Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

MESHUGGAH - obZen

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/10/2007

MESHUGGAH - obZen Empty
MesajSubiect: MESHUGGAH - obZen   MESHUGGAH - obZen EmptyDum Feb 10, 2008 11:51 pm

1. Combustion - imi suna foarte mult a "nu-metal"... sau nu-s eu obisnuit s-aud riff-uri la Meshuggah pe note asa inalte Smile

2.Electric Red - ei, aici incepe sa-mi sune mai cunoscut. Nu chiar asa "dark" precum celelalte albume, dar sectiunile cu solo-urile de chitara tot sunt ceva mai "cuminti" fata de odinioara Smile

(Mai postez pe masura ce le ascult Laughing )
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MESHUGGAH - obZen Empty
MesajSubiect: Re: MESHUGGAH - obZen   MESHUGGAH - obZen EmptyDum Feb 10, 2008 11:53 pm

e singurul album Meshuggah pe care l-am ascultat si nu pot decat sa-i reprosez monotonia. cel putin asa l-am receptat: toate piesele urmaresc aceeasi linie, cea mai complexa mi s-a parut ultima(desi nu bag mana in foc) si cea mai accesibila "bleed" , deh fu extrasa si pe single
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

MESHUGGAH - obZen Empty
MesajSubiect: Re: MESHUGGAH - obZen   MESHUGGAH - obZen EmptyDum Feb 10, 2008 11:55 pm

3. Bleed - Aici chiar a e intr-adevar Meshuggah Very Happy Dar nu pot sa nu remarc ca pe albumul asta e un sunet mai curat, mai deschis, mai "luminos" decat in trecut. O sa dureze un pic pana ma obisnuiesc.

Asta e cu atat mai surprinzator, cu cat nu de mult Ibanez au lansat oficial un model de serie de chitara cu 8 corzi (in trecut existand doar cateva exemplare "custom" tocmai pt Thordendal si Hagstrom, "axemen"-ii din prezenta trupa)

Trebuie sa mentionez ca in ultima saptamana am ascultat de 3-4 ori intreaga discografie de pana la "obZen" Twisted Evil

4. Lethergica - (Si) Mai apasatoare, regasindu-se si aici caracteristica "noua" (pentru Meshuggah) a soundului in intregime. Dar totusi parca s-au "cumintit", oarecum... sau poate ca mi se pare doar... scratch

Aha... dupa jumatea piesei, se schimba, usor, foaia Very Happy Guess who's back? Wink
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

MESHUGGAH - obZen Empty
MesajSubiect: Re: MESHUGGAH - obZen   MESHUGGAH - obZen EmptyLun Feb 11, 2008 12:10 am

5. obZen - Piesa care da titlul albumului. Tre' sa recunosc, pe buna dreptate Very Happy Daca se pastreaza ritmul asta de progres de la piesa la piesa, nici nu vreau sa stiu la ce se ajunge la ultima piesa Razz "Controlled aggression", cum ar zice englezul, cel putin pe partea instrumentala, caci nenea Jens Kidman e dezlantuit, ca-ntotdeauna Smile Adevarata (cvasi-) capodopera a metalului extrem...

6. This Spiteful Snake - O linie ritmica oarecum tribala, usor familiara. Riffing tipic Meshuggah Twisted Evil

Coane Zarec, ceea ce ti s-ar parea tie "monotonie", la unii s-ar numi "stilul trupei" Smile Cred ca la mai orice trupa s-ar putea gasi un numar de caracteristici comune intre piesele de pe un album Smile

7. Pineal Gland Optics - vorba aia, "they never cease to amaze me" Smile Ceva nou, dar totusi cunoscut. Ceva vechi, dar dintr-o alta "perspectiva"... Wow.. un ritm surprinzator de simplu, tinand cont de oamenii implicati lol!
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

MESHUGGAH - obZen Empty
MesajSubiect: Re: MESHUGGAH - obZen   MESHUGGAH - obZen EmptyLun Feb 11, 2008 12:24 am

8. Pravus - Incep sa intru-n pana de cuvinte Smile Ceva mai "densa" piesa, cu mai multe straturi de riffuri / solistici... "Cojones", intr-un cuvant Very Happy

9. Dancers To A Discordant System - Solo disonant "trademark" marca Thordendal / Hagstrom, "melodie riff-ica" in acelasi ton, ritm "tribal", vocea imi aduce aminte de single-ul Shed, densitate sustinuta...

Si uite-asa e gata albumul... Hmm.. Mai trebuie cateva ascultari, poate-poate "it'll grow on me" Smile Momentan, inca prefer albumele mai vechi, poate pt ca erau ceva mai "dark" riff-urile.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MESHUGGAH - obZen Empty
MesajSubiect: Re: MESHUGGAH - obZen   MESHUGGAH - obZen Empty

Sus In jos

MESHUGGAH - obZen
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Meshuggah
» Meshuggah la noi !!!!