oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 51 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Queen Mar Feb 12, 2008 12:10 pm | |
| as putea completa, o regina in dizgratie ?? recunosc faptul ca am inceput sa ascult rock cu ajutorul celor de la Queen si AC/DC. daca australieii au ramas doar o etapa aproape obligatorie in evolutia muzicala, englezii inca mai mai fascineaza si in ziua de azi. evident, perioada pre 80 e cea consistenta, dar nici faza contemporana nu e de lepadat. evident, exista si piese de umplutura (dar unde nu exista?), dar una peste alta, Queen e un exemplu de coeziune si muzica buna, fara pretentii . dar iata ce am aflat despre primul album: In 1973, after a series of delays, Queen released their first album, a self-titled project influenced by the heavy metal and progressive rock of the day. The album was received well by critics; Gordon Fletcher of Rolling Stone said "their debut album is superb,"and Chicago's Daily Herald called it an "above average debut". However, it drew little mainstream attention and the lead single "Keep Yourself Alive," a Brian May composition, sold poorly. Greg Prato of All Music Guide called it "one of the most underrated hard rock debuts of all time. poi cand auzi cat esti de underrated, nu-ti vine sa iti schimbi orientarea ?? muzicala, normal. mai bagati si voi una-alta. | |
|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Queen Mar Feb 12, 2008 12:18 pm | |
| primul meu contact cu Queen a fost in 1974 cu al doilea album.Vinilul care l-am avut daca te uitai in lumina facea "ape" si aparea Q I /QII ,pe fata unu pe fond alb(white queen) si fata doi pe negru(black queen).Primul e mai "heavy" ,urmatoarele 4 mai conceptuale sa zicem | |
|
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: Queen Mar Feb 12, 2008 12:24 pm | |
| primul album, de fapt primul single, Keep Yourself Alive a intampinat probleme tocmai din cauza acestui "heavy". casa de discuri se astepta la ceva pop/disco, dar cand colo era o piesa rapida cu tente hippy. dar a iesit, a avut succes si eu o consider una din compozitiile de varf, impreuna cu tot Queen I. cum s-a evoluat pana la A Night at the Opera e fabulos si incredibil. | |
|
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: Queen Mar Feb 12, 2008 1:25 pm | |
| Ciudata e viata... In clasa a 8-a eram la ed. fizica si alergam la 10000000000m adica 1 km. Eram rupt de efort si in timpul alergarii am folosit Bohemian Rhapsody care tocmai aparuse ca suport moral pt. a termina cursa. Si a functionat! . Astfel am inceput sa ascult constient muzica si am intrat direct in prog. Si nu am mai iesit. Si de atunci tot in PROG ... "alerg" | |
|