul 08, 2009 12:44 am | |
| pana la urma nu am nici o sansa sa devin obiectiv
eu iubesc oribila amputectura | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: The Mars Volta Mier Iul 08, 2009 12:49 am | |
| ^ I know. Trece-o in cont drept o alta "feblete" de-a mea, langa "Kid A" si Kraftwerk. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The Mars Volta | |
| |
|
| |
| The Mars Volta | |
|