serile acoustic @ Centrul Ceh
July 1, 2008 at 10:31 am · Filed under news
In ultimii doi ani am incercat sa aducem in Bucuresti diferite tipuri de muzica electronica, formatii si artisti. Am vrut sa fim la moda. Acum, ne-am hotarat sa ne invartim pe calcai si sa facem o schimbare majora - sa trecem de la multimea cool, electronica la introvertitii care canta la chitara in noapte melodii scrise de ei pentru prietena sau prieten. Vrem sa va prezentam acei muzicieni care iubesc muzica si sunetul instrumentului la care canta, si care doresc sa imparta cu noi aceste senzatii. Speram ca in cadrul acestui nou program lunar sa auzim interpretari neobisnuite ale muzicii clasice sau de opera si sa ne lasam, surprinsi de experimentul acustic.
Dupa cum stiti, avem la Centru, un pian in stare foarte buna, dar care nu este folosit aproape niciodata. Asta daca exceptam performance-ul Guma Guar de acum doi ani, care v-a gonit pe unii dintre voi. Am vrea sa oferim pianului o noua sansa : )
Pentru fiecare seara acoustic vom incerca sa aducem la un loc diferite stiluri de muzica si diferite experimente realizate de muzicieni din Romania, Cehia si Polonia. Vrem sa invitam artisti tineri si oameni care pur si simplu iubesc sa compuna muzica. Proiectele pot fi minimaliste sau grandioase, atata timp cat sunt originale, acustice si nu sunt cantate de mai mult de patru muzicieni.
Daca vrei sa canti intr-o seara acoustic scrie-ne, trimite-ne un demo si hai sa vorbim!
http://www.czech-it.ro/?p=519