| Pendragon - Pure | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
nasti Roger Waters
Numarul mesajelor : 159 Varsta : 63 Localisation : Romania Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Pendragon - Pure Lun Noi 03, 2008 1:03 am | |
| PURE is now ready to order! Release date Oct 1st 2008. The Special Edition PURE (CD & progumentary NTSC DVD together in a case bound book) is now ready to order. 1. Indigo 2. Eraserhead 3. Comatose i] View From The Seashore ii] Space Cadet iii] Home And Dry 4. The Freakshow 5. It's Only Me | |
|
| |
RoMarillos ritm
Numarul mesajelor : 194 Localisation : Romania Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Sam Noi 15, 2008 12:27 pm | |
| | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Lun Dec 08, 2008 12:38 pm | |
| Dupa cateva ascultari : mediocru. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Lun Dec 08, 2008 12:54 pm | |
| ^ corect ,valabil si pentru ultimul Marillion -cel dublu | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Lun Dec 08, 2008 4:45 pm | |
| Daca Pendragon e mediocru, Marillion e execrabil. Pure a fost debutul meu total in Pendragon, sunt sigur ca o sa-mi placa mai putin altele (ma irita vocalul din Believe, par exemple). Cred ca, deocamdata, momentul Comatose imi place cel mai mult. Cat priveste valoarea, e in primele 20 sau asa albume, din ce am ascultat (and stick around, folks, caci in curand veti afla ce am ascultat... ). | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Lun Dec 08, 2008 5:18 pm | |
| Fa o pauza de "Pure".Apoi asculta celelalte lucrari ale lor.Prin Februarie asculti din nou "Pure".Vezi atunci cum stau lucrurile. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Lun Dec 08, 2008 5:54 pm | |
| Se va intampla - doar sunt "colectionar"; nu las (pe cat posibil) albume fara sot in rastelul casei. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Dum Dec 14, 2008 9:47 pm | |
| Se pare ca domnul Barrett nu accepta impresii negative cand vine vorba de muzica Pendragon. Ne-a adus stiri noi despre tour si despre planuri viitoare, aruncand insa si urmatoarea remarca: "Pendragon have been luxuriating in a pool of of utter loveliness, the album has gone soooooo well, I didn't expect quite such a good reaction, even the press love it 8/10 Classic rock, gee I haven't seen one bad review of it yet, and most reviews are totally glowing...apart fro two twits on Progarchives, who probably already decided they weren't gonna like it but f**** 'em........uber gits! " Hm.. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Dum Dec 14, 2008 10:00 pm | |
| trupa de doi bani, pana 1999 nici nu am auzit de ei ,noroc ca s-a inventat internetul, ca nici nu se auzea de ei | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Dum Dec 14, 2008 10:17 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Se pare ca domnul Barrett nu accepta impresii negative cand vine vorba de muzica Pendragon. Ne-a adus stiri noi despre tour si despre planuri viitoare, aruncand insa si urmatoarea remarca:
"Pendragon have been luxuriating in a pool of of utter loveliness, the album has gone soooooo well, I didn't expect quite such a good reaction, even the press love it 8/10 Classic rock, gee I haven't seen one bad review of it yet, and most reviews are totally glowing...apart fro two twits on Progarchives, who probably already decided they weren't gonna like it but f**** 'em........uber gits! "
Hm.. Se pare ca musiu Barrett asta sufera de megalomanie binishor; aveam o parere buna de trupa asta (mi-a placut ultimul album), dar aroganta astuia e de neiertat... | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Dum Dec 14, 2008 10:55 pm | |
| Nu cred ca trebuie sa ni se invenineze parerea personala despre Pure - mie, par exemplu, mi s-a parut interesant, bun - doar gestul e de condamnat. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Dum Dec 14, 2008 11:00 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Nu cred ca trebuie sa ni se invenineze parerea personala despre Pure - mie, par exemplu, mi s-a parut interesant, bun - doar gestul e de condamnat.
de acord | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Pendragon - Pure Lun Dec 15, 2008 7:41 pm | |
| - GentleG a scris:
- trupa de doi bani, pana 1999 nici nu am auzit de ei ,noroc ca s-a inventat internetul, ca nici nu se auzea de ei
Chiar de 2 bani nu sunt.Bine,nu (mai) exceleaza actual.Au avut insa o evolutie buna in ale neoprogului,la vremea lor.Eu ii stiu de prin 85-86 cind au scos The Jewel.Pe atunci insa nu chiar erau cunoscuti publicului larg;pe parcurs s-au mai estompat.Sa vedem cum vor evolua in continuare si mai ales daca. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pendragon - Pure | |
| |
|
| |
| Pendragon - Pure | |
|