Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ce instrumente va plac mai mult?

In jos 
+6
Khron
Aaromtaar
korgsp
Piotr Buendia
Ricochet
romanbun
10 participan?i
AutorMesaj
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

Ce instrumente va plac mai mult? Empty
MesajSubiect: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptyVin Feb 29, 2008 8:57 pm

Aici va rog sa dati exemple cu piese , artisti , albume care reprezinta din plin preferinta bounce voastra .
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptySam Mar 01, 2008 12:43 am

Violoncelul - Bach, Cello Suites 1-6, Elgar Concertul pentru violoncel si orchestra, Peacock, Borglund, altele (altii) ce nu-mi vin in minte

Flautul - Flautul fermecat, Jethro Tull Laughing, glumesc, nu pot preciza nimic acuma, dar stiu precis ca imi place instrumentul asta mai presus de multe altele

Percussion - orice bucata de jazz, rock, chiar si pop ce poarta o doza de percutie alla breve si extraordinar de ascultat ma incita la placere absoluta. tot setul de percution music e, se pare, pe gustul meu.

"Guitara" - de la Zep la Floyd, dar si la flamenco, acoustic, romantic, senzual, peaceful, virtuos, the whole stuff

satisfied?
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptySam Mar 01, 2008 12:59 am

no piano?
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptySam Mar 01, 2008 1:08 am

scuze, mi-am zis ca "piano uber alles" fara sa imi dau seama ca auslander nu stie neaparat ca pianul mi-e, de la sine inteles, "the best". Embarassed
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptySam Mar 01, 2008 1:59 pm

Violoncelul - Bach, Cello Suites 1-6( Wink asta este pentru prietenul nostru ... Ricochet!) , Vivaldi Concertele pentru violoncel si orchestra
Basul- aci deja am zis: Stanley Clarke -discul Live cu Return to Forever si Nr.1 king basul de la Phoenix -Jozsi bacsi.
altele sunt pe celelalte locuri deoarece sunetele grave ma facineaza prin energia care o dau affraid.
Sus In jos
korgsp
nota

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 22/02/2008

MesajSubiect: pianul   Ce instrumente va plac mai mult? EmptyMar Mar 04, 2008 2:05 pm

cel mai frumos si mai elegant
fantezia de mozart
impromptu no 2 schubert
papillons schumann
caderea varsoviei chopin
si rachmaninov sub toate formele
Sus In jos
Aaromtaar
nota

Numarul mesajelor : 12
Varsta : 44
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptyMar Apr 22, 2008 8:46 am

Aleg un triunghi adamic,pian-sax-bas sustinut cu genialitate de un trio redutabil ,Haden/Garbarek/Gismonti ,blagoslovit de celebrul producator Manfred Eicher.Indivudual, greu de spus ,ma schimb de la o zi la alta...presupun ca evoluez.
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/10/2007

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptyMar Apr 22, 2008 12:19 pm

Ma vad "nevoit" sa recunosc suprematzia instrumentelor ritmice in topul preferintelor instrumentale, din motive "obiective" si nu prea Very Happy Motive (ca nume) sunt multe (dar, la insistentze, pot enumera cateva Rolling Eyes )

Pe un apropiat loc secund, totusi, s-ar situa chitara bass (desigur, in mainile unor manuitori capabili).

Pe locul trei, chitara electrica (si pe locul 3,5 cea acustica Smile ).

Pe 4 ar fi instrumentele cu clape (acustice si mai putin acustice, recte pian, sintetizatoare etc).

Pe 5, instrumente de suflat (vezi Dave Weckl Band, sau Jeff Corwin de "sub aripa" lui nenea Bela Fleck).
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptyMar Apr 22, 2008 12:23 pm

clape,chitari,flaut,oboi,instrumente cu corzi(vioara,viola,violoncel)
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Candice Night`
ritm
Candice Night`

Numarul mesajelor : 137
Data de inscriere : 02/11/2007

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptyMar Apr 22, 2008 1:39 pm

1 baterie
2 clape
3 chitara
4 flautul
5 vioara si alte instrumente cu corzi Very Happy
Sus In jos
http://kate-bush.hi5.com
Machauer
nota
Machauer

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 39
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptyJoi Sept 25, 2008 10:36 pm

Nu prea greu de ales.. si totusi greu.

M-am jucat o vreme la tobe, dar am fost neserios. Dupa ce o vreme buna am fost nebun dupa sintetizatoare (intr-o perioada in care nu ascultam rock), percutia a devenit cea mai importanta pt mine.
Urmeaza chitara.
Daca-mi e permis.. includ si vocea printre instrumente si o pun pe locul 3.
Apoi vin restul.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptyJoi Sept 25, 2008 10:48 pm

sintetizorul, e considerat instrument? Laughing
Sus In jos
Machauer
nota
Machauer

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 39
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? EmptyJoi Sept 25, 2008 11:06 pm

Zarec a scris:
sintetizorul, e considerat instrument? Laughing

Very Happy
Eh, daca ne uitam inapoi la ce facea, de exemplu, Waters in perioada in care chestiile astea erau extrem de scumpe, dar rudimentare, putem zice ca cel putin o vreme.. au fost oarecum niste instrumente.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce instrumente va plac mai mult?   Ce instrumente va plac mai mult? Empty

Sus In jos

Ce instrumente va plac mai mult?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: