Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Pendragon - Pure

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
nasti
Roger Waters
nasti

Numarul mesajelor : 159
Varsta : 63
Data de inscriere : 17/12/2006

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyLun Noi 03, 2008 1:03 am

Pendragon - Pure Pure_300x300

PURE is now ready to order!

Release date Oct 1st 2008.

The Special Edition PURE (CD & progumentary NTSC DVD together in a case bound book) is now ready to order.

1. Indigo
2. Eraserhead
3. Comatose

i] View From The Seashore
ii] Space Cadet
iii] Home And Dry

4. The Freakshow
5. It's Only Me
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptySam Noi 15, 2008 12:27 pm

Da.L-am ascultat.E bun.
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyLun Dec 08, 2008 12:38 pm

Dupa cateva ascultari : mediocru.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyLun Dec 08, 2008 12:54 pm

^ corect ,valabil si pentru ultimul Marillion -cel dublu
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyLun Dec 08, 2008 4:45 pm

Daca Pendragon e mediocru, Marillion e execrabil. Pure a fost debutul meu total in Pendragon, sunt sigur ca o sa-mi placa mai putin altele (ma irita vocalul din Believe, par exemple). Cred ca, deocamdata, momentul Comatose imi place cel mai mult. Cat priveste valoarea, e in primele 20 sau asa albume, din ce am ascultat (and stick around, folks, caci in curand veti afla ce am ascultat... Wink ).
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyLun Dec 08, 2008 5:18 pm

Fa o pauza de "Pure".Apoi asculta celelalte lucrari ale lor.Prin Februarie asculti din nou "Pure".Vezi atunci cum stau lucrurile.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyLun Dec 08, 2008 5:54 pm

Se va intampla - doar sunt "colectionar"; nu las (pe cat posibil) albume fara sot in rastelul casei. Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyDum Dec 14, 2008 9:47 pm

Se pare ca domnul Barrett nu accepta impresii negative cand vine vorba de muzica Pendragon. Ne-a adus stiri noi despre tour si despre planuri viitoare, aruncand insa si urmatoarea remarca:

"Pendragon have been luxuriating in a pool of of utter loveliness, the album has gone soooooo well, I didn't expect quite such a good reaction, even the press love it 8/10 Classic rock, gee I haven't seen one bad review of it yet, and most reviews are totally glowing...apart fro two twits on Progarchives, who probably already decided they weren't gonna like it but f**** 'em........uber gits! "

Hm..Neutral
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyDum Dec 14, 2008 10:00 pm

trupa de doi bani, pana 1999 nici nu am auzit de ei ,noroc ca s-a inventat internetul, ca nici nu se auzea de ei
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyDum Dec 14, 2008 10:17 pm

Ricochet a scris:
Se pare ca domnul Barrett nu accepta impresii negative cand vine vorba de muzica Pendragon. Ne-a adus stiri noi despre tour si despre planuri viitoare, aruncand insa si urmatoarea remarca:

"Pendragon have been luxuriating in a pool of of utter loveliness, the album has gone soooooo well, I didn't expect quite such a good reaction, even the press love it 8/10 Classic rock, gee I haven't seen one bad review of it yet, and most reviews are totally glowing...apart fro two twits on Progarchives, who probably already decided they weren't gonna like it but f**** 'em........uber gits! "

Hm..Neutral

Se pare ca musiu Barrett asta sufera de megalomanie binishor; aveam o parere buna de trupa asta (mi-a placut ultimul album), dar aroganta astuia e de neiertat...
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyDum Dec 14, 2008 10:55 pm

Nu cred ca trebuie sa ni se invenineze parerea personala despre Pure - mie, par exemplu, mi s-a parut interesant, bun - doar gestul e de condamnat.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyDum Dec 14, 2008 11:00 pm

Ricochet a scris:
Nu cred ca trebuie sa ni se invenineze parerea personala despre Pure - mie, par exemplu, mi s-a parut interesant, bun - doar gestul e de condamnat.

de acord
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure EmptyLun Dec 15, 2008 7:41 pm

GentleG a scris:
trupa de doi bani, pana 1999 nici nu am auzit de ei ,noroc ca s-a inventat internetul, ca nici nu se auzea de ei

Chiar de 2 bani nu sunt.Bine,nu (mai) exceleaza actual.Au avut insa o evolutie buna in ale neoprogului,la vremea lor.Eu ii stiu de prin 85-86 cind au scos The Jewel.Pe atunci insa nu chiar erau cunoscuti publicului larg;pe parcurs s-au mai estompat.Sa vedem cum vor evolua in continuare si mai ales daca.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Pendragon - Pure Empty
MesajSubiect: Re: Pendragon - Pure   Pendragon - Pure Empty

Sus In jos

Pendragon - Pure
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pendragon