Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ajutor

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Ajutor Empty
MesajSubiect: Ajutor   Ajutor EmptyMier Aug 27, 2008 9:28 pm

Acest topic este penibil, dar am nervi: Cer un sfat, ce mă fac cu o mamă care deși eu am 18 ani tot îmi face tărăbău că "rockul este muzica lui satana" . Ce mă fac că a mea mamă care și când ascult industrial reacționează la fel. Acum sursa ultimei discuți de o retardăciune cruntă au fost Mehsuggah trupă care a fost asociată cu Luna Amară trupă pe care muma o văzu zăngănind pe plajă la Mangalia și unde "domle, ziceai că ți se întorcea stomacul pe dos și dădeau toți din cap bla bla".

Cauze: incultura, educația comunită, biserica aia neoprotestantă de imbecili pe care am avut ghinionul să o vizitez și eu des de-a lungul anilor.

voi cei mai cu experiență în viață, trântiți un sfat că eu sunt secat de inspirație
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyMier Aug 27, 2008 10:35 pm

Imi pare rau, Zarec.

Eu n-as avea ce sfat bun sa dau, fiindca mi-e greu sa percep situatia ta, in vreun fel, data fiind situatia. Prog-ul l-am mostenit clar de la parinti, mai mult de la tata, dar nici mama nu se droga pe altceva in tineretea ei Laughing .

In viata mea, n-am intampinat probleme, decat atunci cand am inceput sa sacrific mult din clasic pentru prog. Ba chiar cand nu ma educam deja, vizibil, mai mult in clasic, si o tineam cu prog-ul. Atunci mama, in special, s-a enervat.

Mai nou lucrurile s-au linistit, am autonomie completa, doar fiindca m-am extins la multe trupe noi - de dragul extinderii - cateodata aude mama ce ascult, in afara de clasici, si mai nimereste peste muzica ciudata, proasta sau pur si simplu "de pe alta planeta": si atunci ma critica, spunand pur si simplu ca ascult stupizenii.

In materie de "replici", chestia cu rock-ul satanic ni l-au pus la religie si in clasa a iv-a, despicand firul in patru. Ce i-au distrus pe Led Zeppelin, ma amuza acu'...

dar in materie de "replici en famille", am si eu una clasica, "de familie".
Mama catre Vic: "muzica lui Klaus Schulze este muzica de pe o planeta unde nu exista Dumnezeu".
Laughing

na, acum am povestit cum stau eu, ca sfat chiar nu stiu ce s-ar putea face. Cum ai sugerat, cultura mamei tale e deja bine-fixata, asa cum si a ta, propriu-zis, ar fi in acelasi fel.

La chestia cu biserica, am si eu un "best friend" care nu asculta multe in afara de New-Age gospel jazz/songs, dar, evident, aici relatia nu e de prietenie. It's more serious.

Ca sfat, as putea zice sa nu cumva sa recidivezi la chestii gen headphones, daca e problema ca faci galagie in casa (desi auto-impunerea unor limite se poate face, ba chiar ar trebui facuta, in mod normal).

Si ca sfat, as reveni la chestia cu cultura bine-fixata. Daca ambele sunt asa (si cred ca, in cazul tau, nu e loc de discutii, la fel ca in cazul ei), solutia e sa se evita sau anuleze "convertirea", de ambele parti, dar esential din partea ei.

Hope it helps.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyMier Aug 27, 2008 11:05 pm

Rico, last fm-ul stă mărturie. Metal-ul extrem e rariatate deja în playlist. ascult divers dar pe mama cea mai mică distorsiune o deranjează
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyMier Aug 27, 2008 11:31 pm

distorsiune de la ce?

daca nici jazz nu suporta, apai ma supar si eu, normal. Laughing
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyJoi Aug 28, 2008 8:11 am

păi și Meshuggah au jazz lol!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyJoi Aug 28, 2008 10:43 am

eu zic sa rabzi, alta solutie n-ai. si mai e doar un an pana iti iei zborul din cuib. Wink
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyJoi Aug 28, 2008 11:05 am

Asculta la casti. Chiar de ar fi cele mai ieftine! Placerea drunken de a asculta in schimb nu are pret...
Apoi fa ce zice andu
eu zic sa rabzi, alta solutie n-ai. si mai e doar un an pana iti iei zborul din cuib
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyJoi Aug 28, 2008 11:30 am

eu ascult pe casti de 30 de ani ,tocmai ca sa evit comentariile
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyJoi Aug 28, 2008 12:55 pm

ce urmează să vă spun e de-a dreptul ridicol. mama are nevoia de a simți că e la curent cu tot ce fac eu și dacă mă vede ascultând la căști își imaginează că ascult cine știe ce muzică demonică și mai e și principiul că "îmi stric urechile" și deci căștile egal ceartă sigură
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyJoi Aug 28, 2008 1:26 pm

doua variante ai ; ori te apuci sa asculti prog ori te apuci de sport(citeste Gazeta Sporturilor") lol!
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyJoi Aug 28, 2008 1:54 pm

sau poate te apuci de ascultat muzica din aia neoprotestanta genu' "vreau un taxiu la ceeeer/cu iisuuuss sofeeeer" Laughing
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyJoi Aug 28, 2008 2:09 pm

Laughing și uite cum se umple un thread ca ăsta și ELP-urile, Spock's Beard-urile și Tool-urile stau nescrise
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor EmptyJoi Aug 28, 2008 6:45 pm

andu a scris:
sau poate te apuci de ascultat muzica din aia neoprotestanta genu' "vreau un taxiu la ceeeer/cu iisuuuss sofeeeer" Laughing

hey! prietenul meu cel mai bun s-a botezat pe melodia aia. Mad Laughing

Zarec, nu cu casti, doar asa, de un compromis (la asta ma si refeream), din moment ce tii le calitatea sunetului muzicii de iti incarci hard-ul cu brontozauri de FLAC-uri.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor   Ajutor Empty

Sus In jos

Ajutor
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: