| Ce instrumente va plac mai mult? | |
|
+6Khron Aaromtaar korgsp Piotr Buendia Ricochet romanbun 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Ce instrumente va plac mai mult? Vin Feb 29, 2008 8:57 pm | |
| Aici va rog sa dati exemple cu piese , artisti , albume care reprezinta din plin preferinta voastra . | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? Sam Mar 01, 2008 12:43 am | |
| Violoncelul - Bach, Cello Suites 1-6, Elgar Concertul pentru violoncel si orchestra, Peacock, Borglund, altele (altii) ce nu-mi vin in minte Flautul - Flautul fermecat, Jethro Tull , glumesc, nu pot preciza nimic acuma, dar stiu precis ca imi place instrumentul asta mai presus de multe altele Percussion - orice bucata de jazz, rock, chiar si pop ce poarta o doza de percutie alla breve si extraordinar de ascultat ma incita la placere absoluta. tot setul de percution music e, se pare, pe gustul meu. "Guitara" - de la Zep la Floyd, dar si la flamenco, acoustic, romantic, senzual, peaceful, virtuos, the whole stuff satisfied? | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? Sam Mar 01, 2008 12:59 am | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? Sam Mar 01, 2008 1:08 am | |
| scuze, mi-am zis ca "piano uber alles" fara sa imi dau seama ca auslander nu stie neaparat ca pianul mi-e, de la sine inteles, "the best". | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? Sam Mar 01, 2008 1:59 pm | |
| Violoncelul - Bach, Cello Suites 1-6( asta este pentru prietenul nostru ... Ricochet!) , Vivaldi Concertele pentru violoncel si orchestra Basul- aci deja am zis: Stanley Clarke -discul Live cu Return to Forever si Nr.1 basul de la Phoenix -Jozsi bacsi. altele sunt pe celelalte locuri deoarece sunetele grave ma facineaza prin energia care o dau . | |
|
| |
korgsp nota
Numarul mesajelor : 26 Data de inscriere : 22/02/2008
| Subiect: pianul Mar Mar 04, 2008 2:05 pm | |
| cel mai frumos si mai elegant fantezia de mozart impromptu no 2 schubert papillons schumann caderea varsoviei chopin si rachmaninov sub toate formele | |
|
| |
Aaromtaar nota
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 44 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? Mar Apr 22, 2008 8:46 am | |
| Aleg un triunghi adamic,pian-sax-bas sustinut cu genialitate de un trio redutabil ,Haden/Garbarek/Gismonti ,blagoslovit de celebrul producator Manfred Eicher.Indivudual, greu de spus ,ma schimb de la o zi la alta...presupun ca evoluez. | |
|
| |
Khron Virgil Donati
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 37 Localisation : Baia Mare / Cluj-Napoca Data de inscriere : 19/10/2007
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? Mar Apr 22, 2008 12:19 pm | |
| Ma vad "nevoit" sa recunosc suprematzia instrumentelor ritmice in topul preferintelor instrumentale, din motive "obiective" si nu prea Motive (ca nume) sunt multe (dar, la insistentze, pot enumera cateva ) Pe un apropiat loc secund, totusi, s-ar situa chitara bass (desigur, in mainile unor manuitori capabili). Pe locul trei, chitara electrica (si pe locul 3,5 cea acustica ). Pe 4 ar fi instrumentele cu clape (acustice si mai putin acustice, recte pian, sintetizatoare etc). Pe 5, instrumente de suflat (vezi Dave Weckl Band, sau Jeff Corwin de "sub aripa" lui nenea Bela Fleck). | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? Mar Apr 22, 2008 12:23 pm | |
| clape,chitari,flaut,oboi,instrumente cu corzi(vioara,viola,violoncel) | |
|
| |
Candice Night` ritm
Numarul mesajelor : 137 Localisation : pleasant lands, but dry Data de inscriere : 02/11/2007
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? Mar Apr 22, 2008 1:39 pm | |
| 1 baterie 2 clape 3 chitara 4 flautul 5 vioara si alte instrumente cu corzi | |
|
| |
Machauer nota
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 39 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? Joi Sept 25, 2008 10:36 pm | |
| Nu prea greu de ales.. si totusi greu.
M-am jucat o vreme la tobe, dar am fost neserios. Dupa ce o vreme buna am fost nebun dupa sintetizatoare (intr-o perioada in care nu ascultam rock), percutia a devenit cea mai importanta pt mine. Urmeaza chitara. Daca-mi e permis.. includ si vocea printre instrumente si o pun pe locul 3. Apoi vin restul. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? Joi Sept 25, 2008 10:48 pm | |
| sintetizorul, e considerat instrument? | |
|
| |
Machauer nota
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 39 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 19/09/2008
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult? | |
| |
|
| |
| Ce instrumente va plac mai mult? | |
|