Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Metallica - Tracklistul noului album

In jos 
5 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

Metallica - Tracklistul noului album Empty
MesajSubiect: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMier Aug 06, 2008 7:28 pm

http://www.metallica.com/index.asp?item=601036

Unforgiven III?! affraid

Unforgivenul a devenit telenovelic... ma apuca rasul dar si dezamagirea, deci un ras cam amar. oricum o sa cumpar albumul cand apare, desi sperante mari nu imi fac.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMier Aug 06, 2008 9:18 pm

eu sper ca Trujilo să-și fi adus influențele funk metalului practicat de Metallica. Mi-ar plăcea să văd ideile de pe St Anger puse bine în practică de data această că albumul din 2003 este cred primul album de nu-nu-metal lol!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMier Aug 06, 2008 9:25 pm

ce intelegi prin nu-nu-metal?
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMier Aug 06, 2008 10:01 pm

andu a scris:
ce intelegi prin nu-nu-metal?

A spus-o in gluma. oricum, nu cred sa fie implicat Trujillo prea mult in crearea albumului, ca de obicei, Hetfield e cel cu ideile. Macar Hammet sa faca niste solouri decente, macar atat.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 10:42 am

da, am glumit. am vrut să sugerez că St Anger a ABSURD de sincopat, ABSURD de dizarmonic, ABSURD de lung și ABSURD produs în general
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 10:46 am

cred ca acelasi lucru se poate spune despre mare parte din muzica RIO, asadar unde e diferenta? Wink
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 10:59 am

nop, never de acord. Am ascultat spre exemplu Mr. Bungle - Mr. Bungle, un album care a influențat mult noua tendință în heavy metalul venit după grunge. Este ok să fi absurd atunci când o faci cu un spirit ironic și plecând de la premiza unei asemenea abordări (desigur, mai poți încerca și o abordare nihilistă și o dai în Nine Inch Nails care gâjâie și scârțâie aproape ca Meshuggah). Dar cazul Metallica este un eșec fiindcă ei și-au propus realizarea unui album modern mai hardcore și nemelodic decât ce avuseseră de prezentat în trecut. Pe lângă calitățile menționate mai sus, mai trebuie adăugat elementul crucial care face din St. Anger un album prost. Melodiile sunt absurd de lungi fiindcă sunt absurd de monotone. Fiecare piesă are 2 pasaje consecutive care se repetă 8 minute de cam de 3 ori, acele pasaje nefiind progresive sau prea lungi în sine și fiind foarte rudimentare din mai toate punctele de vedere, uitându-se de bridge-uri sau solorui. Nu e cazul trupelor Rio sau, în orice caz Mr. Bungle, care deși experimentează compozițional și în ceea ce privește texturile, sunt de obicei complexe și eclectice. O trupă Rio nu cred că are o piesă de 9 minute despre care să afirmi că este o piesă hardcore înregistrată în garaj și că este de fapt o melodie de 3 minute pusă pe repeat.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 11:16 am

din RIO va recomand sa ascultati urmatoarele(pentru inceput daca nu le stiti)
CARTOON-Sortie(esential)
SAMLA MAMMAS MANNA-Maltid /Klossa Knapitatet
THINKING PLAGUE-Early Plague Years
HENRY COW-Leg end ( nu Legend cum e in PA)
ENSEMBLE NIMBUS-toate
FINNEGANS WAKE-toate
FRENCH TV-toate(esential)
MIRIODOR-toate
THE MUFFINS-Mana mirage(esential)
etc.
PS: ce o cauta la Rio/avant -BUBBLEMATH ?(aberatie PA)
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 11:26 am

^ asta merge la thread-ul de GURU Smile
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 11:28 am

ca si Rio/Avant la Metallica Very Happy
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 11:38 am

Oh man, ce-am chef sa intru in paine odata-si-odata privind genul asta! Smile
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 12:27 pm

Thrash metal?? era și cazul lol!
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 1:58 pm

Zarec a scris:
asta ar fi evenimentul anului,deceniului a secolului lol!
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 3:05 pm

șocul ar fi ca toate off-topicurile legate de Rio să devină on-topic în cazul în care noul Metallica va fi rio avant prog Very Happy
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 3:15 pm

GentleG a scris:
Zarec a scris:
asta ar fi evenimentul anului,deceniului a secolului lol!

...

nice one, gaiz! lol!

Ultima editare efectuata de catre Ricochet in Joi Aug 07, 2008 4:13 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 3:43 pm

Rico, don't you call your budies GAYz
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 07, 2008 4:13 pm

oops.
terribly sorry.
am facut corectura.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyJoi Aug 21, 2008 11:06 pm

mms://wm.elektra.com/metallica/metallica_com/2008/de/Track04.asf

http://metallica.com/index.asp?1=1&item=601119

nu-i rau da nici prea bine nu e...

The Next Day: acu ca l-am auzit de doua ori, e slabutz. No
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMar Aug 26, 2008 11:10 am

la mine linkurile de mai sus nu merg, asa ca nu stiu daca link-ul meu contine acelasi lucru. anywayz:

http://www.metalhead.ro/Stire-Ascultati_o_noua_piesa_Metallica-10359.html
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMar Aug 26, 2008 4:02 pm

andu a scris:
la mine linkurile de mai sus nu merg, asa ca nu stiu daca link-ul meu contine acelasi lucru. anywayz:

http://www.metalhead.ro/Stire-Ascultati_o_noua_piesa_Metallica-10359.html

al doilea link macar ar trebui sa mearga. In fine, 2 piese de pe viitorul album Metallica sunt pe net: The Day that Never Comes si My Apocalypse sunt oficial puse spre ascultare pe site-ul trupei, o alta piesa Cyanide - e pe you tube, Metallica a cantat-o live in ultimul lor turneu.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMier Sept 17, 2008 8:58 pm

O recenzie bunicica la Death Magnetic:

http://www.rekino.ro/2008/09/16/complex-si-complet-%e2%80%93-death-magnetic-metallica/

Cam prea laudativa totusi; o zbarceste rau pe final cand zice "cel mai bun album de metal al dceniului", e clar ca tipul nu prea le are cu tema.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMier Sept 17, 2008 9:21 pm

In curand, s-ar putea sa mutam Metallica la prog. Sau prog-related.

(si...ala chiar e Alex Leo Serban, pe blog, spunand ca Zohan e super comedie?? Shocked )
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMier Sept 17, 2008 9:32 pm

dap, am citit si eu Laughing
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMier Sept 17, 2008 9:36 pm

exagereaza bine reviewer-ul respectiv - albumul e bun, dar extraordinar nu e.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album EmptyMier Sept 17, 2008 9:39 pm

andu a scris:
dap, am citit si eu Laughing

ce anume?
al lui ALS, sau despre Metallica (in thread-ul acela imens, umbring orice topic in care se sugerau trupe de PROG ROCK, in care 4 membri domnesc si nu s-au mai barbierit sau avut un normal life de cand s-a creat discutia Laughing)?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Metallica - Tracklistul noului album   Metallica - Tracklistul noului album Empty

Sus In jos

Metallica - Tracklistul noului album
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Nou album Metallica
» Metallica
» Noul album Opeth
» Noul album INDUKTI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: NON-PROG-