Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea Empty
MesajSubiect: John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea   John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea EmptySam Mai 10, 2008 8:52 am

Hai sa discutam pana la urma cine ajunge la concert si, mai important, cine-i pentru o reuniune intre progeri dupa concert? Eu cu Miha vorbim deja de cateva zile despre asta, avem si ceva idei (ca locatie, Hard Rock Cafe), dar e bine sa discutam pe larg si-aici, in aceste zile, ce am face, cum ne-am intalni etc.

Time va fi of the essence dupa concert (care probabil se gata pana la 21.30), deci e bine sa ne strangem, daca ne strangem, repede si sa stabilim unde, cum.
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea   John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea EmptySam Mai 10, 2008 4:29 pm

eu ajung la concert in condintii de dependenta. deci sansele sunt mici sa ma alatur
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea   John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea EmptySam Mai 10, 2008 6:56 pm

pleci imediat dupa?
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea   John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea EmptyDum Mai 11, 2008 7:28 pm

Voi fi si eu prezent la concert. De acord cu locatia propusa pentru o eventuala reuniune, daca aceasta se va produce. Nu am fost inca la HRC si oricum voi vizita locul, daca nu in seara concertului, atunci intr-una din zilele urmatoare.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea   John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea EmptyDum Mai 11, 2008 10:26 pm

vin la concert, insa nu pot onora reuniunea din pacate... see ya!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea   John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea EmptyLun Mai 12, 2008 4:34 pm

bummer. Crying or Very sad
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea   John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea EmptyMar Mai 13, 2008 7:51 pm

Planurile mele de a fi prezent la concert au cazut. Nu voi mai fi acolo pe 15 mai, asa ca, nu pot decat sa urez distractie placuta celor care vor reusi sa ajunga la reuniune (tot mai subtire se pare, din pacate).
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea   John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea Empty

Sus In jos

John McLaughlin/Buc/15 mai - Reuniunea
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» John McLaughlin / Bucuresti / 15 mai
» Chick Corea & John McLaughlin / Bucuresti / 26 Octombrie
» John Mayhew (Genesis "Trespass") R.I.P.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: