| ce ascultati chiar acum? | |
|
+11GentleG radu Uroboros H to He romanbun Aldi idle_ro bibi Ricochet andu Cristi 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Feb 17, 2010 10:22 pm | |
| - andu a scris:
- Cine imi recomanda cel mai bun Enid, cu care sa incep sa-i ascult?
am ascultat 3 albume - 1976 - In The Region Of The Summer Stars, 1980 - Six Pieces, 1983 - Something Wicked This Way Comes si acum ascult albumul lor din 1994 - Tripping the Light fantastic. Faina trupa ce sa zic. Eu zic sa o iei cronologic daca tot vrei sa-i incerci. Eu am ascultat cele 2 albume 80iste sa vad ce au facut intr-o perioda cand progu era in moarte clinica - f faine albumele. Rushinica sell-out-ilor, bravo Enid! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Feb 17, 2010 10:41 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Feb 18, 2010 6:47 pm | |
| 17.II replay Celer 7|| 6 si Jan Garbarek - Anouar Brahem - Madar Naked City - Radio si albume noi El Trio de Omar Rodriguez Lopez - Ciencia de los Inutiles (profund acustic, si Ximena canta mai bine decat pe Suenos...; bueno!) Peter Gabriel - Scratch My Back (slab) | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Feb 18, 2010 7:42 pm | |
| | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Feb 18, 2010 8:26 pm | |
| cam slabutz, doar chitaristul ce mai salveaza albumul. | |
|
| |
idle_ro capodopera
Numarul mesajelor : 531 Data de inscriere : 23/01/2010
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Feb 18, 2010 9:14 pm | |
| si eu dar la prima ascultare parca Heligoland e mai pe gustul meu | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| |
| |
idle_ro capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Feb 18, 2010 10:18 pm | |
| Fjieri - Endless imi place | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Feb 18, 2010 11:50 pm | |
| merci Umbros pentru recomandare! (cred ca e a doua oara cand ascult ce recomanzi si de data asta imi place mult) | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Feb 19, 2010 2:40 am | |
| Daca ma mai iau mult de ce zici prin alte parti de forum s-ar putea sa nu mai asculti Atat timp cat nu ma iei prea in serios, treaba e buna. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Feb 19, 2010 10:24 am | |
| excelent
Ultima editare efectuata de catre Cristi in Lun Feb 22, 2010 7:56 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 3:35 am | |
| - Uroboros a scris:
- Daca ma mai iau mult de ce zici prin alte parti de forum s-ar putea sa nu mai asculti
Atat timp cat nu ma iei prea in serios, treaba e buna. dar ce merita sa fie luat in serios? intr-o lume in care niste zgomote la care oameni le spun muzica, ajung sa fie ceva atat de important incat sa-si consume pentru ele multa energie si timp (in loc sa manance, sa se lupte cu adversarii sau sa se reproduca) ? oricum privesti totul, e doar o gluma (uneori proasta) si e bine sa fie privita ca atare. cat despre Beirut, toata stima! nu inteleg cum de altii care tot recicleaza acelasi sunet alternativ de 30 de ani sunt promovati si apreciati, in schimb aceasta muzica este aproape de tot ignorata. e oare prea complicata pt ascultatorii pop/indie? | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 3:52 am | |
| albumul Jane din 1977 - un efort progresiv de laudat, dupa parerea mea evident. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 1:38 pm | |
| still nothing asa mai merge | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 2:54 pm | |
| | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 4:03 pm | |
| - H to He a scris:
- cat despre Beirut, toata stima! nu inteleg cum de altii care tot recicleaza acelasi sunet alternativ de 30 de ani sunt promovati si apreciati, in schimb aceasta muzica este aproape de tot ignorata. e oare prea complicata pt ascultatorii pop/indie?
Beirut sunt foarte apreciati si au un public numeros. Primul album n-a prins asa de bine, pentru al doilea au primit recenzii excelente si in ultimii doi-trei ani concertele lor sunt sold out, uneori in sali maricele. Deci nu stiu cu cine ii compari. Ca nu ii asculta lumea in Romania, asta e altceva. Prima parte a postului tau nu vreau s-o citez, dar te-as ruga sa dai niste exemple de asemenea "zgomote pe care oamenii le numesc muzica", ca sa stim exact despre ce vorbim. De asemenea, ma intriga pasajul despre necesitatile fundamentale ale omului - hrana, sex, competitie/lupta (pentru ce? cu cine?) - sugerezi ca unii dintre noi (sa zicem cei care investesc in "zgomote") le-am neglija? Care ar fi alternativa? Vezi vreo legatura intre formele clasice ale muzicii si apetitul digestiv/sexual? sau propui o lepadare totala de muzica in toate formele ei in favoarea unei intoarceri la un paradis functionalist? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 4:21 pm | |
| Academy of Ancient Music, Hogwood - Vivaldi: The Four Seasons | |
|
| |
idle_ro capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 9:22 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 10:24 pm | |
| - Uroboros a scris:
- H to He a scris:
- cat despre Beirut, toata stima! nu inteleg cum de altii care tot recicleaza acelasi sunet alternativ de 30 de ani sunt promovati si apreciati, in schimb aceasta muzica este aproape de tot ignorata. e oare prea complicata pt ascultatorii pop/indie?
Beirut sunt foarte apreciati si au un public numeros. Primul album n-a prins asa de bine, pentru al doilea au primit recenzii excelente si in ultimii doi-trei ani concertele lor sunt sold out, uneori in sali maricele. Deci nu stiu cu cine ii compari. Ca nu ii asculta lumea in Romania, asta e altceva.
Prima parte a postului tau nu vreau s-o citez, dar te-as ruga sa dai niste exemple de asemenea "zgomote pe care oamenii le numesc muzica", ca sa stim exact despre ce vorbim. De asemenea, ma intriga pasajul despre necesitatile fundamentale ale omului - hrana, sex, competitie/lupta (pentru ce? cu cine?) - sugerezi ca unii dintre noi (sa zicem cei care investesc in "zgomote") le-am neglija? Care ar fi alternativa? Vezi vreo legatura intre formele clasice ale muzicii si apetitul digestiv/sexual? sau propui o lepadare totala de muzica in toate formele ei in favoarea unei intoarceri la un paradis functionalist? parca era vorba de a nu fi serios? a tasta doar pentru ca te mananca degetele. vorbeam la modul foarte general, referindu-ma la toata muzica si la toti oameni care asculta orice fel de muzica. incercam sa spun un punct de vedere al unui motan (necastrat) pentru care viata e atat de simpla si muzica nu exista. sunt prea obosit dupa 12h de munca pentru filozofie, asa ca o sa merg simplu: grozav albumul pentru o sambata seara cand e timpul sa-ti faci de cap!!! | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 10:29 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| |
| |
Uroboros capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 10:50 pm | |
| H to He: Nu-s sigur ca am priceput. Daca cel care postase era motanul tau, il salut. In fond, motanii sunt liberi sa nu aiba chef de filosofie chiar daca n-au muncit douaspe ore. Ce-i drept, muzica nu exista. In privinta asta cred ca putem fi toti de acord. Ontopic: The Magic I.D. - Till My Breath Gives Out (2008)si [/b]Lykke Li - Youth Novels (2008)
- albumele pop ale anului 2008 pentru mine.
Printre altele,
Magma - K.A. (2004)[b] Badass. Sunt sigur ca s-a mai zis, dar daca cineva are probleme de compatibilitate cu albumele vechi e bine sa-l incerce pe asta | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Feb 20, 2010 11:34 pm | |
| eu ascult (inca) Converge - Axe to Fall (cel mai rau album ascultat de mine pt 2009). (grozava coperta, de asta am postat-o atat de mare). https://www.youtube.com/watch?v=XkpEF0QZe2g o piesa mai ascultabila si progresiva. dupa parerea mea, filozofia este destinata spatiilor deschise si nu virtualului. niste cuvinte aruncate prin simboluri pot insemna orice. si apoi (motanul spune) filozofie inseamna sa complici ceva foarte simplu prin gandire inutila. eu tin sa-l contrazic, nu vad rostul in a trai fara sa gandesti (inutil) si sa complici (cat mai mult) lucrurile simple (precum muzica). gata cu Converge, trecem la ceva mai omenesc: | |
|
| |
idle_ro capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Feb 21, 2010 2:01 pm | |
| | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Feb 21, 2010 4:07 pm | |
| The Paradiso has been the scene of several epic shows in VdGG's past. This one's a gem of an addition to the collection.Van der Graaf Generator - "Live at the Paradiso" (DVD, 2009) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? | |
| |
|
| |
| ce ascultati chiar acum? | |
|