Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
eugen tunaru
nota

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 18/05/2009

Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 Empty
MesajSubiect: Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975   Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 EmptyMar Mai 19, 2009 3:01 am

Apelez la toti fanii si iubitorii de muzica progresiva :daca stie cineva o adresa de Email sau un numar de telefon de la fosti mei colegi de trupa Vali Farcas, Puiu Deliorean, Niki Bucaciuc si Gigi Marcovici.
Doresc sa ne regasim ( macar prin intermediului internetului).
Am auzit ca apare un cd cu compozitile mele cintate de alte trupe.
Va rog mult sa ma ajutati.
Daca are cineva informatii va rog sa scrieti pe adresa de email :etunariu@yahoo.com

Ultima editare efectuata de catre eugen tunaru in Mar Mai 19, 2009 5:16 am, editata de 2 ori
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975   Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 EmptyMar Mai 19, 2009 3:14 am

Buna dimineata dle. Tunaru,

Avem pe cineva aici pe forum care v-ar putea ajuta, sper sa se rezolve ceea ce e de rezolvat. In alta ordine de idei, dati-mi voie sa va multumesc pentru muzica Experimental Q, care suna proaspata si azi si care pare de pe alta lume decat tot ce s-a cantat pe la noi. Pe unde sunteti si ce mai faceti? Mai va ocupati de muzica?

Toate cele bune!
Sus In jos
eugen tunaru
nota

MesajSubiect: Re: Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975   Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 EmptyMier Mai 20, 2009 1:45 am

Buna seara la dv. Irtati-mi intirzierea .Va multumesc pentru raspuns . Eu locuiesc linga Montreal dar cint mai mult in State. Compun , dau concerte , dar singur ,,omul orchestra '' . Chiar simbata am un concert la ora 20 . Visul tineretii insa este viu in memoria mea : Experimental Q . Am o serie de compozitii si as vrea sa programez un concert in tara (sau mai multe) poate cu tot tacimul , adica : trupa , orchestra sinfonica , cor , balet . Daca tot sint la moda oldies !!! Pentru asta am nevoie de niste oameni cheie care ne-au iubit : Dan Andrei Aldea ,Octavian Ursulescu , Petre Magdin , Ionel Tudor , saracul Pitis nu mai e... Sorin Chirfiriuc etc. Un concert cu toate piesele vechi , plus unele noi , sa vada tara ,atit baby boomers cit si tineretul cam ce fel de muzica si atmosfera era prin '70 . Poate imi spuneti numele .email : etunariu@yahoo.com .In caz ca nu-i mai gasesc pe baieti , ce ziceti de o supertrupa : eu, Danut Aldea , Tandarica ,La revedere ! Va multumesc din nou !,
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975   Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 EmptyVin Mai 22, 2009 10:05 am

Buna ziua dle Tunaru , eu o sa incerc saptamana viitoare sa aflu despre eventuale informatii de contact de la cel ce intentioneaza sa lanseze pe cd album cu Experimental Q si o sa va dau un mail pe aceasta tema .
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
bansaraba
nota

Numarul mesajelor : 24
Data de inscriere : 05/02/2009

MesajSubiect: Re: Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975   Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 EmptyMar Mai 26, 2009 10:11 pm

Domnule Tunaru, ne puteti spune daca Electrecord a scos vreun disc de vinil cu Experimental Q in anii 70?
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975   Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 EmptyMar Mai 26, 2009 10:22 pm

Nu , cat despre aparitia pe cd mai avem de asteptat ....mult
Sus In jos
eugen tunaru
nota

MesajSubiect: Re: Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975   Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 EmptyVin Mai 29, 2009 11:27 pm

Multumesc pt. email , va rog sa-l mai trimiteti odata caci l-am sters din greseala . Daca Vali accepta , s-ar putea sa scoatem noi in sfirsit acest CD . Poate si 3 concerte la Cluj , Timisoara si Bucuresti , impreuna cu Operele locale , orchestra simfonica si cor de copii. Mutumesc tuturor !
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975   Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 EmptySam Mai 30, 2009 2:07 am

adresa retrimisa
Sus In jos
eugen tunaru
nota

MesajSubiect: Re: Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975   Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 EmptyLun Iun 01, 2009 3:20 am

Vad ca Vali Farcas nu raspunde inca. As dori sa iau legatura cu Soft Records pt a scoate un CD cupiesele vechi si alte compozitii noi ale mele . Eu am infiintat aceasta trupa la Cluj in 1973 . Eu am compus piesele de baza cum sint : amintiri despre viitor , vis intergalactic , atlantida ( legenda sarmisegetuzei ...suna mai comunist) flori , imn pt giordano bruno , etc . Am drepturi de autor in Uniunea Compozitorilor . As dori sa se stie ca pina cind ne-am despartit in 1977 aceasta trupa a fost foarte iubita si de succes : la radio eram zilnic , la tvr de citeva ori pe saptamina , am auzit muzica mea la emisiuni de stiinta la tv prin anii 90 . Piesele erau in Saptamina si Tribuna pe primele locuri timp de ani de zile . Topurile stateau astfel : la trupe pe 2-3 erau noi sau Sfinx , la chitaristi Vali se batea cu Aldea, la pianisti eu veneam dupa Ianci Keresi si Richard Osaniski , inaintea lui Raducanu si Marius Pop . Pe Foenix ( sper ca am scris corect ) nu i-a putut depasi nimeni. Concerte dadeam foarte des in Bucuresti ,incit eram sa fim dati afara din conservator ... dar nu puteau , ca eram prea renumiti .Dupa ce ne-am despartit ne intilneam timp de un an direct in concert , de multe ori in fata a8000 de oameni .Eram asa de buni incit dadeam concerte si in filarmonici unde venea corpul didactic al conservatorului si lua notite .Ca stil eram ceva intre Crimson , Yes , Jetro Tull ... si noi insine . Sint gata sa scot acest CD , dar nu pot lasa pe altii ( inafara lui Farcas impreuna cu mine) sa foloseasca aceasta muzica , desi sint departe acum , la Montreal . Va rog , daca aveti aceste piese si poate altele de care am uitat sa mi le trimiteti cumva ( nebunia tineretii si descurajarea de a sti ca nu te poti realiza in tara desi esti f bun , ne-a facut sa plecam toti fara a avea cu noi inregistrarile ) Va multumesc si LA REVEDERE !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975   Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975 Empty

Sus In jos

Eugen Tunaru liderul original al trupei Experimental Q 1975
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Experimental Q live
» VA (Brand X) -1975- Peter And The Wolf
» Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic
» Experimental Q
» EXPERIMENTAL Q

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum