Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Garana Jazz Festival 2008

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

Garana Jazz Festival 2008 Empty
MesajSubiect: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyJoi Apr 17, 2008 9:41 pm

18-20 iulie 2008
Se anunta nume mari la editia din acest an. Cele mai mari de pana acum zic organizatorii.

CHARLES LLOYD (SUA)
DJABE (UNGARIA)
DOMINIQUE DI PIAZZA & HOREA CRISOVAN PROJECT
HARRY TAVITIAN AND ORIENT EXPRES (ROMANIA)
JAROSLAV SMIETANA (POLONIA)
LARS DANIELSSON (SUEDIA)
LITHUANIAN JAZZ TRIO (LITUANIA)
MIROSLAV VITOUS AND THE MEDITERANEAN MEETING
NIGHTLOSERS (ROMANIA)
VICTOR WOOTEN GRUP (SUA, DIN GRUPUL BELA FLECK AND THE FLECKTONES)
'YELLOW JACKETS feat. MIKE STERN (SUA)

http://www.garana-jazz.ro/
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyJoi Apr 17, 2008 9:54 pm

iulie e luna de odihna, intre un bac sper trecut cu bine si o pregatire pentru admiterea la Conservator. poate ma gandesc serios si vin! Shocked

anul trecut, cand a fost Garbarek si eu am avut concurs pe la Sibiu, a fost cel mai clar semn ca soarta nu prea vrea sa-mi dea ragaz sa vin la astfel de evenimente... Crying or Very sad
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyVin Apr 18, 2008 9:45 am

Dacă până și eu care sunt destul de paralel și uneori chiar necoplanar cu jazzul am auzit de două nume de acolo înseamnă că e ceva mare, nu glumă
Sus In jos
blackest_eyes
Steven Wilson
blackest_eyes

Numarul mesajelor : 122
Varsta : 39
Data de inscriere : 12/04/2007

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyVin Apr 18, 2008 4:30 pm

CHARLES LLOYD (SUA) - MUZICIAN DE LEGENDA, UNUL DIN MARII ARTISTI AI LUMII, ACOMPANIAT DE JASON MORAN SI REUBEN ROGERS

DJABE (UNGARIA) - CEL MAI IMPORTANT GRUP DE JAZZ ROCK DIN UNGARIA

DOMINIQUE DI PIAZZA & HOREA CRISOVAN PROJECT - UN DIALOG EUROPEAN INTRE 2. GHITARISTI VIRTUOZI,CRISOVAN CEL MAI TALENTAT GHITARIST DIN ROMANIA,ALATURI DE LEGENDARUL BASIST DE PE DISCURILE LUI JOHN McLAUGHLIN.

HARRY TAVITIAN AND ORIENT EXPRES (RO) - CEL MAI BUN PROIECT ROMANESC AL ULTIMILOR ANI, ACUM CU UN IMPORTANT APORT INTERNATIONAL

JAROSLAV SMIETANA (PL) - GHITARIST DE ANVERGURA EUROPEANA, CEL MAI PROLIFIC MUZICIAN POLONEZ CU PESTE 80 APARITII DISCOGRAFICE

LARS DANIELSSON (SUEDIA) - NOTORIU BASIST/CELLIST/COMPOZITOR/PRODUCATOR EUROPEAN INTR-UN PROIECT INCANTATOR ,,PASSO DOBLE,,-DISCUL DE AUR IN 2007 LA CATEGORIAA JAZZ EUROPEAN

LITHUANIAN JAZZ TRIO (Lituania) - 3 MARI ARTISTI DIN JAZZUNIVERSUL MUZICAL BALTIC CEL MAI VALOROS GRUP DIN LITUANIA

MIROSLAV VITOUS AND THE MEDITERANEAN MEETING -NOUL PROIECT AL CELEBRULUI FONDATOR AL GRUPULUI WEATHER REPORT,ALATURI DE MARI MUZICIENI ITALIENI

NIGHTLOSERS (RO) - CELEBRUL GRUP DE ETHNO – BLUES AL ROMANIEI

VICTOR WOOTEN GRUP (SUA) - BASIST DE MARE VIRTUOZITATE, CUNOSCUT DIN GRUPUL 'BELA FLECK AND THE FLECKTONES, DE 3 ORI DECLARAT CEL MAI BUN BASIST AL LUMII, INTR-UN PROIECT ALATURI DE FRATII SAI,SI DE O MARE VOCALISTA

'YELLOW JACKETS feat. MIKE STERN (SUA) - UNUL DIN CEI MAI VALOROSI GHITARISTI AI LUMII ALATURI DE LEGENDARUL GRUP DE JAZZ ROCK,AFLAT IN TURNEUL ANIVERSAR DE 20 DE ANI DE CARIERA

...zic ei intr-un comunicat de presa...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyVin Apr 18, 2008 5:52 pm

asa e comunicatul, cu CAPS LOCK? Shocked Laughing
Sus In jos
blackest_eyes
Steven Wilson
blackest_eyes

Numarul mesajelor : 122
Varsta : 39
Data de inscriere : 12/04/2007

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyVin Apr 18, 2008 6:37 pm

pare incredibil, dar... DA affraid
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyLun Iul 07, 2008 12:59 pm

mari sanse sa ma duc...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyLun Iul 07, 2008 1:13 pm

eu mi-am papat concediul de vara, gata...
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyJoi Iul 10, 2008 4:39 pm

uuuuuuu.... ce as mai merge sa ascult jazz printre brazi, dar nu-mi surade ideea unui drum atat de greu nici cu masina (la intoarcere as avea de condus noaptea) si nici cu trenul (nu am varianta vagon de dormit), in conditiile in care luni tre' sa fiu de la prima ora prezent la job, si ar fi prea multa oboseala adaugata la cea acumulata pana acum in acest an (de abia astept concediul din august). E prea complicat. Poate anul viitor.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyMier Iul 23, 2008 9:21 pm

La jurnalul de aseara de pe TVR Cultural s-a spus ca la Garana au fost 30000 de spectatori in cele trei zile (maximul sambata) !!!
Cate ceva despre festival:
http://www.cotidianul.ro/specialitate_de_garana_jazz_la_gratar-52269.html
http://www.cotidianul.ro/raspopitul_tavitian_si_masinaria_americana_de_jazz-52368.html

O unghie in gat dupa ce am citit. La anul trebuie sa ma organizez mai bine.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyLun Sept 08, 2008 10:55 pm

Miercuri 10 septembrie, de la ora 23:15, pe TVR Cultural, o ora de la Garana 2008.

(Emisiunea e la concurenta cu meciul Franta - Serbia, asa ca voi pune la lucru batranul video. Sa mai lucreze si el din cand in cand.)
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptyMier Sept 17, 2008 9:18 pm

In emisiunea din 10 septembrie au fost difuzate inregistrari cu prestatiile oferite, in prima zi a festivalului, de Miroslav Vitous & The Mediteranian Meeting si de Lars Danielsson & Leszek Mozdzer.

Din spectacolul primilor au fost prezentate trei melodii: o prima piesa din repertoriul Weather Report, o a doua mai dificila, in genul muzicii experimentale contemporane, si o a treia ceva mai melodioasa si in care am vazut o demonstratie de cum poti sa canti jazz la bendelion (un fel de mini-acordeon/ harmonica). Vitous a cantat la un instrument mai mic, care sigur nu era contrabas, dar parca nici violoncel nu era. A folosit arcusul doar pe una dintre piese. O reprezentatie de mare calitate.

Ce a urmat a fost o adevarata revelatie pentru mine: duo-ul suedezo-polonez Danielsson(contrabas)/Mozdzer(pian). Interpretari pline de feeling, o adevarata bucurie sa ii privesti. Am vazut patru piese mai mult decat excelente, trei dintre ele compozitii proprii si un imn suedez reorchestrat in care au imbinat elemente din muzica clasica (in principal) cu jazzul dar si cu o tema din rock (ciupita pe corzile violoncelului). Cu adevarat superb.

Foarte bine realizata emisiunea, muzica alternand cu interviuri luate protagonistilor iar intrebarile puse cu cap.

Continuarea in seara asta, tot de la 23:15 si tot pe TVR Cultural. Batranul meu video are iar de lucru.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 EmptySam Iun 06, 2009 2:42 pm

Nu stiam ca Steve Hackett a fost anul trecut la Garana ca invitat al unei trupe magiare de jazz (Djabe)! Cu atat mai mult ca Formula As a avut acolo un reporter, care l-a prins si i-a luat un scurt interviu, foarte fain, care e promovat pe site-ul Hackett international.

http://www.formula-as.ro/2008/832/pop-rock-31/steve-hackett-10080

Acolo am citit si ca Steve a fost la Cerbul de Aur in anii '90, wtf? Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Garana Jazz Festival 2008   Garana Jazz Festival 2008 Empty

Sus In jos

Garana Jazz Festival 2008
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-