Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+11
GentleG
radu
Uroboros
H to He
romanbun
Aldi
idle_ro
bibi
Ricochet
andu
Cristi
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyMier Feb 17, 2010 10:22 pm

andu a scris:
Cine imi recomanda cel mai bun Enid, cu care sa incep sa-i ascult?

am ascultat 3 albume - 1976 - In The Region Of The Summer Stars, 1980 - Six Pieces, 1983 - Something Wicked This Way Comes si acum ascult albumul lor din 1994 - Tripping the Light fantastic. Faina trupa ce sa zic. Eu zic sa o iei cronologic daca tot vrei sa-i incerci. Eu am ascultat cele 2 albume 80iste sa vad ce au facut intr-o perioda cand progu era in moarte clinica Laughing - f faine albumele. Rushinica sell-out-ilor, bravo Enid!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyMier Feb 17, 2010 10:41 pm

^ Mersi!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyJoi Feb 18, 2010 6:47 pm

17.II

replay Celer

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 333 ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 1264937266_2celer-pockets-of-wheat

7||6

si

Jan Garbarek - Anouar Brahem - Madar
Naked City - Radio

si albume noi

El Trio de Omar Rodriguez Lopez - Ciencia de los Inutiles (profund acustic, si Ximena canta mai bine decat pe Suenos...; bueno!)
Peter Gabriel - Scratch My Back (slab)
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyJoi Feb 18, 2010 7:42 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Mind_s11
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyJoi Feb 18, 2010 8:26 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Cover14

cam slabutz, doar chitaristul ce mai salveaza albumul.
Sus In jos
idle_ro
capodopera

Numarul mesajelor : 531
Data de inscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyJoi Feb 18, 2010 9:14 pm

si eu
ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 61AGlT5Y1TL._SL500_AA240_

dar la prima ascultare parca Heligoland e mai pe gustul meu
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyJoi Feb 18, 2010 9:32 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Cover_16

foarte fain, relaxant. imi place. Smile
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyJoi Feb 18, 2010 10:18 pm

Fjieri - Endless
imi place

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 M_f4015c65542c4eec92bde6f9e175fde4
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyJoi Feb 18, 2010 11:50 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 10759-the-flying-club-cup

merci Umbros pentru recomandare!
(cred ca e a doua oara cand ascult ce recomanzi si de data asta imi place mult)
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyVin Feb 19, 2010 2:40 am

Daca ma mai iau mult de ce zici prin alte parti de forum s-ar putea sa nu mai asculti bom
Atat timp cat nu ma iei prea in serios, treaba e buna.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyVin Feb 19, 2010 10:24 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Front25

excelent

Ultima editare efectuata de catre Cristi in Lun Feb 22, 2010 7:56 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 3:35 am

Uroboros a scris:
Daca ma mai iau mult de ce zici prin alte parti de forum s-ar putea sa nu mai asculti bom
Atat timp cat nu ma iei prea in serios, treaba e buna.

dar ce merita sa fie luat in serios?
intr-o lume in care niste zgomote la care oameni le spun muzica, ajung sa fie ceva atat de important incat sa-si consume pentru ele multa energie si timp (in loc sa manance, sa se lupte cu adversarii sau sa se reproduca) ?
oricum privesti totul, e doar o gluma (uneori proasta) si e bine sa fie privita ca atare.

cat despre Beirut, toata stima! nu inteleg cum de altii care tot recicleaza acelasi sunet alternativ de 30 de ani sunt promovati si apreciati, in schimb aceasta muzica este aproape de tot ignorata. e oare prea complicata pt ascultatorii pop/indie?
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 3:52 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Cover15

albumul Jane din 1977 - un efort progresiv de laudat, dupa parerea mea evident.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 1:38 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 The_xx_xx

still nothing

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 11FeverRay_Cover

asa mai merge
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 2:54 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Mony_b10ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Troope10
ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Progre10
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 4:03 pm

H to He a scris:
cat despre Beirut, toata stima! nu inteleg cum de altii care tot recicleaza acelasi sunet alternativ de 30 de ani sunt promovati si apreciati, in schimb aceasta muzica este aproape de tot ignorata. e oare prea complicata pt ascultatorii pop/indie?

Beirut sunt foarte apreciati si au un public numeros. Primul album n-a prins asa de bine, pentru al doilea au primit recenzii excelente si in ultimii doi-trei ani concertele lor sunt sold out, uneori in sali maricele. Deci nu stiu cu cine ii compari. Ca nu ii asculta lumea in Romania, asta e altceva.

Prima parte a postului tau nu vreau s-o citez, dar te-as ruga sa dai niste exemple de asemenea "zgomote pe care oamenii le numesc muzica", ca sa stim exact despre ce vorbim.
De asemenea, ma intriga pasajul despre necesitatile fundamentale ale omului - hrana, sex, competitie/lupta (pentru ce? cu cine?) - sugerezi ca unii dintre noi (sa zicem cei care investesc in "zgomote") le-am neglija? Care ar fi alternativa? Vezi vreo legatura intre formele clasice ale muzicii si apetitul digestiv/sexual? sau propui o lepadare totala de muzica in toate formele ei in favoarea unei intoarceri la un paradis functionalist?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 4:21 pm

Academy of Ancient Music, Hogwood - Vivaldi: The Four Seasons
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 9:22 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 41QZDRSSQSL._SL500_AA240_
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 10:24 pm

Uroboros a scris:
H to He a scris:

Beirut sunt foarte apreciati si au un public numeros. Primul album n-a prins asa de bine, pentru al doilea au primit recenzii excelente si in ultimii doi-trei ani concertele lor sunt sold out, uneori in sali maricele. Deci nu stiu cu cine ii compari. Ca nu ii asculta lumea in Romania, asta e altceva.

Prima parte a postului tau nu vreau s-o citez, dar te-as ruga sa dai niste exemple de asemenea "zgomote pe care oamenii le numesc muzica", ca sa stim exact despre ce vorbim.
De asemenea, ma intriga pasajul despre necesitatile fundamentale ale omului - hrana, sex, competitie/lupta (pentru ce? cu cine?) - sugerezi ca unii dintre noi (sa zicem cei care investesc in "zgomote") le-am neglija? Care ar fi alternativa? Vezi vreo legatura intre formele clasice ale muzicii si apetitul digestiv/sexual? sau propui o lepadare totala de muzica in toate formele ei in favoarea unei intoarceri la un paradis functionalist?

parca era vorba de a nu fi serios?
a tasta doar pentru ca te mananca degetele.
vorbeam la modul foarte general, referindu-ma la toata muzica si la toti oameni care asculta orice fel de muzica.
incercam sa spun un punct de vedere al unui motan (necastrat) pentru care viata e atat de simpla si muzica nu exista.

sunt prea obosit dupa 12h de munca pentru filozofie, asa ca o sa merg simplu:

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Axe%20To%20Fall%20cover

grozav albumul pentru o sambata seara cand e timpul sa-ti faci de cap!!!
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 10:29 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Cover_17
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 10:41 pm

^^ wtf is that? Shocked Laughing
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 10:50 pm

H to He: Nu-s sigur ca am priceput. Daca cel care postase era motanul tau, il salut. In fond, motanii sunt liberi sa nu aiba chef de filosofie chiar daca n-au muncit douaspe ore.
Ce-i drept, muzica nu exista. In privinta asta cred ca putem fi toti de acord.

Ontopic:

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Tillmybreath

The Magic I.D. - Till My Breath Gives Out (2008)

si

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Lykke_Li_-_Youth_Novels

[/b]Lykke Li - Youth Novels (2008)

- albumele pop ale anului 2008 pentru mine.

Printre altele,

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Mag-KA

Magma - K.A. (2004)[b]

Badass. Sunt sigur ca s-a mai zis, dar daca cineva are probleme de compatibilitate cu albumele vechi e bine sa-l incerce pe asta
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptySam Feb 20, 2010 11:34 pm

eu ascult (inca) Converge - Axe to Fall (cel mai rau album ascultat de mine pt 2009).
(grozava coperta, de asta am postat-o atat de mare).

https://www.youtube.com/watch?v=XkpEF0QZe2g o piesa mai ascultabila si progresiva.

dupa parerea mea, filozofia este destinata spatiilor deschise si nu virtualului. niste cuvinte aruncate prin simboluri pot insemna orice.
si apoi (motanul spune) filozofie inseamna sa complici ceva foarte simplu prin gandire inutila.
eu tin sa-l contrazic, nu vad rostul in a trai fara sa gandesti (inutil) si sa complici (cat mai mult) lucrurile simple (precum muzica).

gata cu Converge, trecem la ceva mai omenesc:

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Rai7042
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyDum Feb 21, 2010 2:01 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 419T8A4GHFL._SL500_AA240_
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 EmptyDum Feb 21, 2010 4:07 pm

The Paradiso has been the scene of several epic shows in VdGG's past.
This one's a gem of an addition to the collection.

Van der Graaf Generator - "Live at the Paradiso" (DVD, 2009)
ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Vdgg_l10
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 6 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 6 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum