| ce ascultati chiar acum? | |
|
+9radu romanbun H to He idle_ro GentleG Uroboros Ricochet andu Cristi 13 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| |
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| |
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 7:51 pm | |
| superalbum | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 7:58 pm | |
| ^ he,he,he ... am albumele astea din vremuri de demult (de pe vremea cand colaboram strans cu Magna Carta si luam albume la greu de la ei) nu revin cu impresii ca stiu ca sunt bune albumele (ca altfel nu le luam) PS:maine trec pe CAIRO | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 8:13 pm | |
| - GentleG a scris:
- ^
he,he,he ... am albumele astea din vremuri de demult (de pe vremea cand colaboram strans cu Magna Carta si luam albume la greu de la ei) nu revin cu impresii ca stiu ca sunt bune albumele (ca altfel nu le luam) PS:maine trec pe CAIRO aha, deci iti plac; apropos de Magna Carta, ce trupe/albume mai ai de la ei? ca labelul asta se ocupa cam exclusiv de proiecte/trupe deprogressive metal.dPoate mai aflu si eu ceva nou. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 8:14 pm | |
| - Cristi a scris:
- wow, am vazut-o si pe asta, Uriasu' asculta metal progresiv.
Aberatii Progressive Forum Discutfree? | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 8:15 pm | |
| - andu a scris:
- Cristi a scris:
Aberatii Progressive Forum Discutfree? NUUUUUUUUUUUUUUUU de ce eshti rau? si chiar cele doua lbume mentionate sunt foarte bune. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 8:48 pm | |
| raspuns pentru Cristi in stoc (nu toate sunt progmetal) Attention Deficit Bozzio,Levin,Stevens Cairo Caliban Dali's Dilemma Derek Sherinian Enchant Explorer Club Leonardo(project) LTE The Lonely Bears Magellan Niacin Steve Walsh Steinway to Heaven(piano tribute) Steve Morse Tempest Tiles Under The Sun World Trade vreo 3-4 tribute(yes.rush,elp,jethro tull)
| |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 8:59 pm | |
| - Cristi a scris:
- andu a scris:
- Cristi a scris:
Aberatii Progressive Forum Discutfree? NUUUUUUUUUUUUUUUU
de ce eshti rau? si chiar cele doua lbume mentionate sunt foarte bune. nu uitati ca am ascultat Sabbath in 1972 , Judas Priest in 1977 si Iron Maiden in 1980(mare lovitura a fost primul album la vremea aceea pentru mine) asa ca sunt vechi in bransa , ca nu m-am omarat cu progmetalul asta e alta chestie | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 9:00 pm | |
| Chestia cu Magna Carta... Trei cuvinte am pentru dumneavoastra: Steve Walsh - Glossolalia. Si inca vreo cateva: cele doua albume Ice Age. Si LTE, desigur. De fapt, si al doilea Attention Deficit e fain. Morton Feldman - Piano and Orchestra/Cello and Orchestra/Coptic Light (1995)Aceste trei bucati ma marcheaza adanc. Dar adanc de tot. Cred ca preferata e Cello and Orchestra, probabil cea mai frumoasa muzica pe care am auzit-o vreodata. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 9:01 pm | |
| @Cristi: ma refeream la ineditul faptului, nu la albumele respective in sine | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 9:09 pm | |
| si The Lonely Bears trebuie sa-i ascult din nou , parca era o chestie interesanta | |
|
| |
radu ritm
Numarul mesajelor : 148 Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 9:10 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 10:02 pm | |
| - GentleG a scris:
- raspuns pentru Cristi
in stoc (nu toate sunt progmetal) Attention Deficit Bozzio,Levin,Stevens Cairo Caliban Dali's Dilemma Derek Sherinian Enchant Explorer Club Leonardo(project) LTE The Lonely Bears Magellan Niacin Steve Walsh Steinway to Heaven(piano tribute) Steve Morse Tempest Tiles Under The Sun World Trade vreo 3-4 tribute(yes.rush,elp,jethro tull)
E bine ce ai (s)pus in paranteza, cateva nu-s devotate chiar deloc metalului. Acum trebuie sa asculti accidental Haggard (care-s la Crossover, lol!!), iar apoi voluntar Sleepytime Gorilla Museum sau Fantomas. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 10:13 pm | |
| - Uroboros a scris:
Morton Feldman - Piano and Orchestra/Cello and Orchestra/Coptic Light (1995)
Aceste trei bucati ma marcheaza adanc. Dar adanc de tot. Cred ca preferata e Cello and Orchestra, probabil cea mai frumoasa muzica pe care am auzit-o vreodata. Asta am ascultat si eu, cand am facut maratonul de concerte pentru pian (l-am ascultat pana la capat). Inca nu ma apropii de Feldman, ceva nu pusca. Am scris si pe RYM, ma surprinde ca, dupa atatea incursiuni ambientale, lucrarile academice ale lui Feldman ma lasa rece (sau intr-un "no man's land"). | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 10:26 pm | |
| | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 10:31 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Acum trebuie sa asculti accidental Haggard (care-s la Crossover, lol!!), iar apoi voluntar Sleepytime Gorilla Museum sau Fantomas.
Doar n-o sa zici acuma ca-s prog metal (lol?) The Blood of Heroes - The Blood of Heroes (2010)Maestrul Bill Laswell se intoarce, de data asta intr-o colaborare cu Justin K. Broadrick, chitaristul de la Godflesh/Jesu. Pe lang ei se manifesta vreo doi DJei si ocazional bateristi si un vocal. Un abum de mare atmosfera, un mix delicios de drum'n'bass, dub, ambient si (post)rock. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 10:55 pm | |
| inca viu dupa Shadow Gallery(promit sa nu mai fac) am trecut la John Myung,- bass; Rod Morgenstein,-drums; Ty Tabor,-guitars,vocals. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| |
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 11:08 pm | |
| - Uroboros a scris:
- Ricochet a scris:
- Acum trebuie sa asculti accidental Haggard (care-s la Crossover, lol!!), iar apoi voluntar Sleepytime Gorilla Museum sau Fantomas.
Doar n-o sa zici acuma ca-s prog metal (lol?)
Poate la categoria usoara. Si ramane lol-ul "potrivirii" lor in Crossover (dar sa nu alunecam inspre topicul de aberatii... ... | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 11:46 pm | |
| Frost - Milliontown - nu l-am ascultat de mult timp, sa vedem... | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 15, 2010 11:49 pm | |
| Tin sa cred ca noul Areknames e cel mai bun. Oricum, binevenit de bun, dupa L.H.R.T., la inceput plictisitor, apoi picand din ce in ce mai greu. Aprofundez. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 16, 2010 12:50 am | |
| daaaaamn, ce contagioasa discutie, l-am scos din rastel de indata ce am terminat de postat dar intai: Incubi - Les Catacombes Mortes (care nu suna rau) Talvihorros - Music in Four Movements (replay) | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 16, 2010 4:25 pm | |
| metal extrem, dar bine facut | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 16, 2010 4:50 pm | |
| si daca tot ma thrash-uiesc... bunicel | |