| Fates Warning | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Fates Warning Joi Sept 14, 2006 10:33 am | |
| Componenta: Ray Alder - Vocals Jim Matheos - Guitar Joey Vera - Bass Discografie: 1984 - Night on Bröcken 1985 - The Spectre Within 1986 - Awaken the Guardian 1988 - No Exit 1989 - Perfect Symmetry 1991 - Parallels 1994 - Inside Out 1997 - A Pleasant Shade of Gray 1998 - Still Life (live) 2000 - Disconnected 2004 - FWX 2005 - Live In Athens (live) Official Website | |
|
| |
CieL nota
Numarul mesajelor : 18 Localisation : Lost in the Sky Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: Fates Warning Mier Sept 27, 2006 2:02 pm | |
| Chiar week-end-ul trecut am reascultat, dupa multa vreme, aceasta trupa. Si pentru ca trecuse atat de multa vreme, a fost Still Life... de la cap la coada. Excelent Pleasant Shade of Grey, excelente piesele mai vechi... excelenta trupa!!! Nu degeaba se "dadeau" Dream Theater "copiii lor spirituali" pe la inceputuri... | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Fates Warning Lun Feb 05, 2007 2:25 pm | |
| nu chiar un fan al trupei.ori sunt prea buni pentru mine sau pur incompatibili fiindca mi se pare ca nu prea au un scop clar definit in melodii si nu pot asculta o melodie cap coada fiindca ma dezorienteaza, cu toate acestea voi asculta un album full ca sa-mi fac o opinie strong despre si sa pot intra in discutie | |
|
| |
CieL nota
Numarul mesajelor : 18 Localisation : Lost in the Sky Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: Fates Warning Mar Feb 06, 2007 1:48 pm | |
| - Zarec a scris:
- voi asculta un album full ca sa-mi fac o opinie strong despre si sa pot intra in discutie
Iti recomand Parallels sau Inside Out. Mi se par cele mai "digerabile" pentru inceput. Nici eu nu am "aprofundat" trupa asta; insa albumele mentionate, A Pleasant Shade of Grey sau Still Life sunt chiar foarte bune! | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Fates Warning Mar Feb 06, 2007 2:26 pm | |
| am parallels.o sa-l ascult indata ce ma intorc home de la bucuresti | |
|
| |
| Subiect: Re: Fates Warning Mar Feb 06, 2007 2:27 pm | |
| pe ala l-am ascultat si eu. | |
|
| |
Fantotzii nota
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 25/09/2006
| Subiect: Re: Fates Warning Joi Apr 05, 2007 11:42 pm | |
| Formate ce imi place fffff mult. Albumele mele preferate sunt toate de la Paralleles incoace, dar cu un plus pt ultimele doua inclusiv Inside Out (si daca stau bine sa ma gandesc, un mare plus si pentru A Pleasant Shade of Grey sau Parallels). | |
|
| |
Hansi nota
Numarul mesajelor : 13 Data de inscriere : 09/05/2007
| Subiect: Re: Fates Warning Joi Mai 10, 2007 11:25 am | |
| Cred ca avem sa le aducem multe multumiri fiindca daca nu ma insel e prima trupa de prog metal | |
|
| |
okt31 nota
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 17/08/2007
| Subiect: Re: Fates Warning Vin Aug 17, 2007 8:11 pm | |
| Asa vroiam sa decshid un topic nou (nu mai modific cuvintele, multumita lui Zarec insa am aflat si de acesta):
Dar taticii astia ai metalului progresiv va plac? Eu prefer albumele epice, de power metal care totusi f progresive (eu la cataloghez definitorii pt ambele genuri) si totusi nu de nedeslusit de pe The Spectre Within si Awaken the Guardian. Si No Exit e tare de tot.. Astea mai recente sunt faine fiecare dar parca nu au magia aia veche.. FWX e plin de feeling de ex. Pareri?
Facem si un top John Arch vs Ray Alder? Eu votez cu Arch, dar asta nu inseamna ca... stiti voi, is numa' preferinte | |
|
| |
| Subiect: Re: Fates Warning Vin Aug 17, 2007 10:15 pm | |
| inceputul trupei nu ma fascineaza, cam mult Iron Maiden (nu ca nu mi-ar placea maiden, dar nu si "acolitii"), dar dupa aia devin o trupa foarte buna, senzationala. de la Perfect Symmetry au inceput serios si nu prea au avut momente slabe... in niciun caz Disconnected | |
|
| |
okt31 nota
| Subiect: Re: Fates Warning Dum Aug 19, 2007 11:00 pm | |
| Debutul e considerat mai demo si de Jim Matheos. Intr-adevar e o copie Maiden, dar suna bine. Insa albumele cele mai geniale sunt trioul de power/prog epic: The Spectre Within, Awaken the Guardian si No Exit.. Iti plac astea, Piotr?
Imi place si liveul dublu, Still Life, e printre cele mai frumoase coperti ce am avut placerea se le vad.. Il am si original... | |
|
| |
| Subiect: Re: Fates Warning Dum Aug 19, 2007 11:03 pm | |
| nu pot sa nu zic ca nu imi plac, dar nu in mod deosebit. in perioada aia cresteau cu fiecare album, ca sa ajunga la apogeu in 1991 | |
|
| |
okt31 nota
| Subiect: Re: Fates Warning Dum Aug 19, 2007 11:08 pm | |
| - Piotr Buendia a scris:
- nu pot sa nu zic ca nu imi plac, dar nu in mod deosebit. in perioada aia cresteau cu fiecare album, ca sa ajunga la apogeu in 1991
Dpdv tehnic da. Dar feelingul si melodiile vocale exceptionale ale lui John Arch mi se par de neegalat.. Si piesele erau tehnice, complexe, pline de varietate si feeling. Erau mai cathcy.. DE pila Kyrie Eleison. Cred ca e cea mai buna piesa de-a lor, un asalt de speed metal dar asa de tehnic si frumos.... Sau clopotele din Traveler in Time.. Pacat ca nu prea se mai aude nimic de la Arch in afara de EP-ul Twist of Fate.. Toate astea fiind zise, imi place enorm si FWX de ex. Acolo da feeling iarasi. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Fates Warning Sam Sept 08, 2007 4:15 pm | |
| Din perioada cu John Arch la voce am ascultat doar Awaken the Guardian; am ascultat in schimb toate albumele (de studio) cu Ray Alder la voce. Preferatele mele raman A Pleasant Shade of Grey si Disconnected. Mi-a placut foarte mult si FWX. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fates Warning | |
| |
|
| |
| Fates Warning | |
|