| Sa plec cu laptopul la camin? | |
|
|
Iau laptopul cu mine-n camin? | | Total voturi : 2 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Sa plec cu laptopul la camin? Sam Aug 08, 2009 8:20 am | |
| HELP!. O să-mi iau un laptop destul de scump pentru facultate și , având în vedere că voi sta în cămin și că, în general, SE FURĂ, nu știu dacă să-l las acasă și să iau cu mine enormitatea pe care o posed deja, sau să îmi iau noua sculă cu mine-n București.
later edit: mă refer la eventualitatea unui furt în cadrul căminului, că așa pe drum sunt foarte precaut
Ultima editare efectuata de catre Zarec in Sam Aug 08, 2009 10:00 am, editata de 1 ori | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Sa plec cu laptopul la camin? Sam Aug 08, 2009 8:36 am | |
| Pentru tot ce ai lua cu tine (laptop,desktop,telefon,portofel,haine,mancare) nu-ti trebuie decat o geanta care va trebui sa devina parte(organ) al corpul tau.Good luck | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Sa plec cu laptopul la camin? Sam Aug 08, 2009 9:59 am | |
| mie mi-e frică de furăciunea din cămin, nu de pe stradă, că acolo-s precaut, nu-i bai | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Sa plec cu laptopul la camin? Sam Aug 08, 2009 10:05 am | |
| la acel loc ma gandeam si eu tocmai azi la stiri era o referire la furturile din camine | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Sa plec cu laptopul la camin? Sam Aug 08, 2009 12:22 pm | |
| Nu. Stancoiul de munte, daca nu ti-e absolut incomod. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Sa plec cu laptopul la camin? Lun Aug 10, 2009 5:50 pm | |
| In caminul pe care il mai frecventam eu, toata lumea avea sculele pe masa si nu existau probleme, desi atmosfera era foarte laxa si intra cine voia, cu conditia sa lase un buletin la intrare. Oamenii plecau lasand camera deschisa cu un coleg inauntru, si cand se intorceau totul era la locul lui. E adevarat ca acolo, la Arte, nu exista petrecerile monstru din caminele de ASE de exemplu, unde vin tot felul de necunoscuti dubiosi, pritenii sau pestii tipelor din camin, etc. Asa dispar obiectele din camine, nu prin efractie. Ca sa fii sigur si sa lasi laptopul acasa, poti sa-ti iei desktopul, investind cateva milioane intr-un LCD second de buna calitate, care poate fi mutat mult mai usor. Presupun ca acum te folosesti de un CRT. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Sa plec cu laptopul la camin? Lun Aug 10, 2009 8:26 pm | |
| am LCD. și cred că aș voi face. | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Sa plec cu laptopul la camin? Dum Aug 16, 2009 11:29 pm | |
| eu sunt de 5 ani, trec in al 6-lea an de camin. de 4 ani locuiesc in aceasi camera de 2 persoane, cu colegi care se schimba an de an. este unul din cele mai lipsite de evenimente camine din Timisoara (doar eu dau muzica tare cateodata in zona, macar e muzica buna) si am auzit in 4 ani de 2 cazuri de furt din camera de la colegi. unde mergi tu n-am idee cum o sa fie, ai putea sa te documentezi totusi. cum insa esti primul an, ai putea sa-l lasi acasa ca nu o sa ai asa mare nevoie de el (probabil). | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa plec cu laptopul la camin? | |
| |
|
| |
| Sa plec cu laptopul la camin? | |
|