Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!!

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Yesterdays
acord
Yesterdays

Numarul mesajelor : 64
Varsta : 46
Data de inscriere : 24/06/2008

Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!! Empty
MesajSubiect: Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!!   Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!! EmptyMar Mar 02, 2010 10:07 am

Salut!

In 5 Martie (vineri) trupa Yesterdays va canta in Cluj cu un invitat special din Olanda, trupa Flamborough Head (www.flamboroughhead.nl). Va fi un eveniment 100% rock progresiv SmileYesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!! Miniprog2concerteAfisMic

Va asteptam cu drag!

Yesterdays

www.yesterdays.hu
Sus In jos
http://www.yesterdays.hu
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!!   Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!! EmptySam Mar 06, 2010 4:58 pm

A fost fain. O sa revin cu impresii.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!!   Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!! EmptyDum Mar 07, 2010 5:28 pm

A fost frumos. A inceput cam la 20:15 si s-a terminat foarte putin inainte de miezul noptii.

Pe Flamborough Head nu ii ascultasem deloc prin urmare nu stiam la ce sa ma astept (doar catalogarea neo-prog). Nu am sa va spun ce piese au cantat pentru ca nu le cunosc titlurile. Inceputul m-a dus cu gandul la, clasicul deja, sound neo-prog, care nu e tocmai unul din favoritele mele. Treptat insa au inceput sa devieze, mai accentuat in partea finala a concertului, ajungand in zone diverse, chiar mergand putin spre metal. Claparul mi s-a parut cam plat, prea aplica sabloanele neo-prog (sunetul acela dulceag de orga), dar chitaristul a fost la inaltime. Vocea lui Margriet Boomsma e ok, nu iese extraordinar in evidenta in schimb toate, sau aproape toate, partile muzicale realizate de ea la flaut sau tin whistle au fost deosebite. Fara a fi exercitii de mare virtuozitate, ele au dat mereu culoare, erau interludiile care creau atmosfera ce facea, de multe ori, piesa deosebita.
Un spectacol reusit din care unele piese mi-au placut foarte mult.

Yesterdays a aparut in formula de 5, fara flautista, cu o noua solista vocala si un nou basist. Repertoriul majoritar de pe Holdfenykert dar si ceva noutati. Live-ul acesta mi-a demonstrat ca Akos e un chitarist extraordinar, iar claparul poate fi de-a dreptul stralucitor uneori. Basistul a fost si el sus, cu cateva momente foarte bune. Foarte fain spectacol, pacat insa ca trupa nu mai are pe cineva la flaut (nu stiu daca e definitiv).

Soul Club, locatia unde s-a desfasurat evenimentul este un club situat in centrul Clujului, intr-un subsol. Nu stiu cata lume a fost, dar a fost plin.
Aceasta e, se pare, editia a 3-a a Mini-Prog-Fest-ului din Cluj. La mai multe si la mai mari!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!!   Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!! EmptyLun Mar 15, 2010 1:13 pm

Ma bucur sa aflu ca a fost fain. Stiind cat de greu e sa incepi si mai ales sa continui un proiect progresiv in Romania, ma bucur de fiecare data cand apar dovezi "palpabile" ca Yesterdays inca exista pe bune, activeaza. Cum ti s-au parut piesele noi, Aldi? Akos promitea ceva mai heavy si mai modern ca sound.

Va ca pe canalul de YouTube al lui Akos sunt deja filmari, dar spre surpriza mea inteleg ca a fost un concert unplugged...?

https://www.youtube.com/user/bogatiakos
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!!   Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!! EmptyMar Mar 16, 2010 6:27 pm

La o prima impresie piesele noi sunt intr-adevar mai heavy. Senzatia asta este probabil accentuata si de lipsa flautului cu care eram obisnuiti. Trebuie sa le mai ascult totusi.

Unplugged a fost Akos, care a cantat numai la chitara acustica, dar bassul a fost electric si la fel si clapele.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!!   Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!! Empty

Sus In jos

Yesterdays si Flamborough Head (NL) LIVE in Cluj!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Yesterdays live in Cluj!!!
» Dirty Shirt & Audiogram @ Roland Garros, Cluj Napoca
» Yesterdays - Cluj-N. 3 Iunie
» Yesterdays - symphonic prog in Cluj
» Overkill la cluj

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: CONCERTE & STIRI-
Mergi direct la: