Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

vand CD-uri originale (prog rock & metal)

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

vand CD-uri originale (prog rock & metal) Empty
MesajSubiect: vand CD-uri originale (prog rock & metal)   vand CD-uri originale (prog rock & metal) EmptyMier Dec 10, 2008 2:36 am

Salut.

As vrea sa vand niste cd-uri originale din colectie, din cauze care tin de trebuintele financiare prezente. Cele mai multe sunt cumparate in 2007, unele sunt inca sigilate, altele ascultate o data sau cel mult de doua ori. Toate sunt in stare perfecta (carcasa, bookletul, cd-ul).

Preturile sunt un pic sub cele la care se gasesc in prezent pe Amazon, astfel incat afacerea sa fie profitabila pentru cine ar vrea sa cumpere. Eu sunt acum in Germania, deci la ele se adauga taxa postala (in jur de 3€, dar o sa scrie exact pe plic). Cine vrea cel putin cinci cd-uri nu mai trebuie sa plateasca taxa postala.

Plata se face foarte simplu, mai exact treceti pe la o filiala BRD de oriunde si depuneti banii intr-un cont pe care vi-l comunic prin private message, iar eu trimit pachetul imediat (ajunge de obicei in mai putin de o saptamana).

CD-urile sunt urmatoarele:

Absolute Zero - Crashing Icons (ReR Megacorp, 2000) - 14€
Arena - The Visitor (Verglas/SPV, 1998) - 14€
Canvas Solaris - Penumbra Diffuse (Sensory, 2006) - 12€
Deadsoul Tribe - Deadsoul Tribe (InsideOut, 2002) - 12€
Ephel Duath - Pain Necessary to Know (Earache, 2005) - 12€
Fates Warning - Disconnected & Inside Out (2 cd, remastered) (Metal Blade, 2006) - 10€
Jim Matheos - Away with Words (Metal Blade, 1999) - 10€
John Arch - A Twist of Fate (Metal Blade, 2003) - 6€
Orthrelm - OV (Ipecac, 2005) - 12€
Sieges Even - The Art of Navigating by the Stars (InsideOut, 2005) - 10€
Steve Hackett - Wild Orchids, Special Edition (InsideOut, 2006) - 14€
The Flower Kings - Unfold the Future (2 cd) (InsideOut, 2002) - 15€
Thinking Plague - A History of Madness (Cuneiform, 2003) - 12€
Thinking Plague - In Extremis (Cuneiform, 1998) - 12€
Threshold - Critical Mass (InsideOut, 2002) - 11€
Threshold - Hypothetical (InsideOut, 2001) - 11€
* The Mars Volta - toate cele patru albume (De-loused in the Comatorium, Frances the Mute, Amputechture, The Bedlam in Goliath) - 42€ (pe astea patru le vand doar impreuna, pentru cine vrea sa le aiba pe toate e un pret foarte bun)

Astept mesaje/reply-uri de la cei interesati.

Nicolae
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
malraux
nota

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 21/12/2008

MesajSubiect: cd mars volta   vand CD-uri originale (prog rock & metal) EmptyDum Dec 21, 2008 6:15 pm

stiu ca ai zis ca vrei sa le vinzi toate 4
dar eu as vrea sa fac un cadou si am nevoie de un singur album Deloused in the Comatorium, pe acesta il cauta de multa vreme

daca esti deacord spune-mi un pret aici sau mail:

mirel_vuzdugan@yahoo.com
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: vand CD-uri originale (prog rock & metal)   vand CD-uri originale (prog rock & metal) EmptyDum Dec 21, 2008 9:10 pm

Da, am dat intre timp Frances the Mute, deci pot sa dau si De-loused separat - ma asteptasem la mai multe cereri. Smile
Vezi detaliile pe e-mail.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: vand CD-uri originale (prog rock & metal)   vand CD-uri originale (prog rock & metal) EmptyMar Feb 10, 2009 1:53 am

Hmm, s-au dat Mars Volta-urile si Orthrelm, restul ramane pe lista si prinde praf pe raft. Deci daca mai vrea cineva ceva, va rog - dati-mi de stire.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: vand CD-uri originale (prog rock & metal)   vand CD-uri originale (prog rock & metal) Empty

Sus In jos

vand CD-uri originale (prog rock & metal)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: