| R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel | |
|
+3romanbun Piotr Buendia Ricochet 7 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capãtul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Mier Iun 18, 2008 2:18 pm | |
| http://www.allaboutjazz.com/php/news.php?id=19465Esbjorn Svensson moare in urma unui "diving accident" la varsta de 44 de ani. Am aflat abia azi, adica chiar acum, si sunt in stare de soc. A murit, practic, un Keith Jarrett al generatiei nou, se destrama practic un trio de jazz de aceleasi valente si dispare din viata unul dintre eroii mei personali in materie de muzica.E groaznic, caci tocmai de curand am parcurs toate albumele lor si ma gandeam ca tot trioul - let alone Esbjorn - are forta si geniul de a mai sclipi prin jazz inca 10 ani, inca 10 albume, inca...inca... Totul se termina probabil aici, si ma intristeaza enorm. Ce mai pot spune? Am atins extazul privindu-i la Timisoara, Esbjorn a fost minunat, E.S.T. au fost minunati, totul a fost fantastic. Ce moment de care sa-mi amintesc pe vecie! R.I.P. Esbjorn Svensson.
Ultima editare efectuata de catre Ricochet in Mier Dec 10, 2008 5:53 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Mier Iun 18, 2008 3:33 pm | |
| RIP trist, foarte trist. EST se termina aici | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Mier Iun 18, 2008 6:00 pm | |
| iar mai jos scrie Yes Cancels 40th Anniversary Tour... | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Mier Iun 18, 2008 6:26 pm | |
| Foarte foarte trist! La fel cum a fost cand s-a intamplat cu Jaco Pastorius. RIP Esbjorn | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Joi Noi 13, 2008 9:53 pm | |
| | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Vin Dec 05, 2008 10:59 am | |
| | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Vin Dec 05, 2008 12:33 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capãtul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Vin Dec 05, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Sam Dec 06, 2008 4:01 pm | |
| Am vazut doar cateva zeci de secunde la TVR ieri din recitalul Larry Coryel (Band?) cu Anca la Mamaia 1994 un duo chitara-voce si am ramas masca ce putea aceasta cantareata! . Daca apare vreo compilatie (video?) as dori sa iau si eu. Poate ar fi bine ca TVR impreuna cu Radioul national sa inceapa sa scoata din depozite creatiile unor mari disparuti ai culturii noastre. Ce s-a facut pana acuma e neconcludent. Mai degraba a facut ceva jurnalul National cu seria de CD-uri anexe saptamanal la ziarele lor... | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Sam Dec 06, 2008 4:09 pm | |
| - romanbun a scris:
Poate ar fi bine ca TVR impreuna cu Radioul national sa inceapa sa scoata din depozite creatiile unor mari disparuti ai culturii noastre. . multe din benziile cu inregistrari pana in 1989 au fost sterse pentru "cuvantarile lu' tovarasu' "(importul era drastic redus) | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Dum Dec 07, 2008 2:35 pm | |
| - romanbun a scris:
- Am vazut doar cateva zeci de secunde la TVR ieri din recitalul Larry Coryel (Band?) cu Anca la Mamaia 1994 un duo chitara-voce si am ramas masca ce putea aceasta cantareata! . Daca apare vreo compilatie (video?) as dori sa iau si eu.
Am fost acolo cu putin noroc s-ar putea sa gasesc o inregistrare pastrata pe o caseta video . Cu o seara inainte a cintat Jack Bruce, iar la ultimele piese a intrat si Coryell pentru un jam-session Doua seri de neuitat. In schimb, in seara in care a cintat Coryell cu Anca (si cu citiva romani printre care si Decebal Badila), a fost scos de pe scena fiindca era tirziu si mai trebuia sa intre si Alvin Lee. Daca imi amintesc eu bine, domul "Mike" Godoroja a intrat si i-a aratat ceasul, desi Coryell mai avea chef sa cinte. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel Mar Noi 10, 2009 6:33 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel | |
| |
|
| |
| R.I.P. Esbjörn Svensson, Mitch Mitchell, Anca Parghel | |
|