Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Trupa preferata de thrash metal

In jos 
+3
Ricochet
Cristi
Zarec
7 participan?i

Votul tau
Metallica
Trupa preferata de thrash metal Vote_lcap29%Trupa preferata de thrash metal Vote_rcap
 29% [ 2 ]
Sepultura
Trupa preferata de thrash metal Vote_lcap14%Trupa preferata de thrash metal Vote_rcap
 14% [ 1 ]
Slayer
Trupa preferata de thrash metal Vote_lcap29%Trupa preferata de thrash metal Vote_rcap
 29% [ 2 ]
Megadeth
Trupa preferata de thrash metal Vote_lcap14%Trupa preferata de thrash metal Vote_rcap
 14% [ 1 ]
Anthrax
 14% [ 1 ]
Total voturi : 7

AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Trupa preferata de thrash metal Empty
MesajSubiect: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptyJoi Ian 08, 2009 11:55 pm

Un topic metalifer, dar totuși știu că există ascultători ai genului și aici așa că let's give it a shot. Care-i domle trupa voastră preferată de thrash metal? Aici aș vrea a se ține cont și de albumele care nu mai țin de thrash deoarece nu sunt interesat de gen cât de capacitatea creatoare și inovatoare a trupelor care au fost marcante pentru thrash.

Eu merg pe Sepultura pentru diversitate, unicitate, spirit revoluționar de sânge latin dar cu atitudine tribală (precolumbiană), evoluție și renunțare la idei ce nu-și au rostul astăzi.

Menționez că perioada cu Derrick Green e la fel de valoroasă ca cea cu Max deși prima a consacrat formația. Acum, fără Igor, formația a intrat într-o a treia periodă care nu cred că va dezamăgi. A-Lex merită toată banda de internet.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptyVin Ian 09, 2009 1:48 am

Trupa mea favorita de thrash nu e in lista ta - Testament; pt felul in care imbina riffuri agresive (Eric Peterson) cu solouri meldioase (Alex Skolnick si James murphy sa traiasca!), pt vocalistul competent care face si clean si death metal vocals, de sectia ritmica ce sa mai zic - desi au schimbat cativa tobosari(printre care Dave Lombardo), toti au facut treaba f buna.

Kreator din thrash-ul nemtesc meritau mentionati; si Voivod au cochetat cu thrash-ul, dar asta e cu totu' alta poveste.

Ultima editare efectuata de catre Cristi in Lun Ian 12, 2009 7:22 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptyVin Ian 09, 2009 2:31 pm

Crustacean.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptyVin Ian 09, 2009 5:19 pm

Cristi, lista ar fi lungă. Așa mai pomeneam și un Exodus și un Nevermore și un Sodom și un Rage, dar n-avea rost având în vedere numărul userilor activi și gusturile lor. Very Happy
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptyVin Ian 09, 2009 5:28 pm

Zarec a scris:
Cristi, lista ar fi lungă. Așa mai pomeneam și un Exodus și un Nevermore și un Sodom și un Rage, dar n-avea rost având în vedere numărul userilor activi și gusturile lor. Very Happy

Rage nu i-am vazut niciodata ca "thrash", mai degraba "speed metal"; Exodus, desi importanti in thrash-ul 80-ist, nu m-au atras niciodata; Nevermore au doar influente thrash, ar fi incorect a fi clasificati ca thrash metal; cu Sodom, cam aceeasi poveste ca si cu Exodus. Cu Sepultura mai pot asculta doar doua albume - Beneath the remains si Arise.

n-am mentionat Kreator, Voivod sau Testament ca "un repros(h)", dar cand e vorba de thrash, de multe ori imi vine Kreator in minte.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptyVin Ian 09, 2009 10:07 pm

in alta ordine de idei, io sunt ala de-a votat metallica Razz
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptyVin Ian 09, 2009 10:27 pm

dacă-mi spui și de ce te iert Smile
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptySam Ian 10, 2009 8:44 am

Anthrax fara sa ma gindesc. Pentru simtul umorului. Ian Scott. Smile

Intre timp si Lombardo s-a mai dat pe brazda, dar asta nu-mi face Slayer mai simpatic.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
cozmik_bluez
ritm
cozmik_bluez

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 36
Data de inscriere : 20/02/2008

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptyLun Ian 12, 2009 2:31 pm

eu am votat Megadeth din cauza lui Mustaine Razz
Sus In jos
http://www.last.fm/user/cozmik_bluez
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptyLun Ian 12, 2009 3:25 pm

Poi io am votat Metallica pentru ca au facut muzica (thrash-m.) care e pentru mine cea mai memorabila si care a trecut cel mai bine testul timpului in ce priveste gustul meu. Am ascultat cate ceva de la ceilalti si n-am fost "prins" la fel. Smile
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

Numarul mesajelor : 179
Varsta : 51
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal EmptyMar Feb 24, 2009 5:58 pm

Slayer fiindca im primul rand l-au inventat.
Twisted Evil
Fiindca cu ocazia ascultarii lor in premiera (prima parte a lui Reign in Blood) mi-am spus "iata muzica".
Nu pot sa nu amintesc si de Sepultura, care dupa parerea mea s-au inspirat copios dupa regi, dar au facut o treaba buna, trebuie sa recunosc.
Sus In jos
http://www.twisted-minds.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trupa preferata de thrash metal   Trupa preferata de thrash metal Empty

Sus In jos

Trupa preferata de thrash metal
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: NON-PROG-
Mergi direct la: