Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Requiescat in pace - thread general

In jos 
+12
Machauer
Khron
Kraut
GentleG
Zarec
andu
Piotr Buendia
nasti
romanbun
Cristi
Aldi
Ricochet
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyMar Mai 18, 2010 10:07 pm

Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyMar Mai 18, 2010 11:07 pm

auslander a scris:
Si a fost prea insignifiant ca sa merite un thread separat, asa-i? Rusine!

normal ca merita...

eu am vrut sa fac thread dar am gasit scris aici si am renuntat; nu shtiu cine a venit cu ideea sa fie asta threadul de mortuare... Aici parca era threadul anuntului mortii lui Richard wright. Sad
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyMier Mai 19, 2010 11:22 am

nimeni nu a venit cu vreo idee , doar ca aici s-au postat toate anunturile pe aceasta tema
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyVin Mai 21, 2010 6:59 pm

Settle down, everyone. Am schimbat titlul, e oficial necrologul forumului.

Mai stiu un al topic pe care l-am creat cand ne-a parasit Esbjorn Svensson (au fost notati apoi Anca Parghel si altii), dar o alipire a celor doua nu-mi mai sta in puteri.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyVin Mai 21, 2010 11:17 pm

esti mod? fain.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyVin Mai 21, 2010 11:35 pm

Nu. Eu am creat thread-ul, deci am schimbat titlul (cum a sugerat mai devreme si Virgil). Alte modificari nu pot opera.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyVin Iun 25, 2010 8:01 am

Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyVin Iun 25, 2010 12:57 pm

L-am vazut acum doi ani in Chicago, intr-o formula de trio ca aia din poza - swinging si in acelasi timp free, si plin de energie. In vara aia a cantat aproape saptamanal, era un fel de "tata lor" pentru jazzistii mai tineri care incepeau sa-si faca mana prin circuitul de cluburi din oras. Quite a character.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyVin Iun 25, 2010 1:00 pm

RIP.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptySam Dec 18, 2010 1:29 am

Sus In jos
Kraut
ritm
Kraut

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/10/2007

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptySam Dec 18, 2010 11:36 pm

Un spirit creator ce simtea nevoia de refulare. O muzica cu greu inteleasa pana si de catre membrii formatiei. Mult mai usor i-a fost Capitanului sa transmita mesajul pictand, mai ales ca facea si un profit din asta. Insa sunt convins ca mult mai draga i-a fost muzica. Un apropiat al lui Don povestea cum in convorbirile lor telefonice ii fredoneaza mereu tot felul de melodii. Cand am citit asta alaltaieri m-am bucurat imens. Ma gandeam chiar ca ar mai putea inregistra ceva. Si azi veni vestea.

Odihneasca-se in pace
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyVin Ian 14, 2011 6:55 pm

Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyDum Feb 06, 2011 9:59 pm

http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-1237786

Gary Moore has reportedly been found dead in his hotel room is Spain.

From the Thin Lizzy Facebook Page:
It is with great sadness we hear of the passing of Gary Moore. Our thoughts go out to Gary's family at this time and our memories of Gary and his contribution to Thin Lizzy and music in general will live on forever.
Brian Downey: 'I am in total shock. I have known Gary since 1967 when he was in Platform Three and he's been an amazing friend ever since. It was a pleasure to play with Gary again in 2006 after his days with Lizzy. He will always be in my thoughts and prayers and i just can't believe he is gone'
Scott Gorham: 'Playing with Gary during the Black Rose era was a great experience, he was a great player and a great guy. I will miss him.'

Vesti triste; Gary Moore s-a stins la 58 de ani. RIP.
Sus In jos
idle_ro
capodopera

Numarul mesajelor : 531
Data de inscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyDum Feb 06, 2011 11:59 pm

RIP
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyDum Mai 29, 2011 9:41 am

Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_gi-scott-heron-720 Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_gil-scott-heron Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_gil-scott-heronwal Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_gil-scott-heron1

Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_gil-scott-heron1-1 Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_Gil_Scott_Heron_by_n8creek Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_gil_scott_heron_by_houseofrepeat-d3bty78 Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_gil_scott_heron_1168_Dig_Shade_Fin_copy

Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_gil_scott_heron_1166_20x20_dig_ins_copy Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_41272895264GilScottHeron Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_6255d39bcef90d648c143e075f59a952 Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_19

Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Th_jan_26_gil_scott_heron
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyVin Aug 12, 2011 8:12 am

Andrew McDermott s-a stins din viata pe 3 august; inca nu-mi vine sa cred; albumele Threshold cu Mac sunt din favoritele mele, un vocalist care canta cu pasiune si punea suflet in ceea ce facea.

Mare pacat... nici nu mai shtiu ce sa mai zic.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 EmptyVin Aug 12, 2011 10:33 am

La acesta se adauga
Conrad Schnitzler(Kluster, Cluster, Tangerine Dream and Kraftwerk )
Norman Barrett(Gravy Train)
Joe Yamanaka(Flower Travellin' Band)
Paolo Raciti (Eris Pluvia)
PS: Jon Lord a inceput tratamentul impotriva cancerului
Sad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Requiescat in pace - thread general   Requiescat in pace - thread general - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Requiescat in pace - thread general
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: CONCERTE & STIRI-
Mergi direct la: