Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

of ... of ... Rico

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

of ...  of ... Rico Empty
MesajSubiect: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 9:20 am

deci, am citi pe hi-fi cum că :

Vedeti ca desi nu scrie mai nicaieri,pe 29 aprilie ,la Sala Palatului vor canta Klaus Schulze si Lisa Gerrard

o să mai sap să văd dacă e adevărat sau nu, dar, rico, adună bani de tren.

pe net nu scrie chiar nimic, așa că o să mă duc să verific personal Rolling Eyes
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Kraut
ritm
Kraut

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/10/2007

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 9:55 am

Excelenta vestea, numai adevarata sa fie!

Tot ce am putut gasi legat de asta e partea de final a interviului pentru rfi, unde spune ca daca va fi invitat in Romania va veni, in functie si de celelalte oferte.

http://www.rfi.ro/index.php?id=8078
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 10:18 am

io nu cred... cred ca cineva a inteles gresit ce a gasit pe google si a raspandit stirea falsa. m-as bucura totusi sa fie adevarat... pentru ca ar insemna sa ma mai vad cu rico! Smile
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 10:20 am

andu a scris:
.. cred ca cineva a inteles gresit ce a gasit pe google si a raspandit stirea falsa. m-as bucura totusi sa fie adevarat..

poate, dar omul scrie așa :

Eu am vazut intamplator spectacolul in dosarul cu evenimente de la Diverta(cautam concertul lui Nazareth de pe 26 aprilie) si mi-a sarit in ochi,dar acum caut pe site si ....NU E:
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 11:00 am

O sa las un mesaj lui Klaus D. Muller, sa-l intreb de chestia asta. Site-ul oficial este cel mai bun loc de unde sa aflam daca batem campii sau e pe bune.

Cum am zis la 'bancuri", n-am vazut niciunde pe net deocamdata detalii despre acest concert, tot ce gasesc e ca Nazareth canta pe 26. Altceva...ioc.

Needless to say, ar fi absolut BESTIAL ca KS sa vina, cu muzica buna facuta cu Lisa pe deasupra, si as fi acolo mort-copt.

Salvez deci infarctul pentru cand aflam vesti sigure. Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 11:05 am

Edit: De pe site: "It is useless to send us mails just asking us when Klaus Schulze gives a concert in your town, in your country... The dates of any seriously planned concert by Klaus will be put immediately in this website."

...okaaay...
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 11:45 am

deci ... pentru binele comunității și sănătatea membrilor, o să încerc să mă deplasez la fața locului să văd despre ce este vorba

posibil să fie fake, dar îmi amintesc cum a fost cînd a venit Oregon la sala radio și nu s-a pus nici un afiș, nu am auzit nici o știre pe media, întîmplător am aflat de la un amic și era să ratez evenimentul. Datorită abilității organizatorilor în popularizarea concertului sala a fost jumătate goală (vb despre sala radio, nu sala palatului)

Ultima editare efectuata de catre bibi in Mier Feb 25, 2009 8:01 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 12:19 pm

Sorry, guys, 29 aprilie va fi o zi normala, banala.

"Hello
Yesterday I spoke with KS.
There is no concert in Romania or elsewhere, in April or in any other month.
If there will be a concert, of course this will be announced in the official KS website.

Best regards / Schoene Gruesse
Klaus D. Mueller
Berlin"
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 9:33 pm

Rico .. se pare că trebuie să iei nitroglicerină

Oameni buni,nu mai inteleg nimic:
desi Titi Duru s-a interesat "la origini" si se pare ca nu e nici un concert,acum o ora eram la MUZICA unde- ghici?- AVEAU SI EI BILETE la spectacolul cu KLAUS SCHULZE & LISA GERARD .
Daca n-as fi dat o tura inainte pe la standul lui Vali Padure, unde mi-am lasat ca o albinuta toata "mierea" zilei,puteam linistit sa cumpar si bilete.
Va pot spune ca preturile sunt : 100 RON, 200 RON, 300 RON(sector A).
Din pacate, n-am mai ajuns la Mall Vitan,dar trebuie neaparat sa ajung maine sau poimaine,asa ca pot verifica si acolo

pentru conformitate
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 10:39 pm

Nu mai inteleg nimic, dar ce-i sigur e ca nu-i de gluma cu Klaus D. Muller. Daca el zice ca Schulze nu face nimic nici in aprilie, nici in alte luni, asa e. I mean, com'on, Schulze a concertat in 2008 pentru prima oara in ultimii 5 ani, si a facut o singura data.

Eu am intrebat la sursa oficiala, asta e sigur. silent
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 10:41 pm

Bun Laughing

eu mă duc mîine și fac o poză la bilete, dacă există. cyclops
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 10:49 pm

Cum doresti, dar mai important trebuie lamurita noncordanta dintre ce a zis KDM si ce zic cei cu biletele. Nu e posibil ca Schulze sa vina si sa nu vina in acelasi timp.

apropo, cine-i "Titi Duru"? Neutral
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Feb 25, 2009 10:55 pm

pare a fi un user de pe hi-fi

probabil s-a făcut o confuzie între el și tine (a postat un link la topicul acesta)
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyJoi Feb 26, 2009 12:19 am

Bibi et all, pana luni sunt plecat peste hotare, si e indicat sa las deoparte forumurile si orice tine de internet pentru o vacanta cat se poate de placuta. Cool

Notati vestile noi despre chestia asta, sa ma pun la curent la intoarcere.

Smile
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyLun Mar 02, 2009 9:31 pm

Hi&Fan, de pe hi-fi a revenit cu amănunte după ce s-a interesat la fața locului

citez (din topicul de pe hi-fi) :

Revin cu noutati: azi dimineata am ajuns in sfarsit la Diverta Mall Vitan si am fotografiat (cu telefonul, scuze pentru calitate Embarassed ) spectacolul cu pricina din catalogul cu evenimente. Aveti doua poze.
Mai mult,am intrebat-o pe tanara draguta de la ghiseu daca e sigura ca se tine spectacolul.
Mi-a raspuns, firesc, asa cum ma asteptam: " Cat timp vindem bilete, evident ca se tine ".
I-am descris pe scurt corespondenta lui Ricochet cu Klaus D. Muller si i-am explicat ca am mari dubii ca informatiile ei sunt corecte.
M-a rugat sa astept putin si a plecat sa se intereseze.
Habar n-am daca s-a interesat sau doar a fumat o tigara (sincer sa fiu,nu cred, parea o tipa isteata si luase discutia in serios) , dar dupa vreo 7-8 minute a venit hotarata si mi-a zis, sigura pe ea: e confirmat, se tine !
In seara asta sau cel tarziu maine seara am treaba din nou la Mall si sigur o sa cumpar si bilete, cel mai sigur din cele la 200 RON. Asta e, cum mi-o fi norocul.... Rolling Eyes .
Am vorbit si despre situatia in care spectacolul nu se tine: banii se returneaza, evident.

Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyLun Mar 02, 2009 11:46 pm

...

...

...

...

...

Mie tot imi vine greu sa cred ca KDM a confirmat si infirmat in acelasi timp!

Si cum nu exista, in continuare, nicio veste pe Internet despre asta!!

Nici Schulze, nici Gerrard, amandoi dotati cu management si tourlists si etc., nu zic pas! (in afara de ce mi-a zis KDM, desigur...).

So, ce facem acu'? Luam bilete, si vedem daca vine Schulze sau Kitaro?
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMar Mar 03, 2009 3:08 am

mie mi-e egal ... oricum nu mă interesează.

Deja mai e unul cu bilet și au și poze cu ele. Tu faci ce crezi. Pînă acum eu n-am mai auzit de concerte țeapă la nivelul ăsta. Dar nu se știe niciodată.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMar Mar 03, 2009 9:15 pm

au apărut și poze cu biletele pe topicul în cauză ... Shocked
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyMier Mar 04, 2009 1:02 pm

Mi-am sunat o cunostiinta de la Bucuresti, s-a dus si ea la Diverta, i-au zis ca exista bilete, dar ca s-au vandut pana acum cam 15... Neutral Parerea ei este ca e o pacaleala.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyLun Mar 16, 2009 7:39 pm

se pare că ai avut dreptate

Citat :
Ciudat...azi cand sa luam bilete aflam ca..s-ar putea sa nu se tina, mai mult, pe 29 aprilie 2009, la Sala Palatului concerteza Anathema Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad .
Sa ne-ntelegem, n-am nimic cu Anathema, doar regret daca nu mai vin KS&LG.
Am sunat pe cineva de la Diverta care mi-a confirmat pentru Anathema si care nu stia nimic de KS&LG. A ramas sa se intereseze maine, dar nu parea prea convins ca imi va da alt raspuns.
Pacat, fir-ar sa fie Sorry Sorry
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico EmptyLun Mar 16, 2009 7:52 pm

poate Schulze e noul membru Anathema și va fi anunțat la concert
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: of ... of ... Rico   of ...  of ... Rico Empty

Sus In jos

of ... of ... Rico
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» What should Rico do next?