Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Woodstock 94 & 99

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Woodstock 94 & 99 Empty
MesajSubiect: Woodstock 94 & 99   Woodstock 94 & 99 EmptySam Apr 12, 2008 11:39 pm

mama lui de Woodstock, cel din 69, fu un festival care promova pacea și cel puțin spectatorii prin comportamentul lor cred că au demonstrat solidaritatea cu ideile promovate de festival. nu înțeleg, în condițiile în care fenomenul hippie dispăruse și rockul numai soare flori și pace nu mai refelcta, de ce a trebuit să organizeze aceste două ediții. Incidentele de la Woodstock 99 sunt cunoscute, incendierile fiind o problemă acută, iar lupta contra corporațiilro era așa o idee ăn vânt căci spectatorii nu aveau voie să vină cu mâncare și apă de acasă asta pentru a fi nevoiți să cumpere la supracost proviziile de la magazinelele amplaste în campusul festului.

cât despre prestații, am văzut spectacolul oferit de Nine Inch Nails în 94, la care fu cea mai mare audiență și cred că nici Kobain nu strica în asemenea hal showurile cum a făcut-o Trent. Cât despre 99, Korn au făcut meserie, au cântat bine dar în public violența era în floare. penibil era fundalul scenei cu elemente flower power și hippie, viu colorat cu sloganul "3 days of peace and music".

dacă țineau morțiș să țină festul trebuia să îi fi schimbat numele și sloganul sau să nu fi invitat trupe precum Rage Against the Machine, Ice Cube, Korn, Limp Bizkit, etc.

Măcar le-au ieșit bani organizatorilor, care a fost poanta cu festurile astea, ce , dacă le numea altfel și le atribuia sloganuri pe măsură poate ar fi avut o audiență și mai mare. Căci presupun că atrași de nume mulți simpatizanți ai muzicii anilor 60 s-au prezentat și poate au plecat imediat ce și-au dat seama că totul era o mascaradă
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

Woodstock 94 & 99 Empty
MesajSubiect: Re: Woodstock 94 & 99   Woodstock 94 & 99 EmptyVin Mai 02, 2008 12:00 pm

Ca sa spun drept, nici nu m-am obosit sa vizionez sau sa caut inregistrarile festivalurilor din anii 90, banuind ca nu vor fi, nici pe departe macar, in spiritul Woodstock-ului adevarat (numele acesta a devenit un simbol). Se pare ca nu m-am inselat.
Cat despre motivele organizarii W 94 si 99: "money, money, money".
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

Woodstock 94 & 99 Empty
MesajSubiect: Re: Woodstock 94 & 99   Woodstock 94 & 99 EmptyVin Mai 02, 2008 12:16 pm

Intotdeauna xerocopiile pe BANI put.
Asta ca sa vb in limbajul revolutionar al lui zarec Wink
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Woodstock 94 & 99 Empty
MesajSubiect: Re: Woodstock 94 & 99   Woodstock 94 & 99 EmptyVin Mai 02, 2008 2:48 pm

Aldi a scris:
Ca sa spun drept, nici nu m-am obosit sa vizionez sau sa caut inregistrarile festivalurilor din anii 90, banuind ca nu vor fi, nici pe departe macar, in spiritul Woodstock-ului adevarat (numele acesta a devenit un simbol). Se pare ca nu m-am inselat.
totuși, te-ai fi amuzat enorm să-i fi văzut pe Nine Inch Nails la woodstock 94. Eu unul am râs bine Very Happy
Sus In jos
Candice Night`
ritm
Candice Night`

Numarul mesajelor : 137
Data de inscriere : 02/11/2007

Woodstock 94 & 99 Empty
MesajSubiect: Re: Woodstock 94 & 99   Woodstock 94 & 99 EmptyVin Mai 02, 2008 5:00 pm

Zarec a scris:
Aldi a scris:
totuși, te-ai fi amuzat enorm să-i fi văzut pe Nine Inch Nails la woodstock 94. Eu unul am râs bine Very Happy
NIN ma amuza si pe mine, dar WOODSTOCK 94 nu ma trage inima sa vad. Am o gramada de muzica ce asteapta sa fie digerata, incat chiar nu vad cand as avea timp si pentru astfel de festivaluri Smile
Sus In jos
http://kate-bush.hi5.com
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Woodstock 94 & 99 Empty
MesajSubiect: Re: Woodstock 94 & 99   Woodstock 94 & 99 EmptyVin Mai 02, 2008 5:53 pm

m-ai înțeles greșit. NIN e printre trupele mele de suflet, dar asta nu mă împiedică să fiu obiectiv cu privire la unele prestații lamentabile ale lor
Sus In jos
Candice Night`
ritm
Candice Night`

Numarul mesajelor : 137
Data de inscriere : 02/11/2007

Woodstock 94 & 99 Empty
MesajSubiect: Re: Woodstock 94 & 99   Woodstock 94 & 99 EmptyVin Mai 02, 2008 6:17 pm

Zarec a scris:
m-ai înțeles greșit. NIN e printre trupele mele de suflet, dar asta nu mă împiedică să fiu obiectiv cu privire la unele prestații lamentabile ale lor

Nobody's perfect. Wink Smile
Sus In jos
http://kate-bush.hi5.com
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

Numarul mesajelor : 179
Varsta : 51
Data de inscriere : 23/12/2007

Woodstock 94 & 99 Empty
MesajSubiect: Re: Woodstock 94 & 99   Woodstock 94 & 99 EmptyVin Mai 09, 2008 7:23 am

I'm Nobody.
Very Happy
Sus In jos
http://www.twisted-minds.com
Continut sponsorizat

Woodstock 94 & 99 Empty
MesajSubiect: Re: Woodstock 94 & 99   Woodstock 94 & 99 Empty

Sus In jos

Woodstock 94 & 99
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum