Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+9
radu
romanbun
H to He
idle_ro
GentleG
Uroboros
Ricochet
andu
Cristi
13 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyLun Iul 26, 2010 9:03 pm

^ am identificat niste chiote cu potential de atribuire Smile

@radu: Maudlin Of The Well la post-rock? mai uita-te o data Wink

@Aldi: cand am gasit Zburatorul, si eu aveam doua piese care nu proveneau din concert dar nici nu erau de pe cele doua albume. cred ca le-am sters... verific.

acum ascult:

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 2349919009-1

eclectic/crossover/neo/indie, bunicel. oarecum asemanator lui beardfish, cred.

se poate asculta aici: http://cloudsonstringschico.bandcamp.com/album/for-you-for-me-for-the-sake-of-a-name
Sus In jos
radu
ritm

Numarul mesajelor : 148
Data de inscriere : 04/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyLun Iul 26, 2010 9:39 pm

aha, e diferit post rockul de post metal. astept cu incredere si aparitia categoriei post-post rock. si de ce nu, post-avant prog.
sau te pomenesti ca 'post', as in 'post rock' nu vine de la după, ci de la poștă sau stâlp. pe chestia asta sa ascultam chiar acum whipping post, live la fillmore east
https://www.youtube.com/watch?v=KHhKnc0XZrs
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyLun Iul 26, 2010 9:48 pm

post rock-ul nu e prea diferit de post metal, is aceleasi principii aplicate pe rock si pe metal. Maudlin Of The Well is acolo ca metal experimental (vezi: "Experimental/Post Metal").
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyLun Iul 26, 2010 9:49 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 El%20Cielo

prima auditie. suna bine.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyLun Iul 26, 2010 10:01 pm

radu a scris:
aha, e diferit post rockul de post metal. astept cu incredere si aparitia categoriei post-post rock. si de ce nu, post-avant prog.
sau te pomenesti ca 'post', as in 'post rock' nu vine de la după, ci de la poștă sau stâlp. pe chestia asta sa ascultam chiar acum whipping post, live la fillmore east
bine ca nu este si un post-progressive rock (nu de alta dar nu au legatura post-rock cu progressive-rock)
decat la cuvantul rock
lol!
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyLun Iul 26, 2010 10:09 pm

GentleG a scris:
radu a scris:
bine ca nu este si un post-progressive rock (nu de alta dar nu au legatura post-rock cu progressive-rock)
decat la cuvantul rock
lol!

cat se poate de fals. post-rock-ul n-o fi avand legatura cu "prog"-ul, dar rock progresiv e, clar ca lumina zilei. eu zic ca cine nu intelege post-rock-ul, sa nu-l mai chinuie cu urechile lui Wink
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyLun Iul 26, 2010 10:18 pm

din pacate pentru fanii de post-rock(un rock alternativ, indie vopsit cu zeama de King Crimson intr-un nume nou ) au doar prezentul disponibil , peste 30 de ani cand vei zice progressive rock tot la Genesis, Yes , ELP,KC se va gandi lumea .
Very Happy
PS:sau cum zicea seful meu azi (cu vechi state in prog) progressive rock e defapt doar symphonic rock , asta nu inseamna ca eu as fi de acord cu asta .sic
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyLun Iul 26, 2010 10:27 pm

...ca toate aceste "post" rockuri sunt parte dintr-un posibil "new progressive rock" sunt de acord , dar nu are legatura cu "old school" , seva e trasa din muzica din 80 care nu era "progressive rock"
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyLun Iul 26, 2010 10:32 pm

GentleG a scris:
din pacate pentru fanii de post-rock au doar prezentul disponibil

nu zice nimeni ca post-rock-ul o sa dureze o vesnicie, eu cred ca deja a spus tot ce avea de spus (nu mult, ca nu e multa scofala in el: doua-trei principii simple, usor de aplicat, si care se pot duce pana la capatul potentialului lor repede)

GentleG a scris:
post-rock(un rock alternativ, indie vopsit cu zeama de King Crimson intr-un nume nou )

deci treptat treptat incepem sa recunoastem adevarul... directia e buna. Smile

GentleG a scris:
peste 30 de ani cand vei zice progressive rock tot la Genesis, Yes , ELP,KC se va gandi lumea .

asta e normal, si nu vad ce legatura are cu discutia. cand o sa se zica "romantism" te vei gandi intotdeauna la blake, goethe, lamartine, hugo etc., ceea ce nu inseamna ca eminescu n-a fost romantic doar pentru ca a fost la periferia curentului. intotdeauna reperele genului se vor invoca primele, apoi urmasii si periferiile.

GentleG a scris:
PS:sau cum zicea seful meu azi (cu vechi state in prog) progressive rock e defapt doar symphonic rock , asta nu inseamna ca eu as fi de acord cu asta .sic

perfect exemplu, daca puristii spun lucruri traznite asta nu inseamna ca trebuie sa dam din cap aprobatori Laughing
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyLun Iul 26, 2010 11:18 pm

GentleG a scris:
Aldi a scris:
Se pare ca a rezolvat andu problema Zburatorului.
Din ce inteleg Track03 pana la 07 reprezinta concertul propriu-zis din 1978 de la Polivalenta.
eu ma aud pe acolo ? ca am fost prezent
Very Happy
putin probabil sa fi tacut malc, asa ca sunt mari sanse se fie si vocea ta pe acolo.
nu cred insa ca ti-o poate cineva identifica, nici macar persoana care te cunoaste cel mai bine.
dar sigur se aude si vocea ta! Laughing

@andu
eu ma refeream la enigmaticele track 01 si 02.
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMar Iul 27, 2010 11:04 am

Multzam fain pentru ProgresivTM.A functionat ok downloadurile Very Happy
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMar Iul 27, 2010 2:57 pm

cu placere! acum sper sa va si placa! Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMar Iul 27, 2010 7:25 pm

Inca o seara indie (de fapt, cred ca o sa fac asta toata saptamana)

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 1212396260_modestmouse-themoonantarcticace ascultati chiar acum? - Pagina 15 Modest+Mouse+Good+News+for+People+Who+Love+Bad+Newsce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Modest_mouse_2007_album
Sus In jos
radu
ritm

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMar Iul 27, 2010 8:52 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Neil-young-and-crazy-horse-rust_never_sleeps_front
bun, very bun
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMier Iul 28, 2010 9:31 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Image111
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMier Iul 28, 2010 11:29 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Cover

dupa primele cinci minute, daca asa e tot restul albumului, atunci sper sa se termine cat mai repede.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMier Iul 28, 2010 1:39 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Cb7cf74e53ed7d0ebde82aa66f6707b4_full

tare frumos
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMier Iul 28, 2010 4:03 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Bacchus

Quartet >>> Trio si Orchestre
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMier Iul 28, 2010 4:18 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMier Iul 28, 2010 6:23 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Billie-Holiday---Last-Recording-Fro
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMier Iul 28, 2010 6:33 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Cover_135469102009
unul din cele 20 esentiale RPI
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMier Iul 28, 2010 7:52 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Cover_1430171552009ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Cover_4130171552009
IBx4
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyMier Iul 28, 2010 9:36 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Focus_11

"Moving waves, the wind has left you and you are still in commotion.

We are still repeating the word it has taught us,
It moves our whole being to ecstasy.

Waves, why do you all become excited and then all calm together?

Because behind our individual action there is one impulse working.
Because behind our individual action there is one impulse working.

Rising waves, what motive is behind your impulse?
What motive is behind your impulse?

The desire to reach upwards."
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyJoi Iul 29, 2010 12:03 am

Seara The Knife

Acum ca am auzit totul, Tomorrow, In A Year mi se pare fara indoiala cel mai indraznet, matur si, de ce nu, bun album al lor. Si-au pierdut trei sferturi din fani (majoritatea extaziati de un Silent Shout din 2007 care vor ei sa reprezinte culmea culmilor in electro pop sau viceversa) si au facut avangarda nesuferita. Eu apreciez gestul. A trecut mai bine de jumatate de an, inca nu am niciun superlativ de acordat niciunui album (dar nici nu ma chinui, merg pe ce-mi place cel mai mult din ce apuc sa ascult, si le numesc "favorite"), dar The Knife raman pe podium.
Sus In jos
radu
ritm

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 EmptyJoi Iul 29, 2010 4:28 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Led_zeppelin_houses_of_the_holy
ramane favoritul din discografia ledze pelin, nu doar datorita lui no 1/4.

ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Pereubudubhousing5fy
ce-au facut pixies care sa nu fi fost deja facut de astia? care la randul lor cine stie la ce capitan isi gasisera inspiratia. si tot asa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 15 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 15 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: