Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
antiloser
ritm

Numarul mesajelor : 131
Data de inscriere : 24/02/2008

2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare Empty
MesajSubiect: 2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare   2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare EmptyVin Apr 04, 2008 6:37 pm

Cu ocazia inaugurarii clubului Two Doors, Asociatia Est-VEst va invita la un concert cu doua dintre cele mai in forma trupe din judetul Maramures : Ultimu’ Nivel si Dirty Shirt.

Concertul va avea loc in data de 12 aprilie, la ora 20, intrarea fiind gratuita. Clubul Two Doors, situat pe strada Margeanului, Nr. 8 (Zona Industriala Vest) isi propune prin acest eveniment sa deschida o serie de concerte, cu o programare eclectica

2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare 2%20doors%202%20bands

2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare HARTA%202%20DOORS
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: 2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare   2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare EmptyVin Apr 04, 2008 9:04 pm

Se face cumva ca ratez multe evenimente muzicale, acum chiar si in orasul meu.
Pe 12 aprilie foarte probabil voi fi in alta parte. Bine macar ca am aflat de locul asta.
Vor mai fi ocazii. Sper ca si oferta muzicala viitoare sa fie pe gustul meu.
Sus In jos
antiloser
ritm

Numarul mesajelor : 131
Data de inscriere : 24/02/2008

MesajSubiect: Re: 2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare   2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare EmptySam Apr 05, 2008 10:27 am

Aldi, daca merge bine treaba, concertul asta ar trebui sa fie doar "inaugurar". Deja cu asociatia Est Vest pregatim nu mai putin de 4 concerte in Baia Mare pana la vara Smile.

In plus, sunt sigur ca si cei de la Metal Maniac vor organiza la greu Smile

Asa ca in sfarsit Baia Mare ar putea sa se "alinieze" cu alte orase unde se misca Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare   2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare Empty

Sus In jos

2 DOORS - 2 BANDS, 12 Aprilie, Baia Mare
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Arkona la Baia Mare in 1 august
» Concert Inaugurare Route 66 Baia Mare
» Samfest Jazz Festival Satu Mare 2008
» 30 aprilie 2009:Concert ACT + Highlight Kenosis
» Cand ma fac mare vreau sa fiu pirat!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum