Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+21
radu
India
Ivich
oaspetele
Piotr Buendia
auslander
QueenOfProg
Negru Voda
Candice Night`
cosmin742000
Zarec
cozmik_bluez
mflorian
Kraut
derdidas
Cristi
GentleG
Ricochet
Aldi
andu
romanbun
25 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMar Sept 30, 2008 9:01 pm

Zarec a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 3277165

o formație care promite enorm. n-am mai auzit ceea ce cântă ei mai nicăieri, zici că-i power noise metal Very Happy

cum adica power noise metal, n-am inteles descrierea ta.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMar Sept 30, 2008 9:12 pm

Cristi a scris:
Zarec a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 3277165

o formație care promite enorm. n-am mai auzit ceea ce cântă ei mai nicăieri, zici că-i power noise metal Very Happy

cum adica power noise metal, n-am inteles descrierea ta.

noise nu poate sa insemne decat ....noise pale Very Happy
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMar Sept 30, 2008 9:14 pm

cristi: power noise - gen post industrial foarte abraziv care se vrea a fi un ebm (electronic body music) dar mult mai gălăgios, adică ce ascultă gotherii inudstriași prin cluburile nemțești. se adaugă niște riffuri de chitară foarte distorsionate și alte secțuini alternative metal și rezultă Cyanotic

andu: ascultă Ministry și dacă-ți plac poate te-ar interesa. Te avertizez că sunetul Cyanotic e destul de noninteligibil pentru o ureche netrecută prin muzicile industriale. Texturile sunetele sunt izbitor de asemănătoare și sunt mari șanse să ți se pară un gâjâit perpetuu.

Oricum Cyanotic mai au mult de adus muzicii fiindcă sunt d-abia la primul album de studio și se cam vede crisparea tipică debuturilor. Voi face o recenzie pentru blogul tău, andu, dacă vrei Very Happy
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMar Sept 30, 2008 11:49 pm

Ziua a 85-a (si ultima zi de vacanta)

Jean-Miche Jarre - Magnetic Fields
IQ - The Seventh Hour
Steve Hackett - Defector
Brian Eno - Another Green World
Remember Shakti - Saturday Night In Bombay
Paatos - Sensors
E.S.T. - From Gagarin's Point Of View
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 9:11 am

Nine Inch Nails - With Teeth (2005)
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 5:41 pm

printre cele mai bune albume rock ale anilor 90

ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 473c8567959df64830c314748a06173e_full
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 5:42 pm

^*hsss*!!
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 7:19 pm

Zarec a scris:
printre cele mai bune albume rock ale anilor 90

ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 473c8567959df64830c314748a06173e_full

vorbesti serios?? Suspect

acu ca tot ascult NIN de cateva zile incoace si-mi face enorma placere sa ascult sincer, muzica unui Marilyn Manson mi se pare la fel de importanta ca o frectie la un picior din lemn. Poate gresesc...

Doua albume am reusit sa ascult azi - Voivod - katorz (prima auditie Very Happy , suna bine) si ceva ce n-am ascultat demult - Planet X - Universe (inexplicabil, mi se facu dor).
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 8:22 pm

Zarec are mare reshpect pentru Manson, asa cum Joren de pe PA (pe care nu l-am mai vazut de ages... Sad ) ma invata ca Manson, deep inside, e un artist! Smile
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 8:29 pm

Ricochet a scris:
Zarec are mare reshpect pentru Manson, asa cum Joren de pe PA (pe care nu l-am mai vazut de ages... Sad ) ma invata ca Manson, deep inside, e un artist! Smile

nu contest aprecierea /respectul care-l are Zarec pt Marilyn Manson.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 8:32 pm

Pe mine m-a distrat cum arăta Manson nemachiat. Shocked
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 8:33 pm

bibi a scris:
Pe mine m-a distrat cum arăta Manson nemachiat. Shocked

arata ca un om normal... scratch
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 8:37 pm

Arăta ca un puști infatuat, cu coșuri pe față. Primele încercări de machiaje și costumații erau groaznice, arătau ca de la circ. Apoi au urmat succesul și banii și aspectul impozant din ziua de azi. De gustibus ...

Mie mi se pare un produs pur comercial, d'a capo al fine (părere personală, nu judecată de valoare)
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 8:40 pm

Marilyn Manson - personalitate culturală complexă a deceniului trecut care ridică kitsch-ul shock rock la nivel de artă, care recilcează toate genurile aburite și le dă o formă nouă, care are o retorică care lipsește multor textieri, care acordă la fel de multă importanță și muzicii și textului și showului și artworkului, care are cea mai ingenioasă strategie de marketing din câte există, care nu trebuie confundat cu muzica Marilyn Manson care este un produs al întregului grup, care este atât muzician cât și pictor cât și regizor cât și scriitor care este a doua cea mai impunătoare trupă de rock industrial al animlor 90 după Nine Inch Nails, care este într-un fel un lider al muzicii post-moderne adică , christ, mă gândesc la spirit ludic, ironie, parodiie (și alte cazuri de intermuzicalitate), relativism și le văd pe toate în muzica lui care are o diveristate demnă de apreciat care până la urmă este un simbol al rockului care nu este departe de clasicizare dacă nu a fost deja Very Happy . Ce naiba dom'le , Manson este coșmarul muzicii devenit realitate, este suma avorturilor acustice și sună al dracului de bestial... btw, hai măi Cristi că măcar Mechanical Animals tre' să-ți placă acolo nițel, măcar datorită producției Very Happy

kill me now!tongue
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 8:45 pm

Zarec a scris:
Marilyn Manson - personalitate culturală complexă a deceniului trecut care ridică kitsch-ul shock rock la nivel de artă, care recilcează toate genurile aburite și le dă o formă nouă, care are o retorică care lipsește multor textieri, care acordă la fel de multă importanță și muzicii și textului și showului și artworkului, care are cea mai ingenioasă strategie de marketing din câte există, care nu trebuie confundat cu muzica Marilyn Manson care este un produs al întregului grup, care este atât muzician cât și pictor cât și regizor cât și scriitor care este a doua cea mai impunătoare trupă de rock industrial al animlor 90 după Nine Inch Nails, care este într-un fel un lider al muzicii post-moderne adică , christ, mă gândesc la spirit ludic, ironie, parodiie (și alte cazuri de intermuzicalitate), relativism și le văd pe toate în muzica lui care are o diveristate demnă de apreciat care până la urmă este un simbol al rockului care nu este departe de clasicizare dacă nu a fost deja Very Happy . Ce naiba dom'le , Manson este coșmarul muzicii devenit realitate, este suma avorturilor acustice și sună al dracului de bestial... btw, hai măi Cristi că măcar Mechanical Animals tre' să-ți placă acolo nițel, măcar datorită producției Very Happy

kill me now!tongue

ok, am sa incerc albumul pomenit de tine....
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 8:52 pm

Zarec a scris:
care are o retorică care lipsește multor textieri

cu asta m-ai dat pe spate
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 8:58 pm

TASAVALLAN PRESIDENTTI -Still Struggling For Freedom -live
ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 Cover_23391713112006
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 9:09 pm

bibi a scris:
Zarec a scris:
care are o retorică care lipsește multor textieri

cu asta m-ai dat pe spate

după cum spuneam : kill me now! acuma ce să zic, dacă ai da un ochi prin versurile albumului holy wood poate mi-ai da dreptate ... sau nu.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 9:15 pm

am avut vreo trei albume pe acasă, inclusiv Holy wood, și nu m-a impresionat prin nimic. Dar nu este frumos să purtăm discuții negativiste, așa că am să mă opresc aici Smile
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 9:19 pm

poți să arunci cu c**** în Manson, nu mă supăr Smile . Nu sufăr de sindromul "you don't like my music then you obviously have a problem with me"

anyway

ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 571

Ultima editare efectuata de catre Zarec in Mier Oct 01, 2008 9:30 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 9:22 pm

am pus la ascultare albumul Marilyn Manson - Mechanical Animals - revin cu impresii cand e gata Smile

Albumul e bun, nu zic nu, dar sincer nu am avut feeling-ul de muzica care sa ma dea pe spate; am auzit o gramada de influente - NIN, chiar Nirvana, nitzel punk, chiar Alice Cooper; Vocea suna ca a unui David Bowie supernervos, mereu suparat. Oricum, e bine, am sa pastrez albumul, o sa-l mai ascult in viitorul apropiat. Am gasit o compilatie MM, care o s-o ascult cat de curand.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 11:29 pm

LXXXVI

Klaus Schulze - Jubilee Edition CD 23
Alcatraz - Energie Programm In Rock
4 Levels Of Existence - 4 Levels Of Existence - psych, rock, onest pana cand nu-ti mai spune nimic
Absolute Zero - Crashing Icons
album f. interesant, si imi pare pe zi ce trece ca RIO/Avant/Zeuhl nu e chiar innacesibil pentru urechile mele; vocalul e setat pe "modus aphonus", da roade in schimb in a patra piesa. Track 2 si 3 cele mai bune, cu o compozitie experimentala pe cinste in 2 si bass/sax naucitor in 3.
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 11:47 pm

Zarec a scris:

kill me now!tongue

Am ascultat si eu .Mi-a venit rau.
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyMier Oct 01, 2008 11:57 pm

RoMarillos a scris:
Zarec a scris:

kill me now!tongue

Am ascultat si eu .Mi-a venit rau.

N-ai inteles, Zarec vorbea de BINE de Marilyn Manson, adica ii place.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 EmptyJoi Oct 02, 2008 8:39 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 66610

album din 1983, AC experimenteaza cu synths 80ist, aproape de synth-pop-ul acelor vremuri; oricum rezultatul final e unul pozitiv (lucru care nu-l pot spune de cele trei albume anterioare 80-82 - anu si albumul vezi Doamne, care sunt jenante, foarte slabe, din punctul meu de vedere evident).
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 39 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 39 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum