| ce ascultati chiar acum? | |
|
+15auslander Kraut H to He radu Aldi cozmik_bluez Piotr Buendia Relayer bibi romanbun andu Cristi GentleG Zarec Ricochet 19 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Iul 01, 2009 8:56 pm | |
| de la ultima vizita aici, am ascultat:
Anglagard - Hybris IQ - Frequency Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Iul 01, 2009 10:33 pm | |
| amintiriAbercrombie/Holland/DeJohnette - "Gateway" (1975) jazz/fusion/progressive jazz | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Iul 01, 2009 10:53 pm | |
| Amintiri ce-mi amintesc de un lucru. Trebuie in curand sa ma pun sa ascult din nou ceva Abercrombie, pentru concert. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 02, 2009 5:36 pm | |
| dintre rafturi prafuite ,norma pentru urmatoarele 4 zile: Sisyphos-Moments / Paraphernalia Seti-Life Signs Silver Lining- The Inner Dragon Simon Says-Ceinwen / Paradise Square Sacka-Lontano nel Tempo (Se Possibile) Social Tension-It Reminds Me OF MacBethia Satin Whale-Lost Mankind Socrates (Drank the Conium)-Phos(cu Vangelis) Standarte-Same / Curses and Invocations / Stimmung Soniq Circus-Same Supay-Confusión | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 02, 2009 6:50 pm | |
| Finisterre - In Ogni Luogo Gong(maison) - Gongmaison Gifts From Enola - Local Eyes Betrayed The Mind
3 x Focus mai pe seara. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 02, 2009 10:26 pm | |
| Dream Theater - BC&SL - Disc 2 - Uncovered - 6 coveruri - Stargazer - Rainbow; Teenment Funster/Flick of the Wrist/Lily of the Valley - Queen; Oddyssey - Dixie Dregs; Take Your Fingers from My Hair - Zebra; Larks Tongue in Aspic part 2 - King Crimson; To Tame a Land - Iron Maiden.
Ce-ar fi de zis? Suna bine, se canta corect, neashteptat de bine suna coverurile Queen si Dixie Dregs (in special).
Pe sfarsite si cd 3 - Instrumental Mixes - imi plac, sunt OK. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 02, 2009 10:31 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 02, 2009 10:57 pm | |
| Impresii la "Pfin Eer", Aldi? | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 03, 2009 4:24 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Impresii la "Pfin Eer", Aldi?
prima impresie e excelenta. s-ar putea sa fie cel mai bun album al lui din utimii 20-25 de ani. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 03, 2009 4:28 pm | |
| - Aldi a scris:
- Ricochet a scris:
prima impresie e excelenta. s-ar putea sa fie cel mai bun album al lui din utimii 20-25 de ani. Uf, cam multi ani!! Intervine Usher si chiar This, daca-i asa. Thin Air are o mica aura speciala, altfel e la fel de cantabil si introspectiv precum Clutch. Mie mi se pare, cel putin, ca-i peste toate albumele studio din ultimul deceniu. (La capitolul live, avem Veracious). | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 04, 2009 11:25 am | |
| A tribute to King Crimson, diversi artisti. am remarcat o versiune foarte reusita (dupa umila mea parere) la "I Talk to the Wind" - Astralasia. ceva atmosferic cu o voce feminina si un beat drum n' base. o alta piesa foarte reusita este "Talking Drum" - Controlled Bleeding. canta cineva la tabla (intrumentul de percutie de origine indiana) foarte bine, sunetul fiind dublat de zgomote produse de instrumente electronice. apoi tabla pierde lupta cu chitara bas, mai tarziu urmand sa apara si un solo de chitara, acoperit de zgomote si sunete infundate ale unor usi care sunt trantite si sticle care se sparg (printre altele). pe final se evidentiaza si tobele, totul termindu-se brusc cu un sunet de uragan. si "Larke's Tongues in Aspic Pt. 1" - Melting Euphoria, trebuia sa o mentionez. | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 04, 2009 3:07 pm | |
| Goodbye and Hello - Tim Buckley [am impresia ca are cea mai buna voce din sfera muzici pop (inclusiv rockul progresiv. fara metal si avant-garde)] eu am doar acest album, ma poate ajuta cineva cu alte albume in format mp3? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 05, 2009 1:36 pm | |
| Sau de ce incepe sa nu-mi mai placa neo prog. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 05, 2009 5:05 pm | |
| ^ cu exceptia lui "Shooting albatross" restul e stupid boring neoprog | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 05, 2009 5:42 pm | |
| Nici Shooting Albatross nu m-a fermecat (l-am ascultat inca de anul trecut, dupa ce unii l-au numit "cel mai bun simfonic prog in ultimii 30 de ani), dar e intr-adevar ok. Pe "Deafening Silence" insa si sunetul e de toata jena, se canta cu manusi. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 05, 2009 6:32 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Aldi a scris:
- Ricochet a scris:
prima impresie e excelenta. s-ar putea sa fie cel mai bun album al lui din utimii 20-25 de ani. Uf, cam multi ani!! Intervine Usher si chiar This, daca-i asa.
Thin Air are o mica aura speciala, altfel e la fel de cantabil si introspectiv precum Clutch. Mie mi se pare, cel putin, ca-i peste toate albumele studio din ultimul deceniu. (La capitolul live, avem Veracious). Ok. E prima impresie. Poate e exagerata dar oricum imi pare mai bun decat multe dintre productiile lui din anii 80, 90, 2000. ------- https://progressiveforum.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=571 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? | |
| |
|
| |
| ce ascultati chiar acum? | |
|