Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Multe si marunte

In jos 
+3
bibi
Ricochet
andu
7 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Multe si marunte - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyVin Oct 15, 2010 1:41 am

Red Letter Media scot un film:

Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyMar Noi 30, 2010 12:06 am

La rubrica diverse: A.V. Club's Best Films of the '00s

Pentru un site care mai degraba pune un minus in fata notei decat sa o dea gratuit, in jur de 10-15 din cele 50 mi se par alegeri slabe (pur si simplu prin prezenta, nu complicandu-ma in ordini). Mi se pare mult. (Alte 20 din cele ramase nu le-am vazut. Laughing ) E si un film romanesc mentionat (fara a face lista mai putin holivudiana).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyMar Noi 30, 2010 1:03 am

Foarte hollywoodiana lista intr-adevar (m-a amuzat mai ales locul lui Y Tu Mama Tambien), dar faina, multzam fain. Is cateva pe-acolo de care nici n-am auzit, o sa investighez.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyMar Noi 30, 2010 6:00 pm

sper sa fie un blockbuster bun
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyMar Noi 30, 2010 11:24 pm

andu a scris:

sper sa fie un blockbuster bun

multe efecte speciale, muzica captivanta... pare un film pe care as fi in stare sa-l vad cap-coada.
sa mai aduceti aminte de el sau chestii asemanatoare cand apar pe net imprumutate.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyJoi Ian 13, 2011 4:50 pm

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyMier Mar 30, 2011 9:46 am

Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyMier Mar 30, 2011 8:35 pm

Ricochet a scris:
whoa http://www.cracked.com/article_19099_12-classic-movie-moments-made-possible-by-abuse-murder.html

daca s-ar face si despre muzica asa ceva, tare cred ca Fripp ar fi si el mentionat pentru cum si-a torturat colegii de trupa.
mai stiti si alti tortionari (cu exemple concrete) din domeniul muzical?
(poate Thom Yorke, avand in vedere ca a avut nevoie de 373 de zile sa inregistreze o piesa precum Knives Out)
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyMier Mar 30, 2011 9:51 pm

H to He a scris:
Ricochet a scris:
whoa http://www.cracked.com/article_19099_12-classic-movie-moments-made-possible-by-abuse-murder.html

daca s-ar face si despre muzica asa ceva, tare cred ca Fripp ar fi si el mentionat pentru cum si-a torturat colegii de trupa.
mai stiti si alti tortionari (cu exemple concrete) din domeniul muzical?
(poate Thom Yorke, avand in vedere ca a avut nevoie de 373 de zile sa inregistreze o piesa precum Knives Out)

Ritchie Blackmore - am citit undeva ca in timpul unui concert, iritat de o improvizatie lunga a lui Jon Lord, ar fi aruncat cu o boxa inspre keyboardist Laughing

Roger Waters - pt ce i-a facut lui Rick Wright.
Sus In jos
muzicadevest
acord
muzicadevest

Numarul mesajelor : 57
Varsta : 49
Data de inscriere : 07/07/2009

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyJoi Mar 31, 2011 9:09 am

iar Charles Mingus dadea cu capu'n gura...
Sus In jos
http://www.muzicadevest.ro
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyJoi Mar 31, 2011 9:33 am

Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyJoi Mai 12, 2011 8:33 pm

Primul Cannes fara Alș Crying or Very sad

Ziua 1, Woody Allen in continuare pricel err pointless:

http://www.avclub.com/articles/cannes-11-day-one-woody-allen-and-naked-selfvictim,55967/
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyMar Mai 17, 2011 6:27 pm

Deci dezamageste Cannes?

http://www.avclub.com/articles/cannes-11-day-six-the-tree-of-life-and-other-thing,56182/

De vineri pot sa ma duc sa vine "filmul care a luat Cannes '10" de "regizorul a carui film a luat Cannes '10" (nu pot sa tin minte nici titlul, nici numele). But where is timeeee..
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 EmptyMar Mai 24, 2011 3:32 pm

Nu stiu daca ati observat ca baietii de la RedLetterMedia s-au apucat de facut Half In The Bag, un fel de talk-show despre filme; au deja o serie buna de episoade:

Pe restul le gasisiti pe site; is simpatice. Trebuie vazute in ordine pentru ca au si un pic de "plot".
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Multe si marunte   Multe si marunte - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Multe si marunte
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: ARTA VIZUALA-
Mergi direct la: