antiloser ritm
Numarul mesajelor : 131 Data de inscriere : 24/02/2008
| Subiect: 2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare Vin Apr 04, 2008 6:37 pm | |
| Cu ocazia inaugurarii clubului Two Doors, Asociatia Est-VEst va invita la un concert cu doua dintre cele mai in forma trupe din judetul Maramures : Ultimu’ Nivel si Dirty Shirt. Concertul va avea loc in data de 12 aprilie, la ora 20, intrarea fiind gratuita. Clubul Two Doors, situat pe strada Margeanului, Nr. 8 (Zona Industriala Vest) isi propune prin acest eveniment sa deschida o serie de concerte, cu o programare eclectica | |
|
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: 2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare Vin Apr 04, 2008 9:04 pm | |
| Se face cumva ca ratez multe evenimente muzicale, acum chiar si in orasul meu. Pe 12 aprilie foarte probabil voi fi in alta parte. Bine macar ca am aflat de locul asta. Vor mai fi ocazii. Sper ca si oferta muzicala viitoare sa fie pe gustul meu. | |
|
antiloser ritm
Numarul mesajelor : 131 Data de inscriere : 24/02/2008
| Subiect: Re: 2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare Sam Apr 05, 2008 10:27 am | |
| Aldi, daca merge bine treaba, concertul asta ar trebui sa fie doar "inaugurar". Deja cu asociatia Est Vest pregatim nu mai putin de 4 concerte in Baia Mare pana la vara . In plus, sunt sigur ca si cei de la Metal Maniac vor organiza la greu Asa ca in sfarsit Baia Mare ar putea sa se "alinieze" cu alte orase unde se misca | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare | |
| |
|