| ce ascultati chiar acum? | |
|
+21radu India Ivich oaspetele Piotr Buendia auslander QueenOfProg Negru Voda Candice Night` cosmin742000 Zarec cozmik_bluez mflorian Kraut derdidas Cristi GentleG Ricochet Aldi andu romanbun 25 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| |
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mar Sept 30, 2008 9:12 pm | |
| | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mar Sept 30, 2008 9:14 pm | |
| cristi: power noise - gen post industrial foarte abraziv care se vrea a fi un ebm (electronic body music) dar mult mai gălăgios, adică ce ascultă gotherii inudstriași prin cluburile nemțești. se adaugă niște riffuri de chitară foarte distorsionate și alte secțuini alternative metal și rezultă Cyanotic andu: ascultă Ministry și dacă-ți plac poate te-ar interesa. Te avertizez că sunetul Cyanotic e destul de noninteligibil pentru o ureche netrecută prin muzicile industriale. Texturile sunetele sunt izbitor de asemănătoare și sunt mari șanse să ți se pară un gâjâit perpetuu. Oricum Cyanotic mai au mult de adus muzicii fiindcă sunt d-abia la primul album de studio și se cam vede crisparea tipică debuturilor. Voi face o recenzie pentru blogul tău, andu, dacă vrei | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mar Sept 30, 2008 11:49 pm | |
| Ziua a 85-a (si ultima zi de vacanta)
Jean-Miche Jarre - Magnetic Fields IQ - The Seventh Hour Steve Hackett - Defector Brian Eno - Another Green World Remember Shakti - Saturday Night In Bombay Paatos - Sensors E.S.T. - From Gagarin's Point Of View | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 9:11 am | |
| Nine Inch Nails - With Teeth (2005) | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 5:41 pm | |
| printre cele mai bune albume rock ale anilor 90 | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 5:42 pm | |
| | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 7:19 pm | |
| - Zarec a scris:
- printre cele mai bune albume rock ale anilor 90
vorbesti serios?? acu ca tot ascult NIN de cateva zile incoace si-mi face enorma placere sa ascult sincer, muzica unui Marilyn Manson mi se pare la fel de importanta ca o frectie la un picior din lemn. Poate gresesc... Doua albume am reusit sa ascult azi - Voivod - katorz (prima auditie , suna bine) si ceva ce n-am ascultat demult - Planet X - Universe (inexplicabil, mi se facu dor). | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 8:22 pm | |
| Zarec are mare reshpect pentru Manson, asa cum Joren de pe PA (pe care nu l-am mai vazut de ages... ) ma invata ca Manson, deep inside, e un artist! | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| |
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 8:32 pm | |
| Pe mine m-a distrat cum arăta Manson nemachiat. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| |
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 8:37 pm | |
| Arăta ca un puști infatuat, cu coșuri pe față. Primele încercări de machiaje și costumații erau groaznice, arătau ca de la circ. Apoi au urmat succesul și banii și aspectul impozant din ziua de azi. De gustibus ...
Mie mi se pare un produs pur comercial, d'a capo al fine (părere personală, nu judecată de valoare) | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 8:40 pm | |
| Marilyn Manson - personalitate culturală complexă a deceniului trecut care ridică kitsch-ul shock rock la nivel de artă, care recilcează toate genurile aburite și le dă o formă nouă, care are o retorică care lipsește multor textieri, care acordă la fel de multă importanță și muzicii și textului și showului și artworkului, care are cea mai ingenioasă strategie de marketing din câte există, care nu trebuie confundat cu muzica Marilyn Manson care este un produs al întregului grup, care este atât muzician cât și pictor cât și regizor cât și scriitor care este a doua cea mai impunătoare trupă de rock industrial al animlor 90 după Nine Inch Nails, care este într-un fel un lider al muzicii post-moderne adică , christ, mă gândesc la spirit ludic, ironie, parodiie (și alte cazuri de intermuzicalitate), relativism și le văd pe toate în muzica lui care are o diveristate demnă de apreciat care până la urmă este un simbol al rockului care nu este departe de clasicizare dacă nu a fost deja . Ce naiba dom'le , Manson este coșmarul muzicii devenit realitate, este suma avorturilor acustice și sună al dracului de bestial... btw, hai măi Cristi că măcar Mechanical Animals tre' să-ți placă acolo nițel, măcar datorită producției kill me now! | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 8:45 pm | |
| - Zarec a scris:
- Marilyn Manson - personalitate culturală complexă a deceniului trecut care ridică kitsch-ul shock rock la nivel de artă, care recilcează toate genurile aburite și le dă o formă nouă, care are o retorică care lipsește multor textieri, care acordă la fel de multă importanță și muzicii și textului și showului și artworkului, care are cea mai ingenioasă strategie de marketing din câte există, care nu trebuie confundat cu muzica Marilyn Manson care este un produs al întregului grup, care este atât muzician cât și pictor cât și regizor cât și scriitor care este a doua cea mai impunătoare trupă de rock industrial al animlor 90 după Nine Inch Nails, care este într-un fel un lider al muzicii post-moderne adică , christ, mă gândesc la spirit ludic, ironie, parodiie (și alte cazuri de intermuzicalitate), relativism și le văd pe toate în muzica lui care are o diveristate demnă de apreciat care până la urmă este un simbol al rockului care nu este departe de clasicizare dacă nu a fost deja . Ce naiba dom'le , Manson este coșmarul muzicii devenit realitate, este suma avorturilor acustice și sună al dracului de bestial... btw, hai măi Cristi că măcar Mechanical Animals tre' să-ți placă acolo nițel, măcar datorită producției
kill me now! ok, am sa incerc albumul pomenit de tine.... | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 8:52 pm | |
| - Zarec a scris:
- care are o retorică care lipsește multor textieri
cu asta m-ai dat pe spate | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 8:58 pm | |
| TASAVALLAN PRESIDENTTI -Still Struggling For Freedom -live | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 9:09 pm | |
| - bibi a scris:
- Zarec a scris:
- care are o retorică care lipsește multor textieri
cu asta m-ai dat pe spate după cum spuneam : kill me now! acuma ce să zic, dacă ai da un ochi prin versurile albumului holy wood poate mi-ai da dreptate ... sau nu. | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 9:15 pm | |
| am avut vreo trei albume pe acasă, inclusiv Holy wood, și nu m-a impresionat prin nimic. Dar nu este frumos să purtăm discuții negativiste, așa că am să mă opresc aici | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 9:19 pm | |
| poți să arunci cu c**** în Manson, nu mă supăr . Nu sufăr de sindromul "you don't like my music then you obviously have a problem with me" anyway
Ultima editare efectuata de catre Zarec in Mier Oct 01, 2008 9:30 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 9:22 pm | |
| am pus la ascultare albumul Marilyn Manson - Mechanical Animals - revin cu impresii cand e gata Albumul e bun, nu zic nu, dar sincer nu am avut feeling-ul de muzica care sa ma dea pe spate; am auzit o gramada de influente - NIN, chiar Nirvana, nitzel punk, chiar Alice Cooper; Vocea suna ca a unui David Bowie supernervos, mereu suparat. Oricum, e bine, am sa pastrez albumul, o sa-l mai ascult in viitorul apropiat. Am gasit o compilatie MM, care o s-o ascult cat de curand. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 11:29 pm | |
| LXXXVI
Klaus Schulze - Jubilee Edition CD 23 Alcatraz - Energie Programm In Rock 4 Levels Of Existence - 4 Levels Of Existence - psych, rock, onest pana cand nu-ti mai spune nimic Absolute Zero - Crashing Icons album f. interesant, si imi pare pe zi ce trece ca RIO/Avant/Zeuhl nu e chiar innacesibil pentru urechile mele; vocalul e setat pe "modus aphonus", da roade in schimb in a patra piesa. Track 2 si 3 cele mai bune, cu o compozitie experimentala pe cinste in 2 si bass/sax naucitor in 3. | |
|
| |
RoMarillos ritm
Numarul mesajelor : 194 Localisation : Romania Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 11:47 pm | |
| - Zarec a scris:
- Marilyn Manson - personalitate culturală complexă a deceniului trecut care ridică kitsch-ul shock rock la nivel de artă, care recilcează toate genurile aburite și le dă o formă nouă, care are o retorică care lipsește multor textieri, care acordă la fel de multă importanță și muzicii și textului și showului și artworkului, care are cea mai ingenioasă strategie de marketing din câte există, care nu trebuie confundat cu muzica Marilyn Manson care este un produs al întregului grup, care este atât muzician cât și pictor cât și regizor cât și scriitor care este a doua cea mai impunătoare trupă de rock industrial al animlor 90 după Nine Inch Nails, care este într-un fel un lider al muzicii post-moderne adică , christ, mă gândesc la spirit ludic, ironie, parodiie (și alte cazuri de intermuzicalitate), relativism și le văd pe toate în muzica lui care are o diveristate demnă de apreciat care până la urmă este un simbol al rockului care nu este departe de clasicizare dacă nu a fost deja . Ce naiba dom'le , Manson este coșmarul muzicii devenit realitate, este suma avorturilor acustice și sună al dracului de bestial... btw, hai măi Cristi că măcar Mechanical Animals tre' să-ți placă acolo nițel, măcar datorită producției
kill me now! Am ascultat si eu .Mi-a venit rau. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Oct 01, 2008 11:57 pm | |
| - RoMarillos a scris:
- Zarec a scris:
kill me now! Am ascultat si eu .Mi-a venit rau. N-ai inteles, Zarec vorbea de BINE de Marilyn Manson, adica ii place. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Oct 02, 2008 8:39 am | |
| album din 1983, AC experimenteaza cu synths 80ist, aproape de synth-pop-ul acelor vremuri; oricum rezultatul final e unul pozitiv (lucru care nu-l pot spune de cele trei albume anterioare 80-82 - anu si albumul vezi Doamne, care sunt jenante, foarte slabe, din punctul meu de vedere evident). | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? | |
| |
|
| |
| ce ascultati chiar acum? | |
|