| Colorless green ideas sleep furiously | |
|
+5GentleG India andu cozmik_bluez ae 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
ae Don Ellis
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 13/10/2007
| Subiect: Colorless green ideas sleep furiously Lun Sept 01, 2008 6:18 pm | |
| Colorless green ideas sleep furiously
Ultima editare efectuata de catre ae in Lun Dec 10, 2012 6:19 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
cozmik_bluez ritm
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 36 Localisation : on an island Data de inscriere : 20/02/2008
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Lun Sept 01, 2008 10:02 pm | |
| Ce noroc pe capul unora P.S: Deci stimabilul domn nu a disparut de tot... | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Lun Sept 01, 2008 10:17 pm | |
| pe unde vine localul? n-am mai fost acolo. | |
|
| |
India nota
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Lun Sept 01, 2008 10:36 pm | |
| De la piata Rosetti faci dreapta pe Botev si apoi stanga pe Mosilor. Adresa exacta este Calea Mosilor numarul 10. Sau poti sa folosesti harta de mai jos. LE: Localul este recent deschis (din vara) si probabil nu prea vine lumea in el pentru ca este la subsol, nu are terasa, dar acum cu venirea toamnei, poate o sa se schimbe lucrurile.. Si odata cu lume mai multa, sper sa diversifice si marcile de bere | |
|
| |
ae Don Ellis
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Sam Sept 06, 2008 6:37 pm | |
Ultima editare efectuata de catre ae in Lun Dec 10, 2012 6:20 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
ae Don Ellis
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Dum Noi 16, 2008 2:56 pm | |
Ultima editare efectuata de catre ae in Lun Dec 10, 2012 6:20 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Dum Noi 16, 2008 3:13 pm | |
| atunci probabil si proprietarii sunt de cacat(sau mai exact nu au nici o legatura cu " progu") daca in capul lor isi inchipuiau sa-si scoata banii pe spinarea progului.Muzica "prog" nu se asculta in carciuma ,doar poate fii un "liant" pentru clientii care s-ar putea intalnii acolo pentru a discuta despre "prog".Oricum laudabila incercarea de a "difuza prog" intr-un local ,asta in tzara anti-progului nr:recunosc ca abia azi am descoperit subiectul acesta | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Dum Noi 16, 2008 4:13 pm | |
| - ae a scris:
Nu stiu de nici unul dintre voi, care sa fi trecut pe acolo.
Sunteti de cacat. Thx. Se intampla sa fiu, in acelasi timp, si din alt oras. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Dum Noi 16, 2008 5:08 pm | |
| nu știam că genesis e muzică de beție | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Dum Noi 16, 2008 6:48 pm | |
| revenind la postul meu anterior ,ma intrebam daca scopul localului era de a difuza muzica sau bautura (sau ambele) -presupun dupa decizia de a "scoate " progul era prima varianta .Parca vad filmul : sala plina ,mesele toate ocupate ,in boxe suna "muzica buna".Apoi baietii incep sa dea "prog" in boxe,iar toti clientii dau buzna afara din local ,jurand ca nu se vor mai intoarce pana nu se da iar "muzica buna" in boxe | |
|
| |
India nota
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Lun Noi 17, 2008 1:46 pm | |
| Este vorba de acoperirea cheltuielilor, nu de 'scos banii de pe urma progului'. (albumele originale costa mai mult, calitatea difera; si cum sa acoperi atatea cheltuieli cu doar 3 persoane in seara de progressive? ) Muzica prog se asculta numai acasa? Of! - Citat :
- nu știam că genesis e muzică de beție
Nici eu. Dar de unde aceasta idee? Eu cred ca era un loc frumos de socializare. Atmosfera placuta, oamenii de acolo foarte faini. Si v-ar fi placut si voua. Se pare ca suntem o comunitate mica, mica, mica. PS: Aveau si ceaiuri, cafele, apa. | |
|
| |
ae Don Ellis
| Subiect: Colorless green ideas sleep furiously Lun Noi 17, 2008 2:12 pm | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Lun Noi 17, 2008 2:16 pm | |
| - India a scris:
- Muzica prog se asculta numai acasa? Of!
Eu cred ca da. Este adevarat ca intr-un local ar da un aer intelectual (se poarta), dar este o muzica solicitanta si dauneaza conversatiei. Mie, de cite ori mi s-a pus ELP la petreceri, n-am reusit decit sa ma enervez. Daca ar fi circiuma mea, as pune doar muzica electronica de buna calitate, chestii gen dub, Bill Laswell. O auditie serioasa se face doar acasa si cu cit muzica este mai solicitanta, cu atit gusturile mai impartite. Pe vremuri si mie mi se parea fun sa pun muzici ciudate cu de-a sila oaspetilor, dar am mai imbatrinit si mi-am dat seama ca nu e nici o smecherie in a face asta. | |
|
| |
Candice Night` ritm
Numarul mesajelor : 137 Localisation : pleasant lands, but dry Data de inscriere : 02/11/2007
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Lun Noi 17, 2008 3:03 pm | |
| Eu am fost in Crossroads, dar din pacate nu am reusit sa ajung duminica. Chiar imi propusesem sa ajung cat de curand la o seara prog si tocmai am citit aici ca nu mai are loc de acum incolo..
Ultima editare efectuata de catre Candice Night` in Lun Noi 17, 2008 8:44 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously Lun Noi 17, 2008 5:56 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Colorless green ideas sleep furiously | |
| |
|
| |
| Colorless green ideas sleep furiously | |
|